06 / 05 / 2024

yatırım hedefi 2017

yatırım hedefi 2017

Referandum sonra daha güçlü Türkiye'nin olmasını vaad eden yetkililer, yeni hamlelerini hazırlanıyor. 2 yıl içinde yatırım tutarının 450 milyar liraya ulaşması hedefleniyor.

Tarım Kredi'nin 2023 yılı yatırım hedefi 5 milyar lira!

Tarım Kredi Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Türkiye'nin en önemli oyuncularından olmayı hedeflediklerini söyleyerek, bu seneki toplam yatırım tutarlarının 2,5 milyar liraya ulaştığını, gelecek sene de ilave 5 milyar liralık yatırım yapacaklarını kaydetti.

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İBB'nin hisselerini 3,6 milyona satın aldı

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Alibeyköy'de gerçekleştireceği projenin hayata geçirilmesi hedefi doğrultusunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan hisselerin tapu devrinin bugün gerçekleştirildiğini açıkladı.

Kripto yatırımcısının hedefi uzun vade yatırım!

Yapılan araştırmaya göre; kripto para yatırımcılarının 3'te 2'si uzun vade yatırım gerçekleştirmek için borsada işlem yapıyor. 

Medicana Grubu’ndan iki hastane yatırımı!

Yaklaşık 30 yıl önce temelleri atılan Medicana Sağlık Grubu eylül başında Ege Bölgesi’ndeki ilk hastanesini İzmir’de açtı. Şimdi ise sırada 200 yatak kapasiteli Ataşehir hastanesi var. İki hastane için toplam 205 milyon dolarlık yatırım yapan grubun bu yılki ciro hedefi ise 1.9 milyar TL.

Ege Yapı 2,5 milyar liralık yatırım hedefliyor!

Ege Yapı, önümüzdeki beş yıl zarfında belirlediği 2,5 milyar liralık yatırım hedefi doğrultusunda 2020'de yeni projelere başlayacak.

'Trump'ın damadının emlak şirketi yatırım aldı' iddiası!

ABD Başkanı Donald Trump’ın damadı ve başdanışmanı Jared Kushner'in kurucusu olduğu ve hala hissesinin bulunduğu emlak şirketinin, 2017 yılından bu yana yabancı yatırımcılardan 90 milyon dolar yatırım aldığı iddia edildi.

Balıkesir'e 6.5 milyar liralık yatırım hedefi!

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Balıkesir için hazırladığı 4 hedefi anlattı. Yılmaz, projelerden ve yatırımlardan bahsetti.

Babacan Holding'ten 840 milyon TL'lik yatırım hedefi!

Gayrimenkul, inşaat, enerji, turizm ve lojistik alanlarında faaliyetlerini sürdüren Babacan Holding, 2019 yılı için 840 milyon TL’lik yatırım hedefi koydu.

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni gerçekleştirildi!

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri 2017 sahiplerini buldu. İnşaat sektörünün en önemli uluslararası organizasyonu Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

Akiş GYO 2017 Gayrimenkul Yatırım Artışı Lideri ödülünü aldı!

TSPB Sermaye Piyasaları Ödülleri’nde ‘Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Gayrimenkul Yatırım Artışı Lideri-2017’ ödülü, Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın oldu.

Özak GYO yatırımcı sunumu 2017!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yıl sonu finansal sonuçlarına ilişkin olarak hazırlanan özet bilgileri ve geleceğe yönelik beklentilerini içeren yatırımcı sunumunu yayınladı. 

Ufuk Yatırım Yönetim ve Gayrimenkul 2017 faaliyet raporu!

Ufuk Yatırım Yönetim ve Gayrimenkul 1 Ocak 2017 - 31 Aralık 2017 döneminine ait faaliyet raporu, finansal tablo ve sorumluluk beyanını yayınladı.

Torunlar GYO'dan 1.3 milyarlık yatırım hedefi!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yılını 6.4 milyar TL net aktif değer ve 10.3 milyar TL portföy büyüklüğü ile kapattı.

yatırım hedefi 2017 Haberi

yatırım hedefi 2017

Referandumdan çıkan 'evet' kararının ardından Türkiye Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçiş için ilk adımı atarken, ekonominin yeni sisteme uyumu için de yol haritası hazırlıyor. Türkiye'ye sınıf atlatacak, güçlü ve sürdürülebilir büyümeyi yakalamaya yönelik önemli adımlar atılacak. Gelecek yılın sonu itibarıyla kamu ve özel sektörün yapacağı yatırım tutarının 450 milyar liraya ulaşması öngörülürken, yeni teşvikler için hazırlık başladı.


İSTİHDAM REFORMU MECLİS'E GELİYOR

İstihdamda 2 milyon artış hedefi aşılacak. İstihdam piyasası reformu kısa sürede Meclis'e sunulacak. İşgücü piyasası reformu kapsamında kıdem tazminatı, esnek çalışma modeli, iş başı eğitim programları gibi birçok önemli başlık yer alıyor. Üretim maliyetlerini aşağı çekmeye yönelik reform paketleri hızla yaşama geçirilecek. Üretim reformu mayıs ayı başında TBMM'ye sevk edilecek. Maliye, üç vergi paketini Bakanlar Kurulu'na sunacak. Vergi tahsilâtı ve denetimi...