15 / 05 / 2024

Yaşam Evleri nerede

Yaşam Evleri nerede

İzmir'in marka inşaat firması ONAG Yapı'nın Bornova'da inşaatı devam eden "Yaşam Evleri" projesinde sona yaklaşıldı.

Makyol Yaşam Evleri nerede?

Makyol İnşaat tarafından hayata geçirilen Makyol Yaşam projesinde toplam 464 konut ve 84 dükkan bulunuyor. Peki Makyol Yaşam Evleri nerede?

Gülpark Yaşam Evleri nerede?

35 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Gül Yapı Gülpark Evleri 6 blok hainde yükseliyor. Proje 564 adet konuttan meydana geliyor. Peki Gülpark Yaşam Evleri nerede?

Ege-Koop Keyifli Yaşam Evleri nerede?

Ege-Koop Keyifli Yaşam Evleri toplam 19 bloktan oluşuyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede toplam 184 adet daire yer alıyor. "Ege-Koop Keyifli Yaşam Evleri nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Gül Park Yaşam Evleri nerede?

Gül Yapı tarafından hayata geçirilen Gül Park Yaşam projesinde yer alan konut tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Peki Gül Park Yaşam Evleri nerede?

Yenibosna AB Yaşam Evleri nerede?

Ödeme planı kapsamında 25 ay vade farksız taksit imkanı sağlanan AB Yaşam Evleri konut projesi 6 katlı 3 blok olarak inşa ediliyor. Peki Yenibosna AB Yaşam Evleri nerede?

Güneşli AB Yaşam Evleri nerede?

AB Yaşam Evleri AB Grup İnşaat tarafından inşa ediliyor. 6 katlı 3 bloğun yer aldığı projede toplamda 147 adet daire bulunuyor. Peki Güneşli AB Yaşam Evleri nerede?

AB Yaşam Evleri nerede?

AB Yaşam Evleri nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. AB Yaşam Evleri projesinde dairelerin fiyatları 325 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiyor...

AB Yaşam Evleri Güneşli!

AB Yaşam Evleri Güneşli projesinde satış süreci başladı. 24 ay vade farksız taksit imkanının sunulduğu projede teslimler hemen yapılıyor. Projede 147 adet daire bulunuyor.

AB Yaşam Evleri fiyat listesi!

AB Yaşam Evleri projesinde 147 adet daire yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 65 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor. İşte AB Yaşam Evleri fiyat listesi...

AB Yaşam Evleri satışa çıkarıldı!

AB Grup İnşaat'ın Yaşam Evleri projesi görücüye çıktı. 3 blok halinde yükselen proje için Güneşli bölgesi seçildi. 147 adet daireden meydana gelen AB Yaşam Evleri'nde çeşitli ödeme seçenekleri bulunuyor.

Yaşam Evleri projesinin lansmanı 19 Kasım'da!

AB Grup İnşaat imzası taşıyan Yaşam Evleri projesinin lansmanı yapılacak. AB Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak'ın eşliğinde gerçekleşecek lansman basın sohbet toplantısı şeklinde 19 Kasım Çarşamba günü saat 10:30'da düzenlenecek.

Beylikdüzü Makyol Yaşam Evleri 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Makyol Yaşam Evleri projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor. Satış süreci devam eden Beylikdüzü Makyol Yaşam Evleri 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

AB Yaşam Evleri'nde hayat başlıyor!

AB Grup tarafından hayata geçirilen ve Temmuz 2014'te bitirilen "AB Yaşam Evleri"nde hayat başlıyor. Proje, çevresindeki sosyal yapı ile bütünleşen, çevre yollarına birkaç dakika uzaklıkta sunduğu kaliteli yaşam alanları ile dikkati çekiyor.

Yaşam Evleri nerede Haberi

Yaşam Evleri nerede

İzmir'in marka inşaat firması ONAG Yapı'nın Bornova'da inşaatı devam eden "Yaşam Evleri" projesinde sona yaklaşıldı. Yıl sonunda teslim edilecek proje konusunda bilgisine başvurulan şirket ortaklarından Niyazi Gültekin, "Devam etmekte olan 'ONAG Yaşam Evleri' projemizi gururla tamamlıyor olmaktan dolayı mutluyum. Her zaman İzmir'de ilkleri gerçekleştirmiş olan firmamız bu projesinde de bir çok yeniliği hayata geçirmiştir. Bizce en önemli ayrıntı dairelerimizim mimari projelerinin çok iyi çalışılmasıdır. Örnek dairemiz gezildiğinde farkedileceği üzere dairelerimizde ergonomik kurallara uygun tasarımlar sayesinde kullanışsız alan yoktur" dedi. İzmir'de bazı projelerde 30 - 35 metrekarelik dairelerin yapıldığını gözlemlediklerini belirten Gültekin, "Bu büyüklükteki daireler yaşanılabilir mekanlar değildir. Müşteriler bazen yanılarak, bazen aldanarak satın alsa bile bu tür daireler kişiyi mutlu etmez, sağlıklı olmadığı gibi rahat ve konforlu bir yaşam...