18 / 07 / 2024

yat festivali ne zaman

yat festivali ne zaman

500'ü aşkın yat kapasitesiyle hizmet veren uluslararası "Mavi Bayrak" ödüllü Martı Marina & Yacht Club, heyecanlı bir festivale ev sahipliği yapacak Aegean Yachting Festivali için geri sayım başladı.

Bir yıl önce yapılan 100 bin TL’lik yatırım ne kadar oldu? Borsa, altın, dolar...

Haftaya yükselişle başlayan Borsa İstanbul’da birçok yatırımcı uzun süredir zirvesinden geride olan hisselerde artış bekliyor. Bir yandan da hangi hisselere yatırım yapması gerektiğini araştırıyor. İşte geçen yıl 100 bin TL'sini altın, borsa ve dolara yatıranlar ne kadar kazandı…   

Son 2 senede hisse, altın ve dolara 10 bin TL yatıranlar ne kadar kazandı? Yatırımcılar ve yatırım yapacaklar dikkat!

Milyonlarca kişi, altın, dolar ve hisse kazançlarını karşılaştırıyor. Peki son 2 senede hisse, altın ve dolara 10 bin TL yatıranlar ne kadar kazandı? İşte Borsa Filozofu'nun  sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı o paylaşım ve gelen yorumlar...

2002'de 10 bin TL'sini dolar, Euro ve borsaya yatıran ne kadar kazandı? 

Borsa Doktoru resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 2002 yılında 10 bin tl paranız olsaydı bugün ne kadar olurdu? diye sorarak, altın dolar ve borsa verilerini paylaştı. İşte Borsa Doktoru'nun paylaşımı ve o paylaşıma gelen yorumlar...

Kur korumalı mevduatta faizler yükseliyor! Parasını KKM’ye yatıran ne kadar faiz alacak?

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Başkanı Alpaslan Çakar, kur korumalı mevduatta faiz oranının yüzde 12 ile düşük kaldığını ve TCMB’nin bu konuda bankaları serbest bıraktığını hatırlatarak, KKM'de faizin oranlarının yüzde 17'lere çıkması mümkün olduğunu söyledi.

Bu hafta neye yatıran kazandı? Altın, dolar, hisse hangisi kazandırdı?

İşte haftanın yatırım araçları performansı. Bu hafta yatırımını neye  yatıran kazandı? Kategorilerine göre bakıldığında yatırım fonları içinde en çok kazandıran yüzde 5,39 ile "Hisse Senedi Fonları" oldu. Peki parasını dolara ya da altına yatıranlar ne kadar kazandı?

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Herkesi ilgilendiriyor! Kira öderken bunu yaparsanız...

Kira artışlarına getirilen yüzde 25 oranındaki sınırlama milyonlarca insanı ilgilendiriyor. Peki kira artış sınırlaması nasıl belirlenir? Kiracı, artış sınırına göre kirayı yatırmazsa ne olur?

TEKNOFEST'e katılanlar AFAD standında depremi deneyimleyecek!

Türkiye'nin en büyük teknoloji etkinliği TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'ne katılanların, AFAD Mobil Deprem Simülasyon Merkezi'nde 7,2 büyüklüğündeki bir depremi deneyimlemesi mümkün olacak

Ceylan İnşaat’tan Uluslararası Down Plaj Futbol Festivali’ne destek!

Bodrum Yalıkavak'ta düzenlenecek olan Uluslararası Down Plaj Futbol Festivali'ne Ceylan İnşaat'tan destek geldi...

Borsa-TOKİ iş birliği konut sertifikası dağıtıyor!

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Karadağ, "Borsamızdan TOKİ iş birliği ile konut sertifikası dağıtıyoruz. Etnospor Kültür Festivali'ne gelenlere konutlarının bir kısmını belki hediye edeceğiz." dedi.

Etnospor Kültür Festivali'ne katılana konut hediye edilecek!

Etnospor Kültür Festivali'nin tanıtım toplantısında açıklamalar yapan Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, bu yıl gerçekleştirilecek etkinliğe katılacaklar için ev müjdesi verdi. 

Motto İstanbul: Güneşli'de yatırım fırsatı!

"Güneşli'de yatırım fırsatı" sloganıyla basına tanıtılan Motto İstanbul projesinde konut teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. Projede daireler 387 bin TL'den alıcılarını bekliyor.

İBB hangi ilçede ne kadar yatırım yaptı?

Taşı toprağı altın olan İstanbul'da yatırımlarına ara vermeden devam eden İBB, 13 yılda bir çok yatırıma imza attı. Peki İBB hangi ilçede ne kadar yatırım yaptı?

Mes Güneş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mes Güneş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duhan Güneş ve Polat Başar ortaklığında kuruldu.

yat festivali ne zaman Haberi

yat festivali ne zaman

Marmaris Martı Marina 1921 Eylül 2014 tarihlerinde Türkiye'nin ilk yat festivali "Aegean Yachting FestivaT'e ev sahipliği yapacak. 500'ü aşkın yat kapasitesiyle hizmet veren uluslararası "Mavi Bayrak" ödüllü Martı Marina & Yacht Club, heyecanlı bir festivale ev sahipliği yapacak. 19-21 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan Aegean Yachting Festival için geri sayım başladı. 



EGE VE AKDENİZİN BULUŞTUĞU NOKTA 

Akdeniz ve Ege'nin birleştiği, Ege'nin en güzel koylarından Hisarönü'ndeki Martı Marina & Yacht Club, Türkiye'nin ilk yat festivali Hisarönü'nde Aegean Yachting Festival'i hakkında bilgi veren Genel Müdür Fatih Dağıstanlıoğlu, "Martı Marina & Yacht Club olarak Türkiye'de teknecileri ilk kez bir festival ortamında buluşturacak olmaktan mutluyuz. Ege Yat Festivali'yle sadece yerli denizciler değil, Ege'de seyreden tüm yelkencilere hoş bir buluşma sunmayı hedefliyoruz. Dragondan Katamaranlara, yarış teknelerinden motor...