04 / 05 / 2024

Yassıada halka açıldı mı

Yassıada halka açıldı mı

2001 yılında Adalar Belediye Başkanı'nın öncülük ettiği projeyle Yassıada ve Sivriada turizme kazandırılacakmış. Milli Emlak'a ait adaların halka açılmasıyla, İstanbul iki yeni turizm cenneti kazanacakmış.

Şirketler, halka arz için kuyrukta! Bu yıl 37 şirket halka açıldı, 60 şirket sırada bekliyor!

Borsa İstanbul’un seçimlerden sonra sergilediği performans hem yatırımcıların hem şirketlerin ilgisini artırdı. Yatırımcılar yüksek enflasyona karşı gelirlerini korumak için hisse piyasalarına yönelirken, şirketler de halka açılarak sermaye ihtiyacını karşılıyor.

Seçim öncesi halka arzlara talep patladı! Ünlü restoran zinciri BigChefs de halka açılıyor!

Şirketlerin halka arza olan ilgisi tam gaz devam ediyor. Halka arz kervanına son olarak restoran zinciri markası BigChefs de katıldı. Sermayesinin yüzde 31,78’ini halka açacak olan şirket, 3-4-5 Mayıs tarihlerinde 22,50 liradan talep toplayacak.

Avrasya GYO'nun Gürcistan'daki şirketi Metro Avrasya halka açılacak!

Avrasya GYO hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC'nin Gürcistan borsasında halka açılması kararlaştırıldı.

Mustafa Şentop: Yassıada'nın bu yeni yüzü sıradan bir imar çalışması değil!

Mustafa Şentop, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Yassıada'nın bu yeni yüzü sıradan bir imar ve peyzaj çalışması değil, tarihi bir yüzleşme ve yepyeni bir başlangıçtır" dedi...

Demokrasi ve Özgürlükler Adası açıldı!

Türk demokrasi tarihinde "kara bir leke" olan 27 Mayıs 1960 darbesinin 60. yılında Yassıada, Demokrasi ve Özgürlükler Adası ismiyle bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldı...

Artemis Arıtım Proje İnşaat Analiz Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Tic. Limited Şirketi Yassıören Şubesi açıldı!

Artemis Arıtım Proje İnşaat Analiz Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Tic. Limited Şirketi Yassıören Şubesi bugün Arnavutköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yassıada projesi tartışma yarattı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yassıada'yı ziyaret haberini sunan NTV sunucusu Oğuz Haksever’in 'Neresi yaslı ada be. Canına okumuşsun…' sözleri dikkat çekti. Haksever daha sonra, 'Aslında tepkim projeyi hazırlayanlara yöneliktir' şeklinde açıklama yaptı.

İstanbul Yassıada'nın son hali havadan görüntülendi!

Dün DHA tarafından yapılan çekimlerde Yassıada projesindeki binaların tamamlandığı ve oturuma hazır halde olduğu görüldü. 

Feriye Sarayı halka açıldı!

Osmanlı döneminde saray halkının deniz ulaşımı için kullanılan Feriye Sarayı bir tadilat işleminden geçirilerek halka açık bir hale getirildi. Feriye Sarayı’nın işletmesini devralan GO Proje Yönetim Kurulu Başkanı Göktuğ Özdemir, 10 milyon liralık yatırımla Feriye Sarayı'nı yeniledi.

Yassıada projesinde son durum!

Yassıada’nın (Demokrasi ve Özgürlükler Adası) imara açılması ile birlikte 2015’te başlatılan otel ve kongre merkezi inşaatı, tüm hızıyla devam ediyor. 

Yassıada'ya Savarona için iskele yapılacak!

Adı "Demokrasi ve Özgürlükler Adası" olacağı açıklanan Yassıada'ya Atatürk'ün yatı olan Savarona'nın da yanaşacağı iskele yapılacak.

Andrey Goncharenko'nun evi halka açıldı!

Rusya'nın sayılı milyarderlerinden Andrey Goncharenko'nun İngiltere Londra'dan satın aldığı ev halka açıldı. 20 kişilik solcu bir örgüt, sokakta kalanlara 72 milyon lira değerindeki eve gelmeleri yönünde çağrı yaptı.

220 kişilik grup Yassıada'ya çıkarma yaptı!

CHP İstanbul İl Başkanlığı, Çevre ve Doğa Hakları Komisyonu, İstanbul milletvekilleri, Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında, sivil toplum örgütü temsilcileri ve partililerden oluşan 220 kişilik bir grupla Yassıada’ya denizden çıkarma yaptı.

Yassıada halka açıldı mı Haberi

Yassıada halka açıldı mı



İki ada hayat bulacak


KULLANIM DIŞINDA TUTULAN İKİ ADA İSTANBUL'UN TURİZM POTANSİYELİNE ZENGİNLİK KATACAK


Adalar Belediye Başkanı Coşkun Özden'in öncülük ettiği projenin hayata geçmesiyle Yassıada (üstte) ve Sivriada turistle tanışacak. Siyasi tarihimize damgasını vuran duruşmalara ev sahipliği yapan Yassıada ile günümüzde sadece motorlara ve yelkenli liman olarak hizmet veren Sivriada halka açılarak turizme kazandırılacak. Böylece, Marmara Denizi'ndeki ''uyuyan'' iki ada canlanacak. Yassıada ve Sivriada, özel kuruluşların gerçekleştireceği modern tesisler sayesinde İstanbul'un turizm potansiyeline zenginlik katacak.


Yassıada ve Sivriada'yı halka açmak için bakanlıktan devirlerini isteyen Başkan Özden, ''İstanbul'a iki yeni turizm cenneti kazandıracağız'' dedi.


   ADALAR Belediye Başkanı Coşkun Özden, yıllardır halka kapalı...