05 / 05 / 2024

Yasser Alharırı

Yasser Alharırı

Promise İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yasser Alharırı tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Fatih, Derviş Ali Mahallesi, Salma Tomruk Caddesi'nde kuruldu.

Alkasem Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkasem Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alharırı tarafından kuruldu. 

Garanti Property Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garanti Property Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Nour Eddin Saraaj, Yasser Sheikh Asleem ve Abdulhamid Mareianı ortaklığında kuruldu. 

Orantes Trading Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orantes Trading Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Abbas ALharırı ve İbbrahem Al Harırı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erm Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Erm Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi Maad Ehsan F Abduljamad ve Zohaır Yousef I Alharırır ortaklığından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Elhariri İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elhariri İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Khawatımı, Alamır Muhannad Mukhmaljı, Zyad Alharırı, Hecham Khachan ortaklığıyla 130 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Fatih'te kuruldu.

Promise İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promise İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yasser Alharırı tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Fatih, Derviş Ali Mahallesi, Salma Tomruk Caddesi'nde kuruldu.

TOKİ Kırşehir'de 9 bina yaptıracak

TOKİ Kırşehir Yenice'ye 8 engelsiz yaşam birimi, 1 idari bina inşaatı ile genel altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatını işlerini yaptıracak.

Şişli`deki eski likör fabrikasının imarı durduruldu

Şişli'deki eski likör fabrikası arazisinin devri bir grup CHP'li araziye ilişkin İBB tarafından yapılan "uygulama imar plan tadilatıI ve nazım imar planının iptali ile yürütmenin durdurulması" istemiyle dava açtı.

Konut stoğu arttı ofis karlı yatırım

GYODER Başkanı Bekir Cumurcu, konut stoğunun erimesinin vakit alacağını, gelecek üç yılda ofis yatırımlarının, gayrimenkulun parlayan yıldızı olacağını söyledi.

Başarır İnşaat`tan Kartal`a 17 katlı iki plaza!

Başarır İnşaat İstanbul Kartal'da 17 katlı 2 plaza inşa edecek. Her iki plazanın çatısında helikopter pistinin de yer aldığı projenin 2010 yılında tamamlanması öngörülüyor.

"Demirdeki zam inşaat sektörünün önüne demir perde örüyor"

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Başkan Vekili Tahir Tellioğlu, demir fiyatlarındaki aşırı zam nedeniyle inşaat sektörünün önüne adeta demir perde örüldüğünü belirterek, 'Bu perdeyi, hükümet, demir-çelik üreticileri ve müteahhitler el ele verip kaldır

`Yılda 1 milyon daire yaparsak açık kapanır'

Konut açığının ancak yılda 1 milyon konut yapılmasıyla kapanacağını söyleyen Ağaoğlu, en hızlı zamanlarda bile bu rakamın 400 binde kaldığını belirtti. Aziz Üstel'e konuk olan Ali Ağaoğlu, turizm yatırımlarını da anlattı.

Konut portföyü yüzde 35 büyür, faizlerde fazla sıçrama olmaz

Türk bankacılık sektörü, konut kredilerine ilişkin yılbaşında açıkladığı yüzde 42'lik büyüme oranını revize ederek yüzde 35'e çekti. Buna gerekçe olarak uluslararası finans piyasalarında yaşanan çalkantıyı gösteren bankacılar, buna rağmen kısa vadede faiz

Yasser Alharırı Haberi

Yasser Alharırı

Promise İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yasser Alharırı tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Fatih, Derviş Ali Mahallesi, Salma Tomruk Caddesi'nde kuruldu. 


Promise İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; ·Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerine veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. ·Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. ·Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. ·Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. · Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak....