28 / 04 / 2024

Tarım Kredi'nin 2023 yılı yatırım hedefi 5 milyar lira!

Tarım Kredi'nin 2023 yılı yatırım hedefi 5 milyar lira!

Tarım Kredi Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Türkiye'nin en önemli oyuncularından olmayı hedeflediklerini söyleyerek, bu seneki toplam yatırım tutarlarının 2,5 milyar liraya ulaştığını, gelecek sene de ilave 5 milyar liralık yatırım yapacaklarını kaydetti.



Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri (Tarım Kredi) Genel Müdürü Hüseyin Aydın, ayçiçek yağı, zeytinyağı, et ve süt ürünleri sektörlerinde Türkiye'nin en önemli oyuncularından olmayı planladıklarını belirterek, bu seneki toplam yatırım tutarlarının 2,5 milyar liraya ulaştığını, gelecek sene de ilave 5 milyar liralık yatırım yapacaklarını söyledi.

Tarım Kredi nin 2023 yılı yatırım hedefi 5 milyar lira!

Aydın, yaptığı açıklamada, süt ve süt ürünleri sektörüne yönelik Aynes Gıda'nın satın alma işlemlerinde sona gelindiğini, bu yatırımla sektörde ciddi bir pazar payına ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti.

Aynes Gıda'nın mevcut kurulu tesislerinin başta süt tozu, beyaz peynir, meyve suyu, yoğurt, kaşar peyniri, ayran ve kolajenli süt ürünleri olmak üzere pek çok ürünün üretimine imkan verdiğine dikkati çeken Aydın, tesisin, içerisindeki senelik 250 bin ton kapasiteli yem fabrikası da dahil olmak üzere, uçtan uca komple bir tesis olduğunu belirtti. İşte Aydın'ın diğer açıklamaları...


Geri Dön