20 / 05 / 2024

Yatay Hafriyat adres

Yatay Hafriyat adres

Yatay Hafriyat Nakliye ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Çetin Çetinkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Esenyurt, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Yatay Hafriyat Nakliye ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yatay Hafriyat Nakliye ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Çetin Çetinkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Esenyurt, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Silahtaroğlu İnşaat Hafriyat Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Silahtaroğlu İnşaat Hafriyat Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Kamil Silahtaroğlu tarafından 7 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 15 Mayıs'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Çınarline İnşaat Hafriyat ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınarline İnşaat Hafriyat ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Doğan Altınkaya tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Mayıs'ta Büyükçekmece, Celaliye Mahallesi 'nde kuruldu.

Gazioğlu Hafriyat İnşaat Taahhüt Makine Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazioğlu Hafriyat İnşaat Taahhüt Makine Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Zafer Durmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta Bahçelievler, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Fako İş Kuleleri hafriyatının yüzde 53'ü tamamlandı!

Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş. Fako İş Kuleleri Projesi'nde hafriyat işlemlerinin yüzde 52,60'ı iksa ilemlerinin ise yüzde 40,20'si tamamlandı. Fako İş Kuleleri projesinin son durumu hakkında yapılan açıklama aşağıdaki gibidir...

MTC Hafriyat İnşaat Nakliye Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MTC Hafriyat İnşaat Nakliye Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mine Çınar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Mayıs'ta Kocasinan, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Nokta Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Samet Kıvanç tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Mayıs'ta Tuzla, Mescit Mahallesi, Demokrasi Caddesi'nde kuruldu.

Haliç Madencilik İnşaat Mühendislik Hafriyat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haliç Madencilik İnşaat Mühendislik Hafriyat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Emre Can, Murat Yılmazkart tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Mayıs'ta kuruldu.

MYıldız İnşaat Nakliyat Hafriyat Temizlik Orman Ürünleri Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MYıldız İnşaat Nakliyat Hafriyat Temizlik Orman Ürünleri Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Yıldız tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Mayıs'ta kuruldu.

Remar Hafriyat Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Remar Hafriyat Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Arzu Bayraklı tarafından 800 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Mayıs'ta Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi, Nabizade Sokak 'ta kuruldu.

Yıldız Nalburiye İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Nalburiye İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yıldız tarafından 15 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Mayıs'ta Bahçelievler, Siyavuşpaşa Mahallesi, Başak Sokak'ta kuruldu.

ALB Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ALB Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Adem Albayrak tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 2 Mayıs'ta Bağcılar'da kuruldu.

Batman Belediyesi hafriyat depolama sahasını belirledi!

Batman’da özellikle inşaat sektöründeki büyüme ve bunun sonucunda meydana gelen hafriyat toprağı ve inşaat, yıkıntı atıklarının gelişi güzel çevreye dökülmesi sebebiyle yaşanan çevre kirliliğine Belediye Meclisi çözüm buldu...

Yatay Hafriyat adres Haberi

Yatay Hafriyat adres

Yatay Hafriyat Nakliye ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Çetin Çetinkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Esenyurt, Fatih Mahallesi'nde kuruldu. 


Yatay Hafriyat Nakliye ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü Hafriyat işlerini yapmak,yaptırmak,gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak. Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir. Konusu ile ilgili araç alır,kiralar,ihale verdiği işletmeler araç satar veya kiraya verir. Her nevi mesken ve işyerleri inşaa edip satmak.İnşaat yapmak için arsa ve malzeme temin etmek.Her türlü inşaat malzemesi alım-satımını, ithalat-ihracatını yapmak Konusu ile ilgili satış mağazaları açmak, bayilikler almak, bayilikler vermek. Her nevi inşaat yapımı için resmi ve özel ihalelere katılmak. Yurt içinde ve yurt dışında resmi...