27 / 04 / 2024

Natura Yaşamkent'te lansman öncesi fırsat! Yeni proje!

Natura Yaşamkent'te lansman öncesi fırsat! Yeni proje!

Firma: Fırat Life Style

Proje: Natura Yaşamkent

Fırat Life Style imzasıyla Çankaya'da yükselen Natura Yaşamkent projesinde lansman öncesi fırsat dönemi başladı. Projede kısa süreliğine yüzde 10 + yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.



Bu zamana kadar 17 projesini teslim eden  Fırat Life Style  yeni projesine Çankaya'da başlıyor. Fiyatı henüz açıklanmayan proje lansman öncesi fırsatlarla alıcılarını bekliyor.

2 blokta toplam 198 konuttan oluşan  Natura Yaşamkent  projesinde daireler 4+1, 5+1 dubleks ve 7+1 bahçe dubleks şeklinde tasarlandı. Projede her blokta bir yük, 2 yolcu asansörü bulunuyor.

Natura Yaşamkent te lansman öncesi fırsat! Yeni proje!

Her metrekare itinayla dizayn edilen proje ferah daireleriyle öne çıkıyor. Natura Yaşamkent'teki 4 oda 1 salon dairelerin büyükleri 215 metrekarede, 5 oda 1 salon ve üzeri dairelerin büyükleri ise 181 metrekareden başlıyor. 

Lansman öncesi indirim fırsatının sunulduğu Çankaya Natura Yaşamkent'te kısa süreliğine yüzde 10 + yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Projede daire teslimlerinin ise 2021 yılının 4'üncü çeyreğinde yapılması planlanıyor. 

Natura Yaşamkent te lansman öncesi fırsat! Yeni proje!

Natura Yaşamkent'in sosyal donatı alanları arasında kapalı havuz, fitness salonu, buhar odası, sauna, dinlenme alanı, çocuk oyun alanları, açık spor sahası, kapalı otopark ve açık misafir otoparkı bulunuyor.

Natura Yaşamkent te lansman öncesi fırsat! Yeni proje!

Natura Yaşamkent iletişim 
Adres: Alacaatlı, 5088. Cd No:1, 06810 Çankaya/Ankara, Türkiye
Telefon: 0312 280 28 28
Web: http://www.naturayasamkent.com/


projeye sor



Geri Dön