29 / 04 / 2024

Yataş İran

Yataş İran

Yataş, İran’ın Başkenti Tahran’ın Fereşte bölgesinde Yataş Bedding ve Tahran’ın Delavaran bölgesiyle ülkenin ticaret merkezi olan Kiş Adası’nda da Enza Home mağazaları açtı.

Yatcop'tan dünyanın ilk çift çekirdekli yatağı İMOB 2017'de!

By Tonino Lamborghini ile birlikte şimdiye kadar 97 ülkede 35 milyondan fazla insanın tercihi olan İtalyan yatak markası Magniflex’in ürünlerini, Türkiye’de 120 satış noktasına ulaştıran YATCOP, dünyanın ilk çift çekirdekli yatağını fuarda sergiliyor.

Yataş İran'da 3 yeni mağaza açtı!

Yataş, İran’ın Başkenti Tahran’ın Fereşte bölgesinde Yataş Bedding ve Tahran’ın Delavaran bölgesiyle ülkenin ticaret merkezi olan Kiş Adası’nda da Enza Home mağazaları açtı.

Yatağan Termik Santrali'nden salınan siyah duman endişeye neden oldu!

Yatağan Termik Santrali'nin bacalarından birinden saat 20.00 sularında yükselen siyah renkteki duman, gökyüzünü kapladı. Gökyüzündeki siyah dumanı gören vatandaşlar, kaymakamlık ve jandarma yetkililerine bilgi verdi.

Vergi kaçıran ev sahibi nereye şikayet edilir?

Ev sahibinin ödemesi gereken bazı vergiler söz konusu oluyor. Bu vergilerin ödenmemesi halinde kiracı ev sahibini şikayet edebiliyor. Peki, vergi kaçıran ev sahibi nereye şikayet edilir?

Kıran Camii ibadete açıldı!

Kapıları, pencereleri, mihrabı ve tavanı Muğla mimarisini yansıtan özel yöresel ahşap işçiliğine sahip Kıran Camii’nin yapımı 14 ayda tamamlandı. 600 kişilik camide açılışın ardından ilk teravih namazı kılındı.

Yatağan Bozüyük Mahallesi'nde 13 bina restore ediliyor!

Tarihi dokusu sayesinde dizi ve sinema filmleri için doğal bir film platosu haline gelen Yatağan'ın Bozüyük Mahallesi'nde 13 bina, Kentsel Tasarım ve Sokak Sağlıklaştırma Projesi kapsamında restore ediliyor...

Yataş 19 Haziran genel kurul tescilini yayınladı!

Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yataş 19 Haziran genel kurul tescilini yayınladı.

Yatağan Termik Santrali'nin özelleştirilmesiyle ilgili eylem yapıldı!

Rekabet Kurulu'nun, Yatağan Termik Santrali'nin özelleştirilmesinde sakınca bulunmadığı yönündeki kararını açıklaması üzerine AK Parti İlçe Başkanlığı'na yürüyen işçiler, parti binasına siyah çelenk bıraktı, bina önünde ampul kırdı.

Yatağan Termik Santrali'nin satışında sakınca yok!

Rekabet Kurumu, Yatağan Santrali ve bu santrale bağlı taşınır ve taşınmazlar ile ilgili maden sahalarının özelleştirilmesi kapsamında, söz konusu varlıkların teklif sahipleri tarafından devralınmasına izin verilmesinde sakınca bulunmadığını kararlaştırdı

1931 yılında en çok kazandıran sektör inşaatmış!

3 Temmuz 1931 yılı Akşam Gazetesi'nin haberine göre 1931 yılında en çok kazandıran sektör inşaat sektörü olmuş. Apartman inşa ederek satan yatırımcıların ayda bir kaç bin lira kazanıyorlarmış!

Yataş 2013 yılı hesap dönemi genel kurul sonucunu yayınladı!

Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafıdnan bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yataş 2013 yılı hesap dönemi genel kurul sonucunu yayınladı.

Elsan Elektrik Yatağan Santrali'ne 1.1 milyar dolar teklif verdi!

Yatağan Termik Santrali ile Güney Ege Linyitleri İşletmesi tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesininin pazarlık görüşmesi yapıldı. Yatağan Termik Santrali'nin ihalesinde en yüksek teklifi 1 milyar 91 milyon dolar ile Elsan Elektrik verdi

Yatağan Termik Santraline 1,091 milyon dolar teklif!

YATAĞAN Termik Santralı ile Güney Ege Linyitleri İşletmesi (GELİ) tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmesi yapıldı. En yüksek teklifi 1,091 milyon dolar ile Elsan Elektrik verdi...

Yataş İran Haberi

Yataş İran

Yataş Grup, İran’da 3 mağaza açılışı birden gerçekleştirdi.Yataş, İran’ın Başkenti Tahran’ın Fereşte bölgesinde Yataş Bedding ve Tahran’ın Delavaran bölgesiyle ülkenin ticaret merkezi olan Kiş Adası’nda da Enza Home mağazaları açtı. Açılışta konuşan Yataş Grup Genel Müdürü Nuri Öztaşkın, "Dış pazarlara açılma serüveninde önemli yollar kat ettik. Yurtdışı mağaza yatırımlarımız devam edecek" diye konuştu....