04 / 05 / 2024

Yaşar Şentepe yatırımları

Yaşar Şentepe yatırımları

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın ev sahipliğinde 2 bine yakın mahalle sakininin bir araya geldiği iftar programı düzenlendi. İlçe genelinde yapılan çalışmaları da anlatan Başkan Yaşar Şentepe’de bu dönem yapılacak hizmet ve yatırımların da müjdesini verdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Küçükçekmece’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Yaşar Bilir ve Zeynel Abidin Yalçın ortaklığında kuruldu.

Arıer Otel Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Arıer Otel Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Hakan Arıer tarafından kuruldu.

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Yaşar Özdallı ve Oaltın Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A ortaklığında kuruldu.

2021'de inşaat yatırımları azaldı mı? 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu'nun gerçekleştirdiği toplantıda elde edilen verilere göre; 2021 yılında inşaat yatırımlarında belirli düşüş yaşandığı gözlemlendi. 

19 yılda Manisa'ya yapılan yatırımlar mecliste!

2002-2021 yılları arasında Manisa'ya yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başevirgen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Almanya'da inşaat yatırımları yüzde 1,8 arttı!

Almanya'da geçen yılın son çeyreğinde inşaat yatırımlarında yüzde 1.8 artış yaşandı. 

Japonya'da konut yatırımları 7,1 azaldı!

Tarihin en büyük ikinci daralmasını yaşayan Japonya'da konut yatırımları yüzde 7.1 azaldı.

Mekan Gayrimenkul dijital yatırımlarına hız veriyor!

Uzun yıllardır emlak piyasasında başarılı işlere imza atan Mekan Gayrimenkul, dijital yatırımlarına hız vererek iki yeni emlak sitesini hizmete sundu. 

Konut satışlarındaki artış yeni yatırımları hızlandıracak!

Düşük kredi oranı ve kampanyaların etkisiyle konut satışlarında rekorların yaşandığını dile getiren sektör temsilcileri, yeni dönemde stokların erimesiyle yatırımların hız kazanacağını söylüyor.

Rusya'da emlak yatırımlarına Kovid-19 freni!

Koronavirüs Rusya'da emlak yatırımlarının ertelenmesine sebep oluyor. Şirketlerin çoğu projeleri erteliyor ya da tamamen vazgeçiyor...

Gayrimenkulde yatırımlar değişiyor! Hazır arazi konsepti başlıyor!

Konut ve ofis binası yatırımları devam ederken gayrimenkul şirketleri şimdi de öğrenci yurdu, yaşlı bakımevi ve sağlık rezidansları ile hazır arazi konseptleri üzerine yoğunlaştı...

Yabancılar Türkiye'de gayrimenkul yatırımlarını artırdı!

EVA Gayrimenkul Değerleme, yabancıların son iki yılda Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. 2020 yılı ilk çeyreğinde yabancıya konut satışında, bir önceki yıla oranla yüzde 13,8’lik bir artış yaşandı...

Yaşar Şentepe yatırımları Haberi

Yaşar Şentepe yatırımları

YENİMAHALLE Belediyesi’nin mahallelerde kurduğu iftar sofraları binlerce ilçe sakinine Ramazan ayının manevi huzurunu yaşatıyor.


Şentepeliler de Yenimahalle Belediyesi tarafından birinci ve ikinci etabı tamamlanan Tepekule’de bu coşkuya ortak oldu. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın ev sahipliğinde düzenlenen ve 2 bine yakın mahalle sakininin bir araya geldiği mahalle iftarına, CHP YDK Üyesi Selahattin Emre, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe ve yönetimi, CHP Etimesgut İlçe Başkanı Ayhan Yılmaz, Çorum Hitit Denekleri Federasyonu Başkanı Av. Cemal Emir, Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcıları Başar Bal, Yaşar Neslihanoğlu, Erhan Aras, Belediye meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.


Ankara’yı 360 derece görme imkanı sağlayan Tepekule Seyir Terası’nda özenle kurulan masalarda ezan saatini bekleyen Şentepeliler Fazlı Çoban ve Esat Aydoğan’ın okuduğu ilahilere eşlik etti. Kuran tilavetinin ardından oruçlar hep...