13 / 05 / 2024

yatağan oyun m askı

yatağan oyun m askı

Muğla Yatağan'da gerçekleştirilen kazı çalışmalarında 2 bin 300 yıllık 15 adet mask bulundu

Yatağan Belediyesi Muğla'da 3 arazi satıyor! Yazlık bölgede arazi arayanlar dikkat!

Muğla İli Yatağan Belediye Başkanlığı, Muğla Yatağan Turgut ve Bozüyük'te yer alan üç adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalesi 10 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesini verdiği ücretsiz doğal gazda son dakika gelişmesi! Detaylar netleşti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği ücretsiz doğal gaz ile ilgili son dakika haberi geldi. Yaklaşık 20 milyon abonenin yararlanacağı ücretsiz doğalgazın detayları netleşti. İşte ayrıntılar...

Prefabrik evde yaşanır mı?

Prefabrik evde yaşanır mı, Prefabrik evler kısa ömürlü mü? şeklindeki sorular yanıtlarını bekliyor. İşte merak edilen o detaylar!

TOKİ Muğla Yatağan 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Yatağan sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Yatağan’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Yatağan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Yatağan sosyal konut projesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarım ve kırmızı etle ilgili iki kritik ismi görevden aldı

Son dönemde kırmızı et fiyatlarından dolayı artan şikayetler ve tarımda artan maliyetler ülkenin gıda tedarik zincirinde ciddi sıkıntılara neden olmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarım ve kırmızı etle ilgili iki kritik ismi görevden aldı.

Asgari ücrete yeni zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘müjde’ gibi açıklama! 

‘’Asgari ücrete yeni zam gelecek mi?’’ tartışmaları, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ın yaptığı açıklamaların ardından alevlenmişti. Sonrasında ise Bakan Bilgin, bu konuya noktayı koymuştu. Ancak Erdoğan’dan ‘müjde’ nitelinde bir asgari ücret açıklaması geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde! 2022 asgari ücret belli oldu mu?

Milyonlarca çalışan asgari ücret belli oldu mu sorusunun cevabını arıyor. Tüm Türkiye'nin merakla beklediği asgari ücret toplantısının ilki bugün yapılıyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde! İşçi başına 1500 TL destek verilecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kırmızı renkle gösterilen illerde kafeler, lokantalar ve restoranların ramazan ayı boyunca paket servisiyle sınırlandırılacağını duyurdu. Erdoğan, işletmelere her işçi başı 1500 TL'lik destek yapılacağı müjdesini verdi.

Yatağan Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Muğla’nın Yatağan ilçesinde hayata geçirilecek olan Millet Bahçesi’nin ihalesi yapıldı.

Muğla Yatağan Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Muğla Yatağan Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Yatağan Millet Bahçesi 4 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Muğla Yatağan Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

yatağan oyun m askı Haberi

yatağan oyun m askı

Yatağan'daki Stratonikeia Antik Kenti'nde yapılan kazı çalışmalarında 15 tane oyun maskı bulundu. Mermer bloklara işlenen maskların 2 bin 300 yıl öncesine ait olduğu tahmin...