29 / 04 / 2024

yaşanır şehir listesi

yaşanır şehir listesi

Avusturya'nın başkenti Viyana bir kez daha 'dünyanın en yaşanılabilir şehri' olarak seçildi. Dünyanın en yaşanamaz şehri ise Bağdat olarak belirlendi.

Aksaray, Yozgat Nevşehir ve Kırşehir mevduatta dolarcı çıktı!

Ülke genelinde mevduat hacmi içinde döviz payında ciddi düşüş yaşanan yılın ilk dokuz ayında, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir ve Yozgat gibi Orta Anadolu illeri payları gerilemekle birlikte ilk sıralarda yer aldı.

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu! 

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur tarafından kuruldu.

Dolar kurunda 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor!

Dolar kuru her yeni güne yeni bir rekorla başlarken Türk Lirası karşısında 15 haftadır aralıksız yükselmeye devam etti. Bu değer artışı en son 1999 yılında görülmüştü. Dolarda 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor.

Altında aylar sonra bir ilk yaşanıyor! Gram altın rekor üstüne rekor kırıyor! Bu rakamları gören kuyumculara koşuyor

Altın fiyatlarında aylar sonra bir ilk yaşanıyor. Gram altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Bu rakamları gören kuyumculara koşuyor! Altın alıp satmak isteyenler hemen baksın...

BİM yeni kataloğu yayımladı! Çay, ayçiçek yağı, çamaşır suyu ve pirince çılgın indirim! BİM 13 Aralık 2022 fiyat listesi

BİM'in 13 Aralık 2022 Salı aktüel ürünler kataloğu belli oldu. BİM kataloğunda Çay, ayçiçek yağı, çamaşır suyu, pirinçte çılgın indirim yapıldı. İşte BİM 13 Aralık Salı kataloğu fiyat listesi...

Altında 9 sene sonra bir ilk yaşanıyor! İsviçre'den Türkiye'ye altın ihracatı rekor kırdı

Altın ihracatında 9 senenin ardından bir ilk yaşanıyor. İsviçre'nin Türkiye'ye altın ihracatı Nisan 2013'ten bu yana görülen en yüksek seviyeye ulaştı.

Altın fiyatlarında ne kasırgası resmen tsunami yaşanıyor! Yatırımcılar hemen bakın! 20 Ekim 2022 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Altın fiyatlarında ne tsunami resmen kasırga yaşanıyor. Yatırımcılar şok içinde. Altın fiyatları tarihin düşüşünü yaşıyor. İşte güncel altın fiyatları 20 Ekim 2022...

Prefabrik evde yaşanır mı?

Prefabrik evde yaşanır mı, Prefabrik evler kısa ömürlü mü? şeklindeki sorular yanıtlarını bekliyor. İşte merak edilen o detaylar!

TOKİ Kırşehir Mucur’da 253 ucuz sosyal konut!

Vatandaşın taksitle ev sahibi olabileceği 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları açıklanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2022 TOKİ hakkında açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Mucur Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kırşehir Kaman’da 240 taksitle sosyal konut!

Vatandaşın ev sahibi olma hayalleriyle beklediği 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2022 TOKİ sosyal konut projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Kaman Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı’nda 240 taksitle sosyal konut!

Beklenen 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları yeni açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün sosyal konut projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Çiçekdağı Sosyal Konut Projesi detayları nedir? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut projesi detayları…

TOKİ Kırşehir Akpınar’da 100 ucuz sosyal konut!

Merakla beklenen 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Akpınar Sosyal Konut Projesi detayları nedir? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut projesi detayları…

Mısır alım fiyatlarında son dakika! Resmen açıklandı! Mısır fiyatları bugün kaç TL? 23 Ağustos 2022 mısır fiyat listesi.

Mısır alım fiyatları dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyuruldu. Peki bugün hangi borsada mısır alım fiyatı ne kadar? Mısır alım fiyatları bugün kaç lira oldu? İşte 23 Ağustos 2022 mısır fiyat listesi...

yaşanır şehir listesi Haberi

yaşanır şehir listesi

İnsan kaynakları ve danışmanlık şirketi Mercer'in dünya genelindeki 231 şehir üzerinde, politik istikrar, sağlık imkanları, fiyatlar, eğitim, suç oranları, ulaşım ve şehirdeki imkanlar gibi kriterler üzerinde yaptığı değerlendirmeyle ortaya çıkan sonuçlar ortaya konuldu.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, dünyanın yaşanılabilir ilk 10 şehri arasında Avrupa'dan 8 şehir yer alırken, Almanya ve İsviçre zirveye üç şehirle birlikte yerleşti. Yeni Zelanda, Kanada ve Avustralya'dan da bir şehir en iyi 10'da yer aldı.

Avusturya'nın başkenti Viyana, bu sene 9'uncu kez art arda yine dünyanın en yaşanılabilir şehri ünvanını alırken, onu İsviçre'den Zürih izledi. Yeni Zelanda Auckland ve Almanya Münih ise üçüncü sırada yerini aldı. 

Listeye göre en yaşanamaz şehir ise Bağdat olarak açıklandı. Irak'ın başkenti 10 yıldır listenin en sonunda yer alıyor.  Yemen'in başkenti...