14 / 05 / 2024

yaşamkent konut projeleri

yaşamkent konut projeleri

Kent merkezinde istediği konforu bulamayan, yoğun trafik ve gürültüden şikayetçi olanlar, kaliteli ve konforlu yapılarla lüks yaşam istiyorlar.Yeni gelişen bölgeleri kaçış noktası olarak belirleyek Yaşamkent'i tercih ediyor.

Lüks yaşam isteyenler Yaşamkent'i tercih ediyor!

Karataş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Karataş Yaşamkent'in tercih edilen bölgelerden olduğunu belirtirken,bölgenin kaliteli ve konforlu yapılarla lüks yaşam isteyenlere ev sahipliği yaptığını bildirdi.

Silivri Pehlivanoğlu Yaşamkent Haziran 2024'te teslim!

İstanbul Avrupa Yakası Silivri'de hayata geçirilen Pehlivanoğlu Yaşamkent projesinin teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor. Projede 223 adet konut ve 22 adet ticari alan yer alıyor.

Konut projeleri için verilen vaatlere dikkat!

Konut projeleri satışı sırasında projeye ilişkin verilen vaatlerden birinin dahi eksik olması halinde alıcıya tazminat ödenmesine karar verildi. 

Natura Yaşamkent nerede?

Natura Yaşamkent nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Natura Yaşamkent projesinde 198 konut bulunuyor.

Kıbrıs Sosyal Konut Projeleri lansmanı bugün yapılacak!

“Sıcak Bir Yuva, Çağdaş Bir Yaşam” sloganıyla yola çıkan İçişleri Bakanlığı, Sosyal Konut Projeleri lansmanını bugün Lefkoşa Golden Tulip Otel’de yapacak. Lansman saat 11.00'de başlayacak...

Yazlık bölgelerde konut projeleri patladı!

İnşaat sektöründe yaşanan durgunluğa rağmen yazlık bölgelerdeki konut projelerinin sayısı hergün artıyor. Yazlık bölgelerde konut projeleri patladı. 

Anka Cadde Yaşamkent fiyat listesi!

21 katlı tek blok şeklinde yükselen Yaşamkent Anka Cadde projesi 105 adet konut, 24 adet ticari üniteden oluşuyor. İşte Anka Cadde Yaşamkent fiyat listesi...

35 soruda TOKİ emekli konut projeleri!

Türkiye’nin dört bir yanında dar, orta gelir ve emekli grubundaki vatandaşlara yönelik konut ve yaşam alanları inşa eden TOKİ projelerine hız kesmeden devam ediyor. İşte, 35 soruda TOKİ emekli konut projeleri..

Ankara Yaşamkent'teki konutun hastane olarak kiralandığı iddiaları mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Ankara Yaşamkent'te bulunan konut olarak projelendirilmiş bir binanın üst düzey bir bürokratın talimatıyla hastane olarak kiralandığına dair iddialar meclis gündemine taşındı..

Sierra Yaşamkent fiyatları 323 bin 417 TL'den başlıyor!

6 blokta 281 konut ve 23 dükkandan meydana gelen Sierra Yaşamkent fiyatları 323 bin 417 TL'den başlıyor. Proje Kargın İnşaat inşa ediliyor.

Emlak Konut Anadolu'ya markalı konut üretmeye devam edecek!

Konya’nın Meram ilçesinde inşa edilecek Temaşehir Konya Projesi’nde 700 milyon liralık hasılat hedefi olduğunu söyleyen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “Anadolu’ya markalı konut projeleri ile yayılma hedefimiz başarıyla devam ediyor.

Markalı konut projeleri Anadolu'ya açılıyor!

Anadolu şehirleri büyük AVM yatırımcılarının hedefinde. Buna önümüzdeki dönemde markalı konut projeleri de eklenecek.

Esbey Mimarlık'tan Konya'ya yeni konut projeleri!

Esbey Mimarlık Şirket Müdürü Muhammet Eskici, Konya'da yaşam standartlarını üst seviyede tutan projeleri hayata geçirdiklerini belirtti.

Park Mozaik Evleri Yaşamkent ödeme planı!

Park Mozaik Evleri Yaşamkent ödeme planı kapsamında ödemeler Ocak 2017'de başlıyor. Ankara'da yükselen Park Mozaik projesinde 885 konut yer alıyor...

yaşamkent konut projeleri Haberi

yaşamkent konut projeleri

Ankara'nın batıya doğru ilerlemesi yeni yerleşim merkezlerinin de ortaya çıkmasını sağladı.Özellikle kent merkezinde istediği konforu bulamayan, yoğun trafik ve gürültüden şikayetçi olanlar yeni gelişen bölgeleri "kaçış noktası" olarak belirleyerek, daha nezih bir yaşama yöneliyor. 


Yaşamkent'in de bu özellikleri nedeniyle tercih edilen bölgelerden olduğunu belirten Karataş İnşaat  Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Karataş, bölgenin kaliteli ve konforlu yapılarla lüks yaşam isteyenlere ev sahipliği yaptığını bildirdi. Bölgedeki gelişimi Çayyolu bölgesine benzettiğini bildiren Karataş, "Çayyolu-Ümitköy bölgesi ilk gelişim yıllarında kentin ücra köşesi olarak görülürdü. Lüks yaşam denilince akıllara gelen ilk bölgelerden olmayı başaran bölge, yıllar içinde gelişti, büyüdü ve konfor isteyenlerin öncelikli tercihi oldu" dedi. 


Star...