08 / 05 / 2024

Yataş Grup sektörü

Yataş Grup sektörü

Yataş Grup, Türkiye İtibar Endeksi Araştırması'nda sektörünün "en itibarlı" 3 markasından biri seçildi. Yataş Grup açıklamasına göre şirket, yaklaşık 1 milyon 200 bin kişinin katıldığı araştırmada "en itibarlı" markalar arasında yer aldı.

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

Gayrimenkul sektörü yapılarda dönüşüm için bir araya geldi! Depreme hazırlık öncelikli adım...

Gayrimenkul sektörü Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde bir araya geldi. Yıldız Teknik Üniversitesi ve Odaklı Grup iş birliği ile düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi” sektörün önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Türkiye’nin perakende devi ‘TOM Bank’ ile bankacılık sektörüne girdi! TOM Bank hangi alanlarda hizmet verecek?

Türk bankacılık sektörü şu sıralar hareketli günler yaşıyor. BDDK’nın dijital bankacılık ile ilgili düzenlemesinin ardından sektöre yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Aydın Grup tarafından kurulan dijital perakende bankası TOM Bank, BDDK’dan faaliyet izni aldı

Konut satışları arttı: İnşaat sektörü hareketleniyor!

Ankara inşaat sektöründe bahar ayında olması beklenen gelişmelere yönelik konuşan Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, TÜİK Türkiye geneli konut satış istatistiklerine dair de açıklama yaptı.

İnşaat sektörü maliyetlerden ve dövizdeki dalgalanmadan nasıl etkilenecek?

Helmann Grup'un Yönetim Kurulu Başkan Dr. Selman Özgün, yükselen inşaat maliyetlerinin ve dalgalanan döviz kurunun gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyeceğini anlattı. Özgün, sektörün global düşünmesi gerektiğini ve iş yapış şeklinin değişmesi gerektiğini belirtti.

Koronavirüs sonrası gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

Demand Grup Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Demirbaş,  gayrimenkul sektörünün koronavirüs salgınının ardından büyük değişim yaşayacağını anlattı. 

Çimento sektörü TÜFE +1 zam oranında uzlaştı!

ÇEİS ile Türkiye Çimse-İş Sendikası arasında imzalanan yeni dönem grup toplu iş sözleşmesine göre, çimento sektörü çalışanlarına ilk sene TÜFE +1, ikinci sene ise TÜFE oranında zam yapılacak

Gayrimenkul sektöründe güven tazelendi!

Tüfekçioğlu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Eray Tüfekçioğlu, konut sektöründeki yeni hedefleri ve 2020 beklentileriyle ilgili sorularımızı içtenlikle yanıtladı. Tüfekçioğlu,  kredi faizlerinin daha da düşmesiyle sektörde ciddi bir canlanma yaşanacağını söyledi.

İnşaat sektöründe özlenen hareketlilik Kasım ve Aralık'ta yaşanacak!

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, "İnşaat sektöründe özlenen hareketlilik Kasım ve Aralık aylarında yaşanacak" dedi...

Emin Üstün: Eminevim kendini emlak sektöründe kabul ettirdi!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Üstün: "Emlak sektöründe Eminevim sınav verdi ve kendini kabul ettirdi. Faizlerin yüksek döneminde inşaat sektörünü harekete geçirdik" dedi...

Muhsin Bayrak: İnşaat sektörünün can suyuna ihtiyacı var!

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bayrak, "Devlet bankaları gibi özel bankaların da tüketici kredilerindeki faizleri aşağıya çekmesiyle ancak kötü günler geride kalacaktır. Türk İnşaat sektörünün bu can suyuna ihtiyacı var" dedi...

Kemal Kılıçdaroğlu: En büyük rantı inşaat sektörü sağladı!

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "En büyük rantı sağlayan inşaat sektörüydü. İstanbul'a 76 gökdelen diktiler..." dedi...

Halim Karavil, Diyarbakır inşaat sektörünü değerlendirdi!

Karavil Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halim Karavil, Diyarbakır ve bölgenin inşaat sektöründeki kötü gidişatına yönelik birkaç başlıktan oluşan önerileri paylaştı. 

Yataş Grup sektörü Haberi

Yataş Grup sektörü

Yataş Grup açıklamasına göre şirket, yaklaşık 1 milyon 200 bin kişinin katıldığı araştırmada "en itibarlı" markalar arasında yer aldı.


İtibar Atölyesi tarafından 2011 yılından bu yana düzenlenen Türkiye İtibar Endeksi Araştırması'nın 2014 yılı sonuçları açıklandı. Araştırmaya yanıt veren katılımcılara göre Yataş Grup, mobilya sektöründe Türkiye'nin en itibarlı 3 markasından biri konumunda bulunuyor.


Türkiye İtibar Endeksi, her sektörün en itibarlı şirketlerini araştırırken, şirketlerin sektördeki ve hedef kitleleri üzerindeki etkisini de ortaya koyuyor. Türkiye İtibar Endeksi 2014 kapsamında holdingler ile ilaç, gıda, beyaz eşya, otomobil, inşaat, GSM, ulaşım, bankacılık, enerji, elektronik eşya, hazır giyim, mobilya ve turizm sektörleri ele alındı.


Türkiye genelinde itibarı oluşturan etkenleri belirlemek, sektörlerin itibarlarını kıyaslamak, şirketlerin sektörlerinde ve Türkiye genelindeki diğer şirketlere göre nasıl konumlandırıldıklarını ölçümlemek amacıyla başlatılan araştırma, sektörlerin...