17 / 05 / 2024

Yasemin Kurtuluş Yaşarbaş

Yasemin Kurtuluş Yaşarbaş

Yapısem Mühendislik Müşavirlik ve İnşaat Limited Şirketi 20 Şubat 2015 'te, 50 bin TL sermaye ile Beylikdüzü 'nde, Yasemin Kurtuluş Yaşarbaş Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Kıbrıs'ta yabancıya konut satışında kurallar değişiyor!

Ada TV’ye konuk olan UBP Milletvekili Yasemin Öztürk yaptığı açıklamada yabancıya konut satışında kuralları değiştirecek yasa tasarısının içeriği ile ilgili önemli bilgiler verdi. İşte UBP Milletvekili Yasemin Öztürk'ün o açıklamaları...

A101’de Vernel konsantre yumuşatıcı 44,90 TL’ye, yasemin kokulu pirinç 24 TL’ye, tam yağlı yoğurt 62 TL’ye düştü!

A101’de haftanın yıldızları belli olurken 4 Ağustos’a kadar bu ürünler müşterileri bekleyecek. Bu kapsamda, 2 Ağustos’ta Vernel konsantre yumuşatıcı 44,90 TL’ye, yasemin kokulu pirinç 24 TL’ye, tam yağlı yoğurt 62 TL’ye düşecek. İşte 2 Ağustos 2023 A101 fiyat listesi...

Zekeriyaköy'de 4 katlı lüks villa! İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli işte bu evde yaşıyor

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, Zekeriyaköy'de yaşadıkları 4 katlı lüks evin kapılarını ilk kez açtı. 

Kurtuluş Akyüz, Yeşil GYO Genel Müdürü oldu!

Yeşil GYO Şirket Genel Müdürü Yaşar Altıparmak'ın vefatı nedeniyle yerine Genel Müdür olarak Kurtuluş Akyüz'ün atanmasına karar verildi.

Yasemin Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yasemin Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Murat    Yağcı tarafından kuruldu.

Tek kurtuluş dayanıklı binalar!

Merkez üssü Pütürge olan ve çevre illerden de hissedilen sarsıntıya ilişkin uzmanlar uyarılarda bulundu. Prof. Dr. Görür, "Bu hatta stres birikiyor. Yerleşimler dikkatli olmalı" derken, Prof. Dr. Ersoy ise "Esas olan yapıları dayanıklı hale getirmek, bizim için tek kurtuluş" dedi.

Kurtuluş Altun: Konutta faiz indirimi fiyatları artırıyor!

Gayrimenkul sektörünün dijitalleşmesiyle ilgili öncü olan GABORAS’ın CEO’su Kurtuluş Altun, düşürülen faiz oranlarının piyasada meydana gelen gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Altun, Türkiye’de her faiz indiriminde, 1 puanlık indirim karşısında fiyatlarda 0,77 oranında artış yaşandığın

Yasemin Allen İstanbul’a dönüyor!

İki yıl önce Amerika'ya yerleşen oyuncu Yasemin Allen, İstanbul’a dönüyor. Allen, İstanbul'da yeni bir ev bakacak.

Mimar Yasemin Masis Londra'da saray hayatı yaşıyor!

Eskidji Müzayede Evi ve Eskidji Gayrimenkul’ün sahibi Dikran Masis ile eşi Yasemin Masis'in Londra’da yeni satın aldığı malikane yabancı dekorasyon dergilerine konu oldu.

Ahu Tuğbay kızı Yasemin Kozanoğlu'nun evini dekore etti!

Sosyetik isim Ahu Tuğbay, Ibiza'ya taşınan kızı Yasemin Kozanoğlu'nun 3 milyon liraya satın aldığı villasını baştan aşağıya yeniledi.

Yasemin Kozanoğlu İbiza’dan lüks villa aldı!

İspanyol aşkı uğruna son iki yıldır İbiza’da yaşayan Yasemin Kozanoğlu, DJ'likten kazandındığı para ile gayrimenkul yatırımı yapıyor. Sosyetik güzelin bölgeden 500 bin euro’ya villa aldığı iddia ediliyor.

Mimar Vedat Tek'in torunu Yasemin Sarı intihar etti!

Giritli Sırrı Paşa ile Türk edebiyat ve musikisinde değerli eserler bırakan Leyla Hanım’ın oğlu Osmanlı'nın ünlü mimarlarından Vedat Tek'in torunu Yağmur Yasemin Sarı intihar etti. 

İşte Yasemin Taciroğlu'nun Sarıyer'deki evi!

Sosyetik güzel Yasemin Taciroğlu, anne ve babası Nedret ve Ali Taciroğlu ile birlikte yaşadığı Sarıyer'de yaşadıklarını evinin kapılarını Instyle Home Dergisi'ne açtı.

Yasemin Kurtuluş Yaşarbaş Haberi

Yasemin Kurtuluş Yaşarbaş

Yapısem Mühendislik Müşavirlik ve İnşaat Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 20 Şubat 2015'te, Yasemin Kurtuluş Yaşarbaş Müdürlüğü'nde kuruldu.


Yapısem Mühendislik Müşavirlik ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu;a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. İnşaat yönetimi yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...