14 / 05 / 2024

yassıasa ve sivriada turizm merkezi

yassıasa ve sivriada turizm merkezi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yassıada ve Sivriada'nın turizm merkezi olacağını belirtti...

Asa Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asa Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 281 bin 654 TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gökçe Kamiloğlu Aydın tarafından kuruldu.

Valı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Valı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yassın Valı tarafından kuruldu.

ArsaVev’den Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle imarlı arsa fırsatı! 

ArsaVev Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle asa fırsatı sunuyor. Söz konusu arsaların tapuları hemen teslim ediliyor.

Yassıada, yıllık 4.2 milyon TL'ye Albayrak Grubu'na kiralandı!

Adı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 2013 yılında "Demokrasi ve Özgürlükler Adası" şeklinde değiştirilen Yassıada’nın işletmesi Albayrak Grubu’na verildi.

Asa Group İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asa Group İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Uğur Uygun, Adem Tırpancı ve Emrah Demirel ortaklığında kuruldu.

Asa Group Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asa Group Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Abdullah Aydaşli, Abdulsamet Aydaşli ve Ahmet Yakışar ortaklığında kuruldu.

Asa Group Global Turizm Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Asa Group Global Turizm Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Samet Akbalık tarafından kuruldu.

Arnavutköy Yassıören 1/100000 ve 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Yassıören Mah. 149 ada 201 ve 154 parseller, 161 ada 4 parsel ile bir kısım tescil harici alana ilişkin 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 Ölçekli NİP ve 1/1000 Ölçekli UİP askıya çıkarıldı.

Demokrasi ve Özgürlük Adası’ndaki lüks otel kapılarını açtı!

Demokrat Partili siyasetçilerin yargılamalarının gerçekleştirildiği ve ismi devlet tarafından ismi ‘Demokrasi ve Özgürlük Adası’ yapılan Yassıada’da kurulan ‘Katre Island Hotel’ hizmete açıldı.

Murat Kurum'dan Yassıca Adaları'nın yapılaşmaya açılacağı iddialarına yanıt!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yassıca Adaları'nın yapılaşmaya açılacağı yönünde çıkan iddiaların gerçeği yansıtmadığını dile getirdi. 

Yassıca Adaları yapılaşmaya açılıyor mu?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Muğla Valiliği tarafından kurulan MUÇEV şirketince Fethiye ilçesindeki Yassıca Adaları'nın özel şirkete kiraya verildiği ve yapılaşmaya açılacağı duyumları, sivil toplum kuruluşlarını harekete geçirdi.

Eskişehir Odunpazarı'nda 12.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Eskişehir 6. İcra Dairesi, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi, Yassıhöyük Mahallesi, 109 ada 1 parselde yer alan fabrika ve arsasını 12 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

yassıasa ve sivriada turizm merkezi Haberi

yassıasa ve sivriada turizm merkezi

Turizme açılacak olan Yassıada ve Sivriada'da yatırımların Yap-İşlet-Devret yöntemiyle yapılacak. Meclis'te Kamu Finansmanı ve Borç Yönetimine ilişkin tasarıda düzenlemeyle Kültür ve Turizm Bakanlığı, Yassıada ve Sivriada'yı turizm ve kültürel amaçlı yatırım ve hizmetlere açabilecek. Demokrasi Müzesi'nin de yapılacağı Yassıada'da otel, restoran gibi yapılaşma için rahatlıkla 120 bin metrekare inşaat...