25 / 07 / 2024

yatağan gayrimenkul satışı

yatağan gayrimenkul satışı

Muğla ili Yatağan ilçesi Bencik Merkez Mahallesi'nde yer alan taşınmazın satışı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

Malatya'da 32 adet gayrimenkul satılıyor! Devlet Su İşleri tek tek açıkladı! 

DSİ 9. Bölge Müdürlüğü, Malatya ili, Battalgazi, Doğanşehir ve Yeşilyurt ilçelerinde yer alan 32 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Yabancıya gayrimenkul satışı azalmaya başladı!

Geçen yılın tamamında yabancılara 6,3 milyar dolarlık gayrimenkul satışı yapılarak tüm yılların rekoru kırılırken bu yıl ilk 6 aylık rakamlara göre satışlarda yüzde 36,6 oranında bir düşüş yaşanıyor.

Yatağan Belediyesi Muğla'da 3 arazi satıyor! Yazlık bölgede arazi arayanlar dikkat!

Muğla İli Yatağan Belediye Başkanlığı, Muğla Yatağan Turgut ve Bozüyük'te yer alan üç adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalesi 10 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Malatya'da 22 gayrimenkul satılıyor! İhalesi 12 Eylül'de

Malatya ili, Doğanşehir ilçesinde yer alan 22 gayrimenkul satılıyor. İşte ayrıntılar...

İBB ve Esenler Belediyesi arasında gayrimenkul satışı tartışması!

İBB ve Esenler Belediyesi arasında halk ekmek tartışmasının ardından gayrimenkul satışı krizi başladı. İBB AK Parti Grup Başkanvekili Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ve İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Doğan Subaşı konuya ilişkin konuştu.

Gayrimenkul satış sözleşmeleri noterler tarafından yapılabilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ve 9 amaç altında sıralanan 50 hedef ve 393 faaliyetten oluşan İnsan Hakları Eylem Planı'na göre gayrimenkul satış sözleşmelerin noterler tarafından yapılabilecek.

2020 Ağustos'ta 303 bin 986 gayrimenkul satıldı!

Ağustos ayında 303 bin 986 gayrimenkul satışı gerçekleşti. Konuyla ilgili konuşan Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, ''28 Ağustos itibarı ile  konut kredisi hacmi 274 milyar 277 milyon liraya ulaştı'' dedi.

Muğla Yatağan'da 4.8 milyon TL'ye satılık 19 gayrimenkul!

Yatağan Belediye Başkanlığı, Muğla Yatağan'da yer alan 19 gayrimenkulü toplam 4 milyon 829 bin 700 TL bedelle satışa çıkardı.

ÖİB Muğla'daki gayrimenkul satışını onayladı!

Muğla ili Yatağan ilçesi Bencik Merkez Mahallesi'nde yer alan taşınmazın satışı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

9 maddede gurbetçilere gayrimenkul satışında vergi indirimi!

Yurt dışında yaşan Türkler gayrimenkul alımlarında vergi istisnasından faydalanmak için nasıl başvuru yapılmalı? Avantajlar neler? İşte 9 maddede gurbetçilere gayrimenkul satışında vergi indirimi...

Vuslat Doğan Sabancı: Gayrimenkul satışlarında yükseliş bekliyorum!

Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı gayrimenkul piyasasında satışların 5 yıldan beri ilk kez düştüğünü söyledi ve gayrimenkul satışlarında yükseliş beklediğini ifade etti.

Ankara Defterdarlığı 134 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Ankara Defterdarlığı Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü, Bala İlçesi Belçarsak Mahallesi'nde yer alan 134 gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Muğla Yatağan'da 64.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü,Muğla'nın Yatağan İlçesi, Kırıkköy Köyü'ndeki imarsız arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün bedeli 64 milyon 882 bin TL olarak belirlendi.

yatağan gayrimenkul satışı Haberi

yatağan gayrimenkul satışı

Resmi Gazete'de yer alan Cumhurbaşkanı kararı kapsamında yayımlanan Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) kararı kapsamında Muğla Yatağan ilçesi Bencik Merkez Mahallesi'nde yer alan taşınmazın satışı onaylandı.

Karar:

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca; Muğla ili, Yatağan ilçesi, Bencik Merkez Mahallesi, 161 ada, 7 parseldeki taşınmaz ve üzerindeki yapılar ile 163 ada, 1 parseldeki taşınmazın bir bütün halinde özelleşttirilmesini teminen 4046 sayılı kanun hükümleri çerçevesimde "Satış" yöntemi ve Açık Arttırma Usulü" uygulamak suretiyle, İhale İlanı ve İhale Şartnamesinde belirtilen husular dikkate alınarak yapılan ihale sonucunda: 

İhale Komisyonunca; "Muğla ili, Yatağan ilçesi, Bencik Merkez Mahallesi, 161 ada 7 parseldeki 25.512.70 m2 yüzölçümlü taşınmaz ve üzerindeki yapılar ile 163 ada, 1 parseldeki 727,69m2 yüzölçümlü taşınmazın bir bütün halind4e 1.520.000(birmilyonbeşyüzyirmibin) Türk Lirası bedelle en yüksek teklifi veren Nurhan Eser'e İhale...