05 / 05 / 2024

yat kiralama ücretleri

yat kiralama ücretleri

Bir yatta tatil yapmak, milyarderlerin ve ünlülere özgü görülebilir, fakat bu sadece zengin ve ünlüler için değil. Tekne kiralama ücretleri otellerle neredeyse aynı seviyede! Peki, yat tatili fiyatları ne kadar? İşte 1 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yüzde 25 kira sınırı ve dövizle kiralama yasağı kalksın, yatırımcı ev alsın!

TÜİK verilerine göre konut satışları son 9 yılın en düşük rakamına ulaştı. Kira artış sınırı ve dövizle kiralama yasağı nedeniyle yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini belirten Ekonomist Tunç Şatıroğlu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu duruma son verilmesi gerektiğini belirtti.

Araç kiralama sisteminde benzinli araçlar tercih ediliyor...

Araç satın almada olduğu gibi araç kiralamada da hangi aracın seçileceğine karar verirken aracın yakıt türü önemli bir hal almaktadır. Benzinli araçların kiralama ücretleri diğer yakıt türleri ile çalışan araçlara göre daha uygun olabiliyor. İşte haberin ayrıntıları...

Mega Yatırım Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Yatırım Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Toptaş tarafından kuruldu.

Kiralık araçlara talep arttı! Aylık araç kiralama 25 bin liradan başlıyor!

Kurban Bayramı tatili öncesinde kiralık araçlara talep arttı. Aylık kiralama ücretleri 25 bin TL'den başlarken uzamanlar dolandırılmamak için uyarılarda bulundu. İşte uzmanlardan araç kiralayacak kişilere öneriler...

Khans Re Gayrimenkul Yatırım Ve Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Khans Re Gayrimenkul Yatırım Ve Kiralama Anonim Şirketi Şişli'de 15 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Yat tatili artık lüks değil! Günlük kirası 4 bin TL'den başlıyor! işte 1 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Bir yatta tatil yapmak, milyarderlerin ve ünlülere özgü görülebilir, fakat bu sadece zengin ve ünlüler için değil. Tekne kiralama ücretleri otellerle neredeyse aynı seviyede! Peki, yat tatili fiyatları ne kadar? İşte 1 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Sme Gayrimenkul Yatırımları Ve Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sme Gayrimenkul Yatırımları Ve Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi Bakırköy'de Serkan Hüseyin Şefik tarafından kuruldu.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey'de yapım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştirecek. İşte yatırımcıların radarına giren ihale ilanı...

Nuvo Kiralama Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nuvo Kiralama Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici ortaklığında kuruldu.

Tepe Emlak Yatırım'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü Hale Dalgalı oldu!

Tepe Emlak Yatırım'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü Hale Dalgalı oldu.

Yatırım Varlık Kiralama 45 milyon TL kira sertifikası sattı!

Yatırım Varlık Kiralama'nın yurtiçinde nitelikli yatırımcıya yönelik 148 gün vadeli, 45 milyon TL tutarındaki yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı.   

Yatırım Varlık Kiralama'dan 400 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Yatırım Varlık Kiralama nitelikli yatırımcılara satılmak suretiyle 400 milyon TL ihraç tavanı kapsamındaki kira sertifikaları ihracına ilişkin SPK tarafından onaylanmış Tertip İhraç Belgesi'ni yayınlandı.

Colorful Excellent Veyron Otelcilik Kiralama Ve Yatırım İşletmeleri Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Colorful Excellent Veyron Otelcilik Kiralama Ve Yatırım İşletmeleri Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin 459 TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından kuruldu.

yat kiralama ücretleri Haberi

yat kiralama ücretleri

Bir yatta tatil yapmak, milyarderlerin ve ünlülere özgü görülebilir, fakat bu sadece zengin ve ünlüler için değil. Tekne kiralama ücretleri otellerle neredeyse aynı seviyede! Hatta yat kiralamak neredeyse daha da ucuz. Dört kişilik bir aile için yat kiralama ücreti günlük 4 bin liradan başlıyor. 

Yat kiralama platformu teknetatilicom'un CEO'su Kıvanç Çetinkaya, maliyetler ve hangi tekneyi kiralamanız gerektiği konusunda açıklamlar yaptı.

Kalabalık bir arkadaş veya aile grubuyla gemi kiralıyorsanız, katamaran mükemmel bir yüzen otel olarak görülebilir. Bir araya gelmek için pek çok ortak alan sağlarlar. Üstün stabilitesi, küçük çocuklu aileler için mükemmel. Düşünceli bir şekilde tasarlanmış kabinler, karada ve denizde keşiflerle geçen uzun bir günün ardından modern konfor sunar.

Katamaranlarda güneşlenmek için bol miktarda güverte alanı, öğleden sonra kestirmeleri için mahremiyet...