02 / 05 / 2024

Yaşar Parlak kimdir

Yaşar Parlak kimdir

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Daire Başkanı Yaşar Parlak kimdir? Emlak Yönetimi Daire Başkanı Yaşar Parlak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yaşar Parlak..

Yaşar Parlak İBB Emlak Yönetimi Daire Başkanlığı'na getirildi!

İBB'nin yönetim şeması baştan sona değişti. Yaşar Parlak İBB Emlak Yönetimi Daire Başkanlığı'na getirildi!. Emlak Yönetimi daire başkanlığı görevinden alınan Yusuf Koç’un yerine Yaşar Parlak getirildi.

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

İlkay Arıkan kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi İlkay Arıkan kimdir? Kaç yaşında? İlkay Arıkan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İlkay Arıkan'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ahmet Yaşar Eşmekaya Kimdir?

Ahmet Yaşar Eşmekaya kimdir? Ahmet Yaşar Eşmekaya’nın mesleği nedir? Ahmet Yaşar Eşmekaya hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Emine Feyhan Yaşar Kimdir?

Emine Feyhan Yaşar kimdir? Emine Feyhan Yaşar’ın mesleği nedir? Emine Feyhan Yaşar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı Kimdir?

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı kimdir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı’nın mesleği nedir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı mezundur? İşte detaylar!

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

Yaşar Altıparmak kimdir?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak kimdir? Yaşar Altıparmak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yaşar Altıparmak'ın biyografisi...

Fethi Yaşar'dan Yenimahalle'ye kültür merkezi müjdesi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Turgut Özal Mahallesi Parkı ve Sağlık Ocağı’nı görkemli bir törenle hizmete açtı. Yaşar açılışta mahalle sakinlerine kültür merkezi yapacaklarını da müjdeledi.

Kadir Parlak kimdir?

İç Mimar Kadir Parlak, Oltu 25 Mart Gençlik Parkı’nda bulunan 10 bin yıllık dikili taşın üzerine boya ile yazılması ve daha sonra yazının spiral ile silinmesiyle ilgili suç duyurusunda bulundu. Peki, Kadir Parlak kimdir?

Batman'daki Yaşar Kemal Orman Parkı yeniden düzenlenecek!

Batman Belediyesi, Çamlıtepe ve Belde semtleri arasındaki Yaşar Kemal Orman parkını yeniden düzenlemek için kolları sıvadı. Park, giriş ve çıkışları kontrol altında tutulacak.

Yaşar YHT Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Yaşar YHT Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Yaşar Oytuğ Yenihayat Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Fethi Yaşar: Eline keser alan inşaat yapmamalı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar "Eline keser alanın inşaat yapmaya çalışması üstelik de büyük çoğunluğu deprem bölgesi olan Anadolu topraklarında kabul edilebilir bir durum değildir" dedi.

Yaşar Parlak kimdir Haberi

Yaşar Parlak kimdir

Yaşar Parlak kimdir?

Yaşar Parlak, 1967 yılında Giresun'un Görele ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Giresun'da bitirdi.1990 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.


Bir süre serbest avukatlık yaptıktan sonra 1995 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde avukat olarak göreve başladı. 


Mayıs 2003 tarihine kadar İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde avukat ve 1.Hukuk Müşavir Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra Adapazarı Büyükşehir Belediyesi'nde 1. Hukuk Müşaviri, Zeytinburnu Belediyesi'nde Hukuk İşleri Müdürü olarak görev yaptı. 


Ekim 2005'te İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Ruhsat Denetim Müdürü görevine atandı.


Halen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Daire Başkanı olarak görev yapmaktadır.



Yaşar Parlak İBB Emlak Yönetimi Daire Başkanlığı'na...