05 / 05 / 2024

Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi trabzon

Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi trabzon

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı ( DOKA ) Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım, Trabzon'da, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla "Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi" oluşturulacağını söyledi...

Old Star İnşaat Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Old Star İnşaat Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alessa Wı Diab tarafından kuruldu.

Adırum İnvest İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adırum İnvest İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Arman Musralin tarafından kuruldu.

Hayat Cohousing Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hayat Cohousing Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İmtiaz Mohammed tarafından kuruldu.

3C Çamlıca İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3C Çamlıca İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Harika Boylu, Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Trabzon Yatırım Adası 14 bin kişiye istihdam sağlayacak!

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, tamamlandığında yaklaşık 14 bin kişinin istihdam edileceği ve 11 milyar dolarlık katma değer sağlaması beklenen Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde geleceğin sektörleri olarak tanımlanan sektörlerin bulunacağını kaydetti.

Trabzon Yatırım Adası Projesi'nin ihalesi 17 Eylül'de!

Trabzon'un Arsin ilçesinde kurulması planlanan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin ihalesi 17 Eylül tarihinde gerçekleşecek.

Villa Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Villa Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Karam Sabah M. Mhmood tarafından kuruldu.

Trabzon Yatırım Adası'nın ihalesi 17 Eylül'de!

Türkiye’nin 5’inci endüstri bölgesi olacak Trabzon Yatırım Adası'nın yasal altyapısı tamamlandı. Trabzon-Arsin’de dolgu alan üzerinde kurulacak projenin ihalesi 17 Eylül’de gerçekleşecek.

Yusuf Mert Yılmaz: Yatırım yapmaya ve ürün geliştirmeye devam edeceğiz!

Emlak sektörünü tek bir çatı altında birleştiren Hürriyet Emlak, yatırımlarını sürdürüyor. Hürriyet Emlak Pazarlama Direktörü Yusuf Mert Yılmaz, "Yatırım yapmaya ve ürün geliştirmeye devam edeceğiz" diyor...

Miraj Group Enerji Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Miraj Group Enerji Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Khaled I.K. Kraizim ve Muhammed Zekioğlu ortaklığıyla kuruldu...

Arabia Group Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arabia Group Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Darkaouı tarafından kuruldu.

Şahingözü Grup Yatırım Ticaret ve Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi açıldı!

Şahingözü Grup Yatırım Ticaret ve Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile AWS Mohammed H. Hamdan tarafından kuruldu.

Aza Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aza Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Marvan Abdullah tarafından kuruldu. 

Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi trabzon Haberi

Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi trabzon

Kaldırım yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Arsin Yeşilyalı’daki OSB önünde, içinde lojistik merkezi de barındıran "Yatırım Adası ve Endüstri Projesi"nin yapılmasının kararlaştırıldığını belirterek, projenin geçen hafta çeşitli ziyaret ve temel atma törenleri için Trabzon'a gelen Başbakan Erdoğan tarafından Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ziyaretinde onaylandığını ifade etti.


Söz konusu projenin Trabzon’un arayıp da bulamayacağı proje olduğunu ifade Kaldırım, "Projenin Başbakanımızın talimatıyla bunun kabul görmesi son derece önemlidir. Ortada dolguyla yapılması planlanan 2 bin dönümlük bir alan olacaktır. Bu alan amacına uygun, oldukça yerinde planlanan bir alandır. Bunun yanı sıra limanın da yapılacak olması önemli. Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi Trabzon açısından büyük kazanımdır. Şimdi hızlı ve çabuk bir şekilde bu proje hayata geçirilecektir" diye konuştu.


-Önce yasal altyapı...