30 / 04 / 2024

yassıada imar çalışması

yassıada imar çalışması

Mustafa Şentop, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Yassıada'nın bu yeni yüzü sıradan bir imar ve peyzaj çalışması değil, tarihi bir yüzleşme ve yepyeni bir başlangıçtır" dedi...

Mustafa Şentop: Yassıada'nın bu yeni yüzü sıradan bir imar çalışması değil!

Mustafa Şentop, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Yassıada'nın bu yeni yüzü sıradan bir imar ve peyzaj çalışması değil, tarihi bir yüzleşme ve yepyeni bir başlangıçtır" dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yassıada'daki çalışmaları inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demokrasi ve Özgürlükler Adası olarak yeniden düzenlenen Yassıada'da devam eden çalışmaları incelemelerde bulundu.

Yassıada restore edildi!

Türk demokrasi tarihine hukuksuz yargılamalar ve idamlarla giren Yassıada 59’uncu yılında 27 Mayıs darbesinin izlerini silmek için restore edildi. Yapılan çalışmaları  27 Mayıs’ın yıl dönümünde adaya gidecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan yerinde denetleyecek.

Rize'deki 11 yayla için imar planı çalışması!

Ride'de Ayder Yaylası'na alternatif olarak aranan yeni yerler belirlendi. Ayder benzeri 11 yayla için 'Koruma İmar Planı' çalışması başlatıldı.

Mevlüt Uysal Yassıada'daki yatırımları inceledi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve İstanbul Valisi Vasip Şahin Yassıada’daki çalışmalarla ilgili incelemeler yaptı. İBB Başkanı Uysal, bölgedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Mesa'nın Yassı Ada’daki inşaatı durdu!

Mesa inşaatına bir süredir devam ettiği Yassı Ada’da çalışmalarına devam edemiyor. İnşaat büyük oranda da tamamlanmak üzereydi.

Bilecik'te imar çalışmaları hız kesmiyor!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi tarafından şehre kazandırılan birçok projenin yapım çalışmasını inceledi. Yağcı, şehrin dört bir köşesinde imar ve ihya faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtti.

Yassıada inşaatında son durum!

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Gülden Aydın bugünkü haberinde Yassıada’da yürütülen inşaat çalışmalarına değindi. İşte o haber...

Kızılırmak Projesi için 4 milyon metrekare alanda imar çalışması başladı!

Sivas Belediyesi Başkanı Sami Aydın, Kızılırmak Projesi kapsamında yaklaşık 4 milyon metrekare alanla ilgili imar çalışmalarının yapıldığını söyledi.

Yassıada'nın imar planı yeniden askıya çıkıyor!

Yassıada'nın imar planı değişikliği 17 Nisan'da askıya çıkarılıyor. 16 Mayıs'ta askıdan indirilecek olan Yassıada imar planında turizm ve kültürel tesis alanları planlandı.

Korkuteli'de 1/25 binlik imar çalışması başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Korkuteli ve Elmalı ilçesinde 1/25.000 il bütünlüklü nazım imar plan çalışmasına başladı. Çalışmalar 30 Haziran 2017 tarihinde sona erecek.

Kütahya'da 24 köy için imar çalışması yapılıyor!

Kütahya'da 24 köy için imar uygulaması çalışması yapılıyor. Kütahya Belediye Başkanı Saraçoğlu imar çalışmalarında gelecek 25-30 yılı düşünerek hareket ettiklerini söyledi.

Kütahya Naşa'da imar çalışmaları başladı!

Naşa Belediyesi, 2016 yılında gerçekleştirdiği Halihazır harita çalışmalarından sonra İmar planı ve imar planına esas jeolojik, jeoteknik imar planı ve revizyon çalışmasına start verdi.

yassıada imar çalışması Haberi

yassıada imar çalışması

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın açılış töreninde konuştu.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Yassıada'nın bu yeni yüzü sıradan bir imar ve peyzaj çalışması değil, tarihi bir yüzleşme ve yepyeni bir başlangıçtır. Bugün bu adada gördüğümüz her binanın temelinde milletimizin özgürleşme iradesi, darbelere karşı çıkma direnci anayasal düzenin savunma kararlığı bunmaktadır" şeklinde konuştu.

"Ülkemizde gerçekleşen her askeri darbenin asıl sebebi, Türkiye'nin bağımsız politikalar geliştirecek güce erişmesini engellemektir." diyen Şentop, şöyle konuştu:

"Toplum ve siyaset hayatımız çok uzun yıllar 27 Mayıs darbesiyle açılan Yassıada yargılamalarıyla derinleşen bir yarayla yaşamak zorunda kalmıştır. Demokrasimiz, sivil siyaset ve aziz milletimizin hukukunu bizzat koruma şuuru, 27 Mayıs askeri darbesinden bu yana iftihar...