10 / 05 / 2024

Yasin Kocaman

Yasin Kocaman

Gies Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi, Haydar Kocaman, Nusret Kaba, Yasin Kocaman tarafından 99 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Aralık'ta kuruldu.

Yasin Ayaz kimdir? THY’de hangi alanlarda çalıştı? GÜBRETAŞ’ta ne iş yapıyor?

Yasin Ayaz kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Yasin Ayaz’ın hayatı...

Yasin Temel, Deniz GYO Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yasin Temel'in genel müdür yardımcısı atanması hakkında KAP'ta açıklama yaptı.

Bakan Özhaseki'den korkutan İstanbul depremi açıklaması: 7 ve üzeri depremde kocaman hapishaneye döner!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki İstanbul depremi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "'7 ve üzeri depremde kocaman hapishaneye döner!" dedi.

Yasin Yerebakan kimdir? Bankacılık sektöründe kaç yıl çalıştı? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor?

Yasin Yerebakan kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Değer Varlık’ta hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Yasin Yerebakan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Kocaman Panel İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocaman Panel İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulmelik Kocaman tarafından kuruldu.

Yasin Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yasin Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yasin Altınok tarafından kuruldu.

Yasin Oğuz, Atakule GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyesi görevinden ayrıldı!

Atakule GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyesi olarak görev yapan Yasin Oğuz, 13 Ocak 2022 tarihi itibarıyla görevinden ayrıldı. 

Yasin Keskin Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yasin Keskin Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Çekmeköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Keskin tarafından kuruldu.

Ömer Kocaman vefat etti!

Alarko Taahhüt Grubu Romanya Projesi Harita Şefi Ömer Kocaman yaşamını yitirdi. 

Mehmet Kocaman Zemin Teknolojileri Proje Yönetimi Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Mehmet Kocaman Zemin Teknolojileri Proje Yönetimi Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kocaman tarafından kuruldu.

Necmi Kocaman: Gölcük’te dönüşüm planları için acele edilmeli!

Elazığ’daki deprem sonrasında kentsel dönüşüm konusu yeniden gündem oldu. Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Gölcük Arama Kurtarma Derneği GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman ise kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili konuştu.

Yasin Çağatay Seçkin kimdir?

Yasin Çağatay Seçkin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu. Peki Yasin Çağatay Seçkin kimdir? Yasin Çağatay Seçkin hangi işlerde görev aldı?

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Yasin Kocaman Haberi

Yasin Kocaman

Gies Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi, Haydar Kocaman, Nusret Kaba, Yasin Kocaman tarafından 99 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık'ta kuruldu. 


Gies Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her nevi inşaat yol köprü altyapı baraj liman konut iş merkezi çelik ahşap betonerme dekorasyon tanzim restorasyon ve iyileştirme işleri yapmak ve 18.7.2012 tarihinde tescil edilen ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Gies Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi adres: Pendik, Fevzi Çakmak Manolya Sokak,...