16 / 06 / 2024

yaşamkent sitesi körfez

yaşamkent sitesi körfez

Yaşamkent Sitesi 22 Mayıs 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Yaşamkent Ticaret Merkezi, tarihi Kapalı Çarşı kültüründen esinlendi!

Aura Design Studio tarafından tarihi Kapalı Çarşı kültüründen ilham alınarak yapılan Yaşamkent Ticaret Merkezi, stratejik konumu, ticari alanların yanı sıra sahip olduğu kamusal ve çok amaçlı açık alanları ve kent yaşamına uyum sağlayan mimarisiyle ilgi odağı oluyor.

Kocaeli Körfez'de arsa ve arazi satışları arttı! 

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Sevindikli Mahallesi’nde, Kuzey Marmara Otoyolu'nun açılmasıyl birlikte arsa satışlarında patlama yaşandı.

Körfez GYO Kartal Horizon Sitesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul İli, Kartal İlçesi, Kordonboyu Mahallesinde kain Horizon Sitesi 2020 yıl sonu satış ve kira değer tespiti raporu yayınlandı.

Natura Yaşamkent'te lansman öncesi fırsat! Yeni proje!

Fırat Life Style imzasıyla Çankaya'da yükselen Natura Yaşamkent projesinde lansman öncesi fırsat dönemi başladı. Projede kısa süreliğine yüzde 10 + yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Körfez GYO Kartal Horizon Sitesi AVM kira raporu 2020!

Körfez GYO, İstanbul ili Kartal ilçesi Aşağı Mh.kain Horizon Sitesi'ne ilişkin kira değerleme raporunu yayınladı.

Körfez Sahili'ndeki 'hayalet ev' korkutuyor!

Kocaeli Körfez Yarımca sahilinde sahipsiz halde duran bina çevrede yaşayan vatandaşları korkutuyor.

Körfez'deki metruk binalar tehlike saçıyor!

Körfez Kirazlıyalı Mahallesi’nde metruk binaların yıkılması ve ya önlem alınması isteniyor. Çocuk parklarının yanında bulunan metruk binalar tinerci ve evsizlerin meskeni oldu.

Park Yaşam Santorini, Körfez manzarasıyla öne çıkıyor!

İzka İnşaat İzmir Çiğli'de hayata geçirdiği Park Yaşam Santorini projesiyle, Santorini adasının mimarisini getiriyor. "Mahallede yaşam var" sloganıyla hayata geçirilen projede, Körfez manzarası öne çıkıyor.

Ordu'ya Körfez yatırımcı ilgi gösteriyor!

Ordu’da Körfez ülkelerinden gelerek gayrimenkul sahibi olan Arap turist sayısı her gün daha da artıyor. 2015, 2016 ve 2017 yıllarında 79’u Suudi Arabistan uyruklu 98 kişinin gayrimenkul aldığı Ordu’da 2018 yılı Ocak-Eylül döneminde 19 Suudi Arabistanlı daha gayrimenkul satın aldı. 

Türk müteahhitlik firmaları Körfez'de çok etkili!

Fuarın ikinci günü incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Körfez’den yatırım rüzgarının iyi estiğini belirterek, “Durağanlık yaşasak da geçecek. Ticari etki yok, yaşananlar psikolojik” diye konuştu.

Körfez'de Türk inşaat yatırımları azalacak mı?

Katar krizi Türkiye’deki yatırımcıları endişelendiriyor. Türkiye’de hız kazanan müteahhitlik sektörünün Körfez'de inşaat projelerinin askıya alınmasıyla yavaşlaması bekleniyor.

Akay Neris Yaşamkent fiyat listesi!

Toplam 75 adet daireden meydana gelen Akay Neris Yaşamkent fiyat listesi 1 milyon 65 bin TL'den başlıyor. Projede anahtar teslimlerin 2018 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Kocaeli Körfez'den Ağva'ya yol yapılacak!

Kocaeli'nin Körfez İlçesi ile İstanbul Şile'nin tatil beldesi Ağva'ya yol yapılacak. Körfez ile Ağva arasındaki yol 65 kilometreye düşecek.

yaşamkent sitesi körfez Haberi

yaşamkent sitesi körfez


Yaşamkent Sitesi'nin havadan videosu için...