08 / 05 / 2024

Yasin Kalem çevre ve şehircilik

Yasin Kalem çevre ve şehircilik

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü'ne Yasin Kalem atandı. Atama kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Yasin Kalem kimdir?

Yasin Kalem, Çevre ve Şehircilik Mesleki Hizmetler Genel Müdürü oldu. Peki, Yasin Kalem kimdir? Yasin Kalem bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Yasin Kalem, Çevre ve Şehircilik Mesleki Hizmetler Genel Müdürü oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü'ne Yasin Kalem atandı. Atama kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda 7 atama kararı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, açık bulunan 5 inci derece kadrolu müfettişliklere, Müfettiş Yardımcıları Mahmut Mustafa Hanefioğlu, Ümit Poyraz, Yasin Göven, Osman Nuri Özkök, Mustafa Akçelik, Ahmet Ersan Demir ile Erinç Çetinkaya'yı atadı.

Ödemiş en iyi kentsel tasarım ve çevre ödüllerine layık görüldü!

Özel Kalem Dergisi’nin düzenlediği 6.Yerel Yönetimler Ödül Töreni Kadir Has Üniversitesi’nde gerçekleşti. Yerel Yönetimler Ödül Töreni’nde Ödemiş Belediyesi, ‘‘Kentsel Planlama ve Kentsel Tasarım’ ile ‘Çevre Ödülü’ne layık görüldü...

Kentsel dönüşüm için 400 proje Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na gönderildi!

Kamuoyunda ''kentsel dönüşüm'' yasası olarak bilinen, Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Kanunu'nun kabul edilmesi öncesinde belediye ve valilikler, konuyla ilgili hazırlıklarını tamamladı, taleplerini Çevre ve Şehircilik Bakanlığına iletti

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı istedi; Ayşe Teyze çöpleri ikiye ayıracak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, geri kazanımda tarihi projeyi hayata geçiriyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü artık çevre yolundan da ücret alacak!

Otoyol güzergahının yanı sıra çevre yolu, bağlantı yolu, köprü, tünel ve viyadüklere ayrı ayrı geçiş ücreti uygulanabilecek.

Akdamar Kilisesi için çevre düzenlemesi yapılıyor!

Türkiye'nin, Ermenistan ile olumlu ilişkiler kurmak istemesinin sembolü olarak, 2007'de restore ettirdiği Akdamar Kilisesi için çevre düzenlemesi yapılıyor

Emlak Konut'un Zekeriyaköy arsasına en yüksek teklif Siyah Kalem'den!

Emlak Konut GYO'nun Zekeriyaköy arsasına en yüksek teklif Siyah Kalem'den geldi...

ICCI 2012 Enerji ve Çevre Fuarı'nda ziyaretçi sayısı 15 bini geçti!

Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenen ICCI 2012 – 18. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı, birbirinden önemli konuklarını ağırladığı 3 günlük maratonun ardından sona erdi

Tahincioğlu Gayrimenkul, 12. Gayrimenkul Zirvesi'nin Çevre Dostu Sponsoru oldu!

Tahincioğlu Gayrimenkul, 12. Gayrimenkul Zirvesi ve İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı'na “Çevre Dostu Sponsoru” oldu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, gürültüyü ses duvarıyla hapsedecek!

Ses kirliliğini önlemek için harekete geçen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, otomobil, uçak ve trenden kaynaklanan gürültüleri ses emici duvarlarla önleyecek

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Van köyleri için mimari proje!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Van depreminde büyük hasar gören köyler için mimari proje çalışmalarına başladı. Projeyi uygulamak isteyenlere mali destek verilecek.

Yasin Kalem çevre ve şehircilik Haberi

Yasin Kalem çevre ve şehircilik

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü'ne Yasin Kalem atandı. Atama kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


Karar:


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan:

Karar Sayısı: 2016/846


1. Açık bulunan 1'inci derece kadrolu ve + 6400 ek göstergeli Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğüne Yasin Kalem'in atanması, 657 sayılı Kanunun 74'üncü maddesi ile 2451 sayılı Kanının 2'inci maddesi gereğince uygun görüldü.


2. Bu kararı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yürütür.


Yasin Kalem...