08 / 07 / 2024

yasemin turizm The Plaza Hotel Bursa

yasemin turizm The Plaza Hotel Bursa

Yasemin Turizm'in Bursa'nın merkezi Çekirge'de inşaatı devam eden otelinin 60 milyon dolarlık bir yatırım olacağı ve 2016 yılında hizmete açılacağı belirtiliyor.

Evse Teknik Enerji İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evse Teknik Enerji İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Ertan Fırat taarfından kuruldu.

The North İst Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The North İst Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Arıtürk ve Güney Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Days İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Days İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Soğunç ve Yasemin Aydın ortaklığında kuruldu.

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılacak. Söz konusu kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar yapılacak.

Jcozyhomes Turizm Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jcozyhomes Turizm Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Arslan tarafından kuruldu.

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Emin Başkıran, Mahsum Çakmak ve Mahsum Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Emin Başkıran, Mahsum Çakmak ve Maksum Yılmaz ortaklığında kuruldu.

The G Entertaınment Turizm Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

The G Entertaınment Turizm Organizasyon Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökalp İçer tarafından kuruldu.

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi açıldı!

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Naşit tarafından açıldı.

The First Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

The First Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Safa Al Najjar tarafından kuruldu.

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi The Soul Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi The Soul Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı.

The Central Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Central Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  750 bin TL sermaye bedeli İle Muhterem Turantaylak tarafından kuruldu.

yasemin turizm The Plaza Hotel Bursa Haberi

yasemin turizm The Plaza Hotel Bursa

Yasemin Turizm'in bünyesinde İstanbul Barbaros 1 Bulvarı'nda yer alan beş yıldızlı The Plaza Hotel'e kardeş geliyor. Bursa'nın merkezi Çekirge'de inşaatı devam eden otelin 60 milyon dolarlık bir yatırım olacağı ve 2016 yılında hizmete açılacağı belirtiliyor. Basın toplantısında konuşan The Plaza Hotel ve Yasemin Turizm Danışmanı Erol Turanlıoğlu, İstanbul'daki oteli yenilediklerini ve yenilemenin toplamda 11 milyon euro'ya mal olduğunu...