07 / 07 / 2024

yaşanan inşaat kazaları

yaşanan inşaat kazaları

İstanbul'da inşaatı devam eden 3'üncü köprüde, bir işçi içinde bulunduğu kamyonun şarampole yuvarlanması sonucu hayatını kaybetti. Bursa'da yaşanan bir diğer kazada ise silindir operatörü Saffet Atış ezilerek yaşamını yitirdi.

Alman inşaat sektörü konut sektöründe yaşanan çöküş sebebiyle 23 milyar Avro yardım talep ediyor!

Yeni konut inşaatlarındaki keskin düşüşle dikkat çeken Alman inşaat sektörü, konut sektöründe yaşanan çöküş sebebiyle 23 milyar Avro sübvansiyon sağlamaya çağırıyor. 

Meva Yaşam İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Yaşam İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Civan Vural tarafından kuruldu.

Yağmur1453 İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur1453 İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Temizlik Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Bilgin tarafından kuruldu.

İnşaat malzemelerinde yaşanan yüzde 50’lik artış gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Mersin Şubesi Yönetim Kurulu başkanı Gülçin Barbaros Ak, inşaat yapı malzemelerinde yaşanan artışın gayrimenkul sektörünü nasıl etkilediğini değerlendirdi.

Cevher Hediyelik Eşya Turizm İnşaat Nakliyat Ve Madencilik Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Bey.Şb. açıldı!

Cevher Hediyelik Eşya Turizm İnşaat Nakliyat Ve Madencilik Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Bey.Şb.Keti bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Sabiha Ruhbaş tarafından açıldı.

İnşaat sektörüne kur farkı müjdesi!

Kamu ihalelerinde Türk Lirası ile sözleşme yapan ve dövizdeki yükseliş sebebiyle sorun yaşayan inşaat şirketlerine kur artışı dikkate alınarak fiyat farkı ödemesi yapılacak.

Ars Yağız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars Yağız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Değirmenci tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri fiyatlarında yaşanan artışlar meclis gündeminde!

İnşaat malzemeleri fiyatlarında yaşanan artışlar meclis gündemine taşındı. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı.

Çoban Yaşam İnşaat Taahhüt Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Yaşam İnşaat Taahhüt Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Sidar Çoban tarafından kuruldu.

Rüya Dizayn İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüya Dizayn İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Arslan Uçar ve Didem Uçar ortaklığında kuruldu.

Çin'de inşaat çökmesi nedeniyle 3 kişi yaşamını yitirdi! 

Çin’de inşaat sahasında yaşanan  çökme nedeniyle 3 kişi hayatını kaybetti

Ağrı Belediyesi'nden inşaat bekçisine ev sözü! 

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yalnız yaşayan inşaat bekçisi Aziz Öztürk'e ev ve evlendirme sözü verdi. 

Yağız1 İnşaat Elektrik Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağız1 İnşaat Elektrik Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Yağdıran tarafından kuruldu.

yaşanan inşaat kazaları Haberi

yaşanan inşaat kazaları

Dün 3. Köprü inşaatı, Gemlik ve Eskişehir'de üç ayrı iş cinayeti daha yaşandı, ikisi taşeron şirket çalışanlarıydı İstanbul'da inşaatı devam eden 3'üncü köprüde, bir işçi içinde bulunduğu kamyonun şarampole yuvarlanması sonucu hayatını kaybetti. Bursa'da yaşanan bir diğer kazada ise silindir operatörü Saffet Atış ezilerek yaşamını yitirdi. 


İstanbul'da yapımına devam edilen 3'üncü köprüde taşeron bir şirkete ait kamyonun şarampole yuvarlanması sonucu kamyon sürücüsü işçinin öldüğü kaydedildi. Olayla ilgili açıklama yapan İstanbul İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi, can veren işçinin adının Nurettin Kaltakçı olduğunu belirtti. Açıklamada, Kaltakçı'nın ICA'ya hafriyat işinde taşeronluk yapan Alemdaroğlu isimli firmada şoförlük yaptığı ve işe Ağustos ayında başladığı ifade edildi. Yaşam alanı savunucularının şiddetle karşı çıktığı köprünün inşaatında sadece Nisan ayında 7 işçi hayatını kaybetmişti. 

İstanbul İşçi Sağlığı...