15 / 05 / 2024

Yaşam Evlerinde sona yaklaşıldı

Yaşam Evlerinde sona yaklaşıldı

İzmir'in marka inşaat firması ONAG Yapı'nın Bornova'da inşaatı devam eden "Yaşam Evleri" projesinde sona yaklaşıldı.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi inşaatında sona gelindi!

Başakşehir’in ilk fen lisesinin içerisinde yer aldığı Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dev külliyenin inşaatının Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.

Turgutreis Yaşam Merkezi inşaatında sona gelindi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Muğla’nın Bodrum ilçesi Turgutreis Mahallesi’nde inşaatı devam eden Turgutreis Yaşam Merkezi'nin yüzde 75'i tamamlandı.

Avcılar'daki riskli raporu verilen binalarda yaşam sürüyor! 

99 depreminde İstanbul’da en büyük hasarı alan Avcılar'da 246 kişi yaşamını yitirmişti. Avcılar’da yaşayan vatandaşlar, riskli yapı raporuna rağmen evlerinde kalmaya devam ediyor...

TOKİ Beyşehir Konutları'nda huzurlu yaşam!

Konya Beyşehir'de TOKİ ve Beyşehir Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen sosyal konut projesiyle bölge sakinleri göl manzaralı evlerinde konforlu ve huzurlu bir yaşam sürüyor.

Sivritepe Toplu Konutları’nda yaşam 2019'da başlıyor!

Temeli dönemin başbakanı Binali Yıldırım tarafından atılan Sivritepe Toplu Konutları projesinde sona yaklaşılıyor. Sivritepe'de yükselen projede yaşam 2019'un ilk aylarında başlayacak.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin yüzde 70'i tamam!

İzmir'in Göztepe ilçesinde yapımı devam eden Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde sona yaklaşılıyor. Başkan Vekili Talat Papatya ve İZVAK Başkanı Ali Erten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kayseri Beyazşehir Sosyal Yaşam Merkezi'nde sona doğru!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafındna yapımı devam eden Beyazşehir Sosyal Yaşam Merkezi tamamlandığında 200 bin nüfusa hizmet verecek...

Şanlıurfa Bahçelievler Kadın Yaşam Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bahçelievler Kadın Destek ve Yaşam Merkezi'nde sona gelindi. Kadınlara yönelik inşa edilen proje açılışa hazırlanıyor. 

Samsun Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezi hızla yükseliyor!

Samsun İlkadım Belediyesi tarafından Haziran ayında temeli atılan Unkapanı Yeni Kültür ve Yaşam Merkezi'nin inşaatında sona geliniyor. 9 kattan oluşan proje bölgenin çehresini değiştirecek.

Kırşehir Bağbaşı Aile Yaşam Merkezi'nde sona gelindi!

Kırşehir Bağbaşı Kentsel Dönüşüm alanı içerisinde yer alan, Aile Yaşam Merkezi inşaatının yapımında sona yaklaşılıyor.

Denizli Yaşam ve Kültür Merkezi

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin eski hükümet konağındaki "Yaşam ve Kültür Merkezi" projesinde sona gelindi.

SeaPearl Ataköy’de yaşam başlıyor!

SeaPearl Ataköy’ün ilk etabında sona gelindi. Teslim heyecanının yaşandığı projede yaşamın başlamasına sayılı günler kaldı. İstanbul'un getiri potansiyeli en yüksek, denize sıfır tek premium konut projesi olan SeaPearl Ataköy’de Eylül sonu itibariyle yaşam başlayacak.

Sakarya Engelsiz Yaşam Merkezi gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Engelsiz Yaşam Merkezi’nde sona gelindi.

Yaşam Evlerinde sona yaklaşıldı Haberi

Yaşam Evlerinde sona yaklaşıldı

İzmir'in marka inşaat firması ONAG Yapı'nın Bornova'da inşaatı devam eden "Yaşam Evleri" projesinde sona yaklaşıldı. Yıl sonunda teslim edilecek proje konusunda bilgisine başvurulan şirket ortaklarından Niyazi Gültekin, "Devam etmekte olan 'ONAG Yaşam Evleri' projemizi gururla tamamlıyor olmaktan dolayı mutluyum. Her zaman İzmir'de ilkleri gerçekleştirmiş olan firmamız bu projesinde de bir çok yeniliği hayata geçirmiştir. Bizce en önemli ayrıntı dairelerimizim mimari projelerinin çok iyi çalışılmasıdır. Örnek dairemiz gezildiğinde farkedileceği üzere dairelerimizde ergonomik kurallara uygun tasarımlar sayesinde kullanışsız alan yoktur" dedi. İzmir'de bazı projelerde 30 - 35 metrekarelik dairelerin yapıldığını gözlemlediklerini belirten Gültekin, "Bu büyüklükteki daireler yaşanılabilir mekanlar değildir. Müşteriler bazen yanılarak, bazen aldanarak satın alsa bile bu tür daireler kişiyi mutlu etmez, sağlıklı olmadığı gibi rahat ve konforlu bir yaşam...