19 / 05 / 2024

Yasemin Örs

Yasemin Örs

Astaş Proje Mimarlık Restorasyon Sanayi Limited Şirketi, Gülbek Taştan, Yasemin Örs ve Mine Taştan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Bahçelievler, Yenibosna Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Dikran Masis ve Yasemin Masis İngiltere'den ev aldı!

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden işadamı Dikran Masis ve mimar Yasemin Masis, İngiltere'nin Cotswolds bölgesinden ev aldı. Çift, evleri için 38 milyon 500 bin lira ödedi.

Yasemin Açık 250 milyon dolarlık çimento tesisi kurdu!

Fırat Üniversitesi’nde profesör olan ve TÜRKONFED’de yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevini de yürüten Elazığlı Yasemin Açık, memleketinde çimento fabrikası kurdu. 250 milyon dolara kurulan fabrikada yeni ürünler de geliştiriliyor. 

Hırsızlık faturası site yönetimine kesildi!

Site içerisinde yeterli güvenlik önlemi almayan site yönetimi hırsızlık mağduru vatandaşın zararını ödeyecek...

Hırsızlık kurbanlarının yüzde 80’i evinden taşınıyor!

Pronet Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ediz Habip, hırsızlık kurbanı olanların mahremiyetinin bir kez ihlal edildiği düşüncesiyle artık yaşamına orada devam etmek istemediğini söyledi.

Çağla Şikel'in evine hırsız girdi!

Geride bıraktığımız hafta talihsiz bir kaza geçiren manken ve sunucu Çağla Şikel'in evine hırsız girdi.

Nurol GYO'nun acı günü! Yasemin Paşaoğlu vefat etti!

Nurol Holding A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi, Nurol İşletme ve Gayrimenkul Yönetim A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Paşaoğlu'nun eşi Yasemin Paşaoğlu vefat etti.

Çrs İnşaat Metal Orman Ürünleri Temizlik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çrs İnşaat Metal Orman Ürünleri Temizlik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Abdullah Telvin tarafından Kartal’da 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Yasemin Emlak İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yasemin Emlak İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Türkoğlu tarafından kuruldu. 

Asır Restorasyon Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asır Restorasyon Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yasemin Örs tarafından kuruldu.

Murat Dalkılıç'ın evine hırsız girdi!

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç'ın Çubuklu'daki lüks villasına hırsız girdi. Murat Dalkılıç'ın oturduğu sitedeki 6 eve daha hırsız girdiği belirtildi.

Beylikdüzü Aydın Örs Spor Kompleksi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi'nin hayata geçirdiği Aydın Örs Spor Kompleksi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Mimar Vedat Tek'in torunu Yasemin Sarı intihar etti!

Giritli Sırrı Paşa ile Türk edebiyat ve musikisinde değerli eserler bırakan Leyla Hanım’ın oğlu Osmanlı'nın ünlü mimarlarından Vedat Tek'in torunu Yağmur Yasemin Sarı intihar etti. 

Yasemin Açık çimentoda marka oldu!

İş kadını, akademisyen Prof. Yasemin Açık, Elazığ'da bugüne kadar yapılmış en büyük sanayi yatırımını yaptı. Yasemin Açık, kurduğu çimento fabrikasından farklı ülkelere çimento ihraç ediyor.

Yasemin Örs Haberi

Yasemin Örs

Astaş Proje Mimarlık Restorasyon Sanayi Limited Şirketi, Gülbek Taştan, Yasemin Örs ve Mine Taştan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Bahçelievler, Yenibosna Merkez Mahallesi'nde kuruldu. 


Astaş Proje Mimarlık Restorasyon Sanayi Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...