07 / 05 / 2024

Yaşar İsmail Gedüz kimdir

Yaşar İsmail Gedüz kimdir

Manisa Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz kimdir? Yaşar İsmail Gedüz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yaşar İsmail Gedüz ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Ebru Yaşar Bismil'de 4.5 milyon TL maliyetle okul yaptırdı!

Ebru Yaşar ve Necat Gülseven çiftinin Diyarbakır Bismil'de yaptırdığı okulun inşaatı tamamlandı. Söz konusu okulun inşası yaklaşık 4.5 milyon TL'ye mal oldu

TEVAK'ın acı günü! Yaşar Tüzüner vefat etti!

Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın (TEVAK) mütevelli üyesi Yaşar Tüzüner vefat etti.

Bedri Yaşar'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, "Türkiye'nin bir deprem kuşağında olduğunu biliyoruz. İktidara sesleniyorum kentsel dönüşümlere bir an önce başlamalıyız" dedi...

İYİ Parti'li Bedri Yaşar'dan Gazi Sinan Bayır'a ev sözü!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Şanlıurfa Sınır Karakolunda görev yaparken yaralanan Vezirköprülü Uzman Çavuş Sinan Bayır'ı ziyaret etti ve Gazi Sinan Bayır'a ev sözü verdi.

Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulu yıkılacak mı?

İzmir Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulunun depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yaşar Çilkız'dan Dalyan'a yeni otel!

İşadamı Yaşar Çilkız, "Dalyan’da Ali Bostan Plajı’nda yeni bir otel inşaatına başladım. 33 bin metrekarelik alanda 180 yataklı olacak. Termal ağırlıklı hizmet verecek" dedi...

Yaşar Şenal: Çatıdan temele her an hazır olmalıyız!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şenal, çok sayıda çatının yıkıldığı Denizli depreminden sonra uyarılarda bulundu. Şenal, “Depreme karşı çatıdan temele her an hazır olmalıyız'' diye konuştu.

Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki inşaat çalışmaları tam gaz! 

İzmir Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki inşaat çalışmalarını hızlandırdı. Geçtiğimiz şubat ayında nİzmir Büyükşehir Belediyesi tesislerin yenilenmesi projesine 5 milyon 430 bin TL destek sözü vermişti. 

Beylikdüzü Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam den Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin dört bir yanında hizmete girecek 25 eserden 20. si olan Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu’nu hizmete açtı.

Yaşar Toğuç Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Toğuç Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Toğuç tarafından kuruldu. 

3 metrekarelik bir evde yaşar mıydınız?

Ev fiyatlarının oldukça yüksek olduğu Hong Kong'da bir çok insan hiç de insani olmayan daracık yerlerde yaşamak zorunda. Peki siz 3 metrekarelik bir evde yaşar mıydınız?

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Kompleksi'nde sona gelindi!

İlçedeki gençlerin, öğrencilerin faaliyetleri açısından büyük imkanlar sağlayacak olan Yaşar Acar Spor Kompleksi ve Öğrenci Yurdu’nda sona yaklaşıldı.

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Kompleksi Mayıs'ta açılacak!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından inşa edilen Yaşar Acar Spor Kompleksi ve Öğrenci Yurdu’nda sona gelindi. İnşaatının büyük kısmı tamamlan kompleks Mayıs'ta açılacak.

Yaşar İsmail Gedüz kimdir Haberi

Yaşar İsmail Gedüz kimdir

Yaşar İsmail Gedüz kimdir?

Yaşar İsmail Gedüz, 11.06.1970 Kırkağaç doğumlu. İlkokulu Onikieylül İlköğretim okulunda, ortaokulu Kırkağaç İmam-Hatip Lisesinde , lise tahsilini ise Kırkağaç lisesinde tamamladı. 


Girmiş olduğu üniversite sınavında Çukurova Üniversitesini kazandı. Ama kayıt olmadı. Yıllar sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini kazandı ve öğrenimi devam etmektedir. 1990-1991 yılları arasında vatani görevini yaptıktan sonra 1992 yılında halen devam etmekte olduğum sarraflık mesleğine başladı.


Siyasi hayatına ise 1999 yılında Anavatan partisinde başlayarak 1999-2003 arasında Anavatan Partisi Kırkağaç İlçe Başkanlığı görevinde bulundu.2004 yılından itibaren Adalet ve Kalkınma Partisinde siyaset yapmakta olup 2004-2008 yılları arasında teşkilat başkanlığı görevinde bulundu.


Adalet ve Kalkınma Partisi'nin düzenlemiş olduğu siyaset akademisi kursuna katılarak başarı ile tamamladı. 


Görev aldığı sivil toplum örgütleri ise ;

1- Kırkağaç Emniyeti bünyesindeki Huzurlu ve Güvenli Yaşamı Destekleme Derneği...