06 / 05 / 2024

Yaşam Plus iletişim

Yaşam Plus iletişim

Yaşam Plus Bağcılar projesi Diztaş İnşaat, Varol Beton ve Diril Group imzası ile hayata geçiriliyor. Satış süreci devam eden Bağcılar Yaşam Plus fiyat listesi dairelerin konumlarına ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor.

Vadistanbul'un PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Ayazağa’da doğayla kent yaşamını buluşturan Vadistanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin iletişim danışmanlığını Salt İletişim Grup yapacak...

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Canlı tarafından kuruldu. 

Varyant Karşıyaka Plus iletişim bilgisi!

Varyant Karşıyaka Plus iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 2+1'den 5+1'e  kadar daire seçeneklerinin yer aldığı projede teslimler başladı. 

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim!

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  "Gerçek Ataşehir'de gerçek bir yaşam" sloganı ile tanıtılan projede 1.106 daireden ve 44 adet ticari alan bulunuyor.

Strada Plus Akzirve iletişim!

Strada Plus Akzirve iletişim bilgisine haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

Propa Plus’ta yaşam başladı!

Şehrin merkezinde konfor ve lüksü birarada sunan Propa Plus Residence’ta yaşam başladı. İstanbul’un tam merkezinde, Zincirlikuyu’da hayata geçirilen ve memnuniyet garantisi sunan projede hemen teslim son daireler ise çok özel ve cazip fiyatlar ile sahiplerini bekliyor.

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti Necat Canlı ve Mehmet Sabrı Canlı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mina Towers Fikirtepe iletişim!

Mina Towers Fikirtepe iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Mina Towers Fikirtepe'de yaşam 2018'in sonunda başlıyor...

Ametist Recidences'da A plus yaşam kalitesi!

İCK Yapı'nın Ankaralılara hediyesi olan ve Ankara'nın En İyi Konut Projesi seçilen Ametist Recidences, A plus yaşam kalitesinin yanı sıra, nezih bir çevre garantisi veriyor.

Yaşam Plus'ta Babalar Günü kampanyası!

Diztaş İnşaat, yapımı biten ve teslimlere başlanacak olan Yaşam Plus Bağcılar’da sınırlı sayıdaki son daireler için Babalar Günü’ne özel indirimle yeni bir fırsat sunuyor.

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim!

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim numarası 0212 698 0 555 olarak belirtiliyor. Bakırcı Yapı tarafından inşa edilecek proje Marriott Hotel'e yakın bir konumda yer alıyor.

Bakırcı Yapı Serenity Plus iletişim!

Bakırcı Yapı Serenity Plus iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Konut ve ticaret alanlarından oluşan Serenity Plus projesi Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ediliyor...

Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim!

Toplam 52 bin metrekare alan üzerine yayılan proje İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim bilgisin göre telefon numarası 444 3 893 olarak belirlendi.

Yaşam Plus iletişim Haberi

Yaşam Plus iletişim

Bağcılar Yaşam Plus fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor. Proje 100 adet daire ile 17 adet dükkandan meydana geliyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da inşa edilen Yaşam Plus Evleri'nde dairelerin alanları 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede teslimler 2 yıl sonra gerçekleşecek.


Toplamda 24 bin 979 metrekare inşaat alanı üzerine yayılan Yaşam Plus Rezidans  6 ve 13 katlı 4 blok halinde yükseliyor. Projenin sosyal olanakları arasında kapalı yüzme havuzu, 130 araçlık kapalı otopark ve oyun alanları bulunuyor. 


Bağcılar Yaşam Plus fiyat listesi bilgisine göre daireler 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede yüzde 25, 30 ve 40 peşinat ödenmesi durumunda kalan bedel 24 ay vade farksız firma bünyesinde taksitlendiriliyor. 


Yaşam Plus Residence...