18 / 05 / 2024

yataş yatak gayrimenkul devri

yataş yatak gayrimenkul devri

Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi, Süntaş Sünger ve Yatak Sanayi'nin borcuna karşılık 5 adet gayrimenkul devraldı...

Belediyeden 2 ilde satılık 8 gayrimenkul!

Yatağan ve Havran Belediye Başkanlığı 2 ilde yer alan 8 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihaleler 11 ve 15 Ocak tarihlerinde yapılacak.

Yatağını Tutku’dan alana Renault Megane kazanma şansı! 25 Eylül 2022 fiyat listesi

25 Ekim 2022 tarihine kadar yatağını Tutku Yatak’tan alan bir kişiye 620 bin Türk Lirası değerinde son model Renault Megane 1.3 Joy Comfort, 10 kişiye iPhone 13 ve 10 kişiye de Airpods çekilişle hediye edecek. İşte kampanyanın detayları…

Muğla'da kiralık 78 gayrimenkul!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer ve Yatağan'da yer alan toplam 78 gayrimenkulü kiraya verecek.

Kocaeli Şehir Hastanesi gayrimenkul piyasasını etkileyecek!

Kocaeli Şehir Hastanesi’nin inşaatında hastanenin devasa görüntüsü ortaya çıkmaya başladı. Hastane 368 dönüm üzerine toplam bin 180 yatak kapasiteli olarak inşa ediliyor. Vatandaşlar hastane tamamlandığında çevresindeki gayrimenkul fiyatlarını nasıl etkileyeceğini merak ediyor.

Muğla Yatağan'da 4.8 milyon TL'ye satılık 19 gayrimenkul!

Yatağan Belediye Başkanlığı, Muğla Yatağan'da yer alan 19 gayrimenkulü toplam 4 milyon 829 bin 700 TL bedelle satışa çıkardı.

Muğla Yatağan'da 64.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü,Muğla'nın Yatağan İlçesi, Kırıkköy Köyü'ndeki imarsız arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün bedeli 64 milyon 882 bin TL olarak belirlendi.

Nef, EBRD ile ortak gayrimenkul geliştirecek

Nef, gayrimenkul geliştirmek için EBRD ile güç birliğine gitti. 120 milyon dolarlık sermaye ile Nef& EBRD Gayrimenkul A.Ş.’yi kuran Nef ve EBRD, ilk etapta 600 milyon dolar yatırımla 5 bin konut, 6 bin yatak kapasiteli akademik rezidans geliştirecek.

Yatcop'tan dünyanın ilk çift çekirdekli yatağı İMOB 2017'de!

By Tonino Lamborghini ile birlikte şimdiye kadar 97 ülkede 35 milyondan fazla insanın tercihi olan İtalyan yatak markası Magniflex’in ürünlerini, Türkiye’de 120 satış noktasına ulaştıran YATCOP, dünyanın ilk çift çekirdekli yatağını fuarda sergiliyor.

Yataş 77 yeni mağaza açacak!

Türkiye mobilya ve yatak sektöründeki 40’ıncı yılını kutlayan Yataş Grup, bünyesine katılacak 77 mağaza için yatırımcıları bekliyor.

Selmin Gündoğdu Yataş Grup'un yeni Kurumsal İletişim Direktörü oldu!

Yataş Grup'un açıklamasına göre, yatak, mobilya ve ev tekstili sektöründe faaliyet gösteren Yataş Grup'ta Kurumsal İletişim Direktörlüğü'ne 8 yıldan beri şirket bünyesinde görev yapan Selmin Gündoğdu atandı.

Yataş Selena'ya 27. İzmir Mobilya Fuarı'ndan ödül!

Yatak ve mobilya sektörünün kalitesiyle fark yaratan Yataş Grup'un Selena markası 27. İzmir Mobilya Fuarı - MODEKO 2016 kapsamında her yıl verilen en iyi stant tasarımı ödülünün bu seneki sahibi oldu.

Yataş, Bolu'daki ilk Enza Home mağazasını açtı!

Yataş Grup, Bolu'daki ilk Enza Home mağazasını açtı. Enza Home, iki katlı, bin 50 metrekarelik yeni konseptteki mağazasıyla mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini Bolulu tüketicilerin beğenisine sundu.

Yataş’ın hikayesini şirket sahibi Yavuz Altop anlattı!

Kayseri’de 2 dönüm arazide kurulan ve bugün dev bir marka haline gelen Yataş’ın hikayesini şirketin sahibi Yavuz Altop’tan dinledik. Sektörde ilklere imza atan Altop, bugün Türkiye’nin en çok satan yatak markasının sahibi.

yataş yatak gayrimenkul devri Haberi

yataş yatak gayrimenkul devri


Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin açıklaması;


Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu, 11 Aralık 2012 tarihinde, Sn. Yavuz ALTOP Başkanlığı'nda toplanmış ve aşağıdaki kararı almışlardır: 


Süntaş Sünger Ve Yatak Sanayi Ve Ticaret A.Ş.'nin,  Yataş Yatak Ve Yorgan Sanayi Ve Ticaret A.Ş.'ye olan borcuna istinaden 5 adet gayrimenkulün şirketimize devredilmesi hususu yönetim kurulu üyelerinin oybirliği ile kabul edilmiştir. 


Aynı konudaki karar 23.11.2012 tarihinde yapılan Süntaş Sünger Ve Yatak Sanayi Ve Ticaret A.Ş.'nin Genel Kurul'unda da kabul edilerek tescil edilmiştir.


Yatırımcılarımızın bilgisine...