19 / 05 / 2024

Yasin Keskin Yapı adres

Yasin Keskin Yapı adres

Yasin Keskin Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Çekmeköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Keskin tarafından kuruldu.

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Yasin Ayaz kimdir? THY’de hangi alanlarda çalıştı? GÜBRETAŞ’ta ne iş yapıyor?

Yasin Ayaz kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Yasin Ayaz’ın hayatı...

İngiltere'de inşaat sektörü aktivitesi Ekim ayında keskin düşüş gösterdi!

S-P Global/CIPS tarafından yapılan açıklamaya göre İngiltere'de inşaat sektörü aktivitesi Ekim ayında yüksek borçlanma maliyetleri ve yeni projelere yönelik "bekle-gör" yaklaşımına bağlı şekilde keskin düşüş gösterdi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Ulufer İnşaat Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulufer İnşaat Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Aşkaroğlu tarafından kuruldu.

Yasin Yerebakan kimdir? Bankacılık sektöründe kaç yıl çalıştı? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor?

Yasin Yerebakan kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Değer Varlık’ta hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Yasin Yerebakan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Keskin Grup Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Grup Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Keskin tarafından kuruldu.

Melan Yapı Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melan Yapı Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin İnsel tarafından kuruldu.

Sismik34 Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sismik34 Yapı İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Yasin Eser ve Elif Özdemi ortaklığında kuruldu.

Arstek Grup Yapı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arstek Grup Yapı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Arslan tarafından kuruldu.

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Keskin tarafından kuruldu.

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Keskin tarafından kuruldu.

Acy Endüstri Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acy Endüstri Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 750 biin TL sermaye bedeli ile Yasin Keskin, Agah Sefa Keskin ve Cihan Sefa Keskin ortaklığında kuruldu.

Mora Proje Yapı İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mora Proje Yapı İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 6 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Keskin tarafından kuruldu.

Yasin Keskin Yapı adres Haberi

Yasin Keskin Yapı adres

Yasin Keskin Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Çekmeköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Keskin tarafından kuruldu.

Yasin Keskin Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin Amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1-Konuları a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabın arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...