07 / 07 / 2024

yatak kapasiteleri ne durumda

yatak kapasiteleri ne durumda

Türkiye'de 2009'dan bu yana konaklama tesislerindeki yatak sayısında artış yüzde 31, İspanya'da yüzde 13, Yunanistan'da yüzde 10 ve İtalya'da yüzde 5 olarak gerçekleşti. İtalya'yı 1,8 milyon yatakla İspanya takip etti.

Baza yatak gıcırtısı nasıl tamir edilir? Yatak gıcırtısı için ne yapılmalıdır?

Zamanla kalitesi azalan yaylar, baza yatak gıcırtısına neden olabilir. Baza sisteminin metalleri de buna neden olabilir. Bu sorunu önlemenin birkaç yolu var. Baza yatak gıcırtısı nasıl tamir edilir ve bunun için ne yapılmalı sorularına yanıt arıyorsanız haberi okumaya devam edebilirsiniz.

ŞOK’ta mutfak masa seti 2 bin TL’ye, yatak seti 4 bin TL’ye, bahçe/balkon seti 1750 TL’ye düştü!

ŞOK Market, birçok üründe indirime giderken, bu indirimlerin bugün son olduğunu duyurdu. Bu kapsamda, 6 Haziran Salı gününe özel, ŞOK'ta mutfak masa seti 2 bin TL’ye, yatak seti 4 bin TL’ye, bahçe/balkon seti 1750 TL’ye düştü. İşte 6 Haziran 2023 ŞOK fiyat listesi...

ŞOK’ta katlanır yatak 700 TL’ye, toz torbalı süpürge 880 TL’ye, kahve makinesi 390 TL’ye düştü!

Tüketicilerin en çok tercih ettiği zincir marketler arasında yer alan ŞOK Market, bugüne özel birçok ürününe indirim yaptı. Bu kapsamda, ŞOK'ta katlanır yatak 700 TL’ye, toz torbalı süpürge 880 TL’ye, kahve makinesi 390 TL’ye düştü. İşte 31 Mayıs Çarşamba ŞOK tarihli fiyat listesi...

BİM’de ne alırsan al indirimli! Yastık kılıfı 59 TL’ye, baskılı pike 125 TL’ye, yatak örtüsü 150 TL’ye düştü!

BİM Market’in 12 Mayıs 2023’ten itibaren indirim girecek aktüel ürünler kataloğu müşterilere özel paylaşılırken, yastık kılıfı 59 TL’ye, baskılı pike 125 TL’ye, yatak örtüsü 150 TL’ye düştü. İşte BİM 12 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Hoover Ultra Vortex MBC500UV yatak temizleyici kaç TL? 14 Şubat 2023 fiyat listesi...

Üstün performans sunan Hoover Ultra Vortex ile temizlenen tüm yatak, koltuk, yastık, minder ve ev tekstili ürünleri toz ve alerjenlerden arınır. Hoover Ultra Vortex UV-C ışınlı süpürge fiyatı ne kadar, özellikleri ne?

Rahat bir uyku isteyenler kaçırmasın! İşbir Yatak’ta indirim fırsatı…

Uyku sağlığının olmazsa olmazı yatak, hem sağlık sorunu olanlar için iyi bir uykuyu garantiliyor hem de güne zinde başlamanızı garantiliyor.  İşbir Yatak’ta yılbaşına özel indirimler, yeni bir yatak almayı isteyenleri mutlu edecek.

Bellona dev kampanyasını duyurdu! Peki Bellona'da koltuk, masa, yatak, baza ne kadar? 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Bellona "Yıl Biter, Bellona'da Fırsatlar Bitmez!" adı altında indirim kampanyası başlattığını duyurdu. Peki Peki Bellona'da koltuk, masa, yatak, baza ne kadar? İşte 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

TAÇ ürünlerinde, ikinci ürüne yüzde 50 indirim! TAÇ’tan sonbahar fırsatı 3 Ekim 2022 fiyat listesi..

Nevresimler, yatak örtüleri, yorganlar, yastıklar, alezler ve daha birçok kalemde ikinci ürüne yüzde 50 sonbahar indirimi sizi bekliyor. Sevilen ev-yaşam markası TAÇ’ta geçeli indirimi kaçırmayın. Ev tekstilinde geçerli yüzde 50 indirimli 3 Ekim 2022 fiyat listesi..

Taç’tan 2. ürüne yüzde 50 indirim fırsatı! İşte 23 Eylül 2022 Taç fiyat listesi

Ev tekstili markası Taç online satış kanalı tac.com.tr üzerinden 2. ürüne yüzde 50 indirim kampanyası başlattı. Yatak odası, mutfak, banyo, perde, aksesuar gibi gruplarda ürünleri bulunan Taç, çocuklara yönelik lisanslı ürünleri de kampanyaya dahil etti. İşte taç fiyat listesi

Şok'ta katlanır yatak şimdi satışta! Bayrama özel sakın kaçırmayın! İşte 2 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Şok, bayramın gelmesiyle beraber artacak yatılı misafirlere yer kaplamayan bir çözümle geldi! Şok'ta bayrama özel katlanır yatak şimdi satışta! Peki, Şok'ta katlanır yatak fiyatları ne kadar? İşte 2 Mayıs 2022 fiyat listesi..

Müstakil konut fiyatlarında son durum ne?

Koronavirüs salgını ile beraber tercih edilmeye başlanan müstakil konutlara yapılan masrafların çoğu yatak odaları, misafir odaları, mutfak, banyo, balkon gibi alanlara harcanıyor. Peki, müstakil konutlar gerçekten pahalı mı? sektörde son durum ne? 

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 250 yataklı ek bina inşa edilecek!

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 250 yatak kapasiteli ek bina inşa edilmesi için düğmeye basıldı. 

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

yatak kapasiteleri ne durumda Haberi

yatak kapasiteleri ne durumda

Türkiye son 5 yılda sadece Akdeniz Bölgesi'nde değil Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler arasında da yatak arzını en çok artıran ülke oldu. 


AA muhabirinin Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği  (AKTOB) verilerinden derlediği bilgilere göre, Türkiye Avrupa'nın en fazla turist çeken ülkeleri Fransa, İspanya ve İtalya'nın yer aldığı Akdeniz çanağındaki turistik ülkeler arasında yatak sayısındaki artışla ilk sıraya yükseldi. 


Akdeniz Bölgesi'ndeki ülkelerde toplam yatak arzında ilk sırayı 2,2 milyon yatakla İtalya aldı. 


Türkiye'de 2009'dan bu yana konaklama tesislerindeki yatak sayısında artış yüzde 31, İspanya'da yüzde 13, Yunanistan'da yüzde 10 ve İtalya'da yüzde 5 olarak gerçekleşti. İtalya'yı 1,8 milyon yatakla İspanya takip etti.


Öte yandan Fransa yatak arzında yaşanan yaklaşık binde 4 gerilemeye rağmen sahip olduğu 1,3 milyon yatakla 4. sırada; 760 bine yakın...