15 / 05 / 2024

Yaşar Güneş Sungur

Yaşar Güneş Sungur

Massive Ahşap Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yaşar Güneş Sungur tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta Ortaköy, Mecidiye Mahallesi, Palanga Caddesi'nde kuruldu.

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Arçelik’ten güneş paneli üretimi konusunda dev adım!

Sürdürülebilirlik faaliyetleri ile sektöründe lokomotif görevi gören Arçelik, yenilenebilir enerji sektöründe önemli bir yatırımı uygulamaya koyarak güneş paneli üretimine başlıyor. İstanbul Beylikdüzü’nde kurulan tesiste, yapay zekâ desteğinde yüksek kaliteli güneş paneli üretilecek.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Güngören Güneştepe 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Güngören ilçesi, Güneştepe Mahallesi, 2369 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Dursun Yaşar Çamurali ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? Dursun Yaşar Çamurali nerelidir?

Servet GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Dursun Yaşar Çamurali, nerede doğru? Hangi görevlerde yer aldı? Dursun Yaşar Çamurali nereden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

Huawei P50 Pro'ya Babalar Günü'ne özeL 5 bin TL indirim! Stoklarla sınırlı! 14 Haziran 2022 fiyat listesi...

Huawei, Türkiye'de çok satan amiral gemisi telefonlarından biri olan Huawei P50 Pro'ya Babalar Günü'ne özel 5 bin TL indirim yaptı! Peki, Huawei P50 Pro fiyatları ne kadar? İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi...

Huawei P50 Pro'ya Anneler Günü'ne özel 2001 TL indirim! İşte 6 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Huawei, en sevilen ve en yeni cihazlarından biri olan Huawei P50 Pro'ya Anneler Günü'ne özel 2 bin 1 lira indirim yaptı! Yeni fiyatları görünce inanamayacaksınız! Peki, Huawei P50 Pro fiyatları ne kadar? İşte 6 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra'ya Anneler Günü'ne özel 1149TL indirim! İşte 6 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Xiaomi, en beğenilen robot süpürgelerinden biri olan Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra'ya Anneler Günü'ne özel 1149TL indirim yaptı! Peki, Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra fiyatları ne kadar? İşte 6 Mayıs 2022 fiyat listesi...

PwC Türkiye'nin acı günü! Mustafa Bilgütay Yaşar vefat etti!

Gayrimenkul değerleme sektöründe faaliyet gösteren PwC Türkiye'nin değerli üyesi, ortaklarından Mustafa Bilgütay Yaşar vefat etti.

Mehmet Özhaseki'den Çetin Arık'ın Güneşli Mahallesi imar değişikliği iddialarına tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'ndeki imar değişikliği iddialarına yanıt verdi.

Att Yapısal Ahşap Anonim Şirketi kuruldu!

Att Yapısal Ahşap Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Güneş Sungur tarafından kuruldu.

Güneşcan Madencilik İnşaat Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşcan Madencilik İnşaat Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Taşkıran tarafından kuruldu.

Yaşar Güneş Sungur Haberi

Yaşar Güneş Sungur

Massive Ahşap Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yaşar Güneş Sungur tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu. 


Massive Ahşap Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Ahşap prefabrik yapı ve yapı elemanlarının ithalat ve ticareti konut amaçlı ahşap prefabrik yapıların montajı ve kurulması(uygulanması)ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Massive Ahşap Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Ortaköy, mecidiye Mahallesi, Palanga Caddesi, Yıldız Apartmanı, No:25...