28 / 04 / 2024

yatırım paketi

yatırım paketi

AK Parti Diyarbakır Teşkilat Başkanı Mehmet Ali Dündar, Doğu ve Güneydoğu için açıklanan paketteki yatırımların yapılması ve bölgenin kalkınması için huzur ve güvenin olmasının şart olduğunu ifade etti.

65. Hükümet arsa ve bina maliyetini azaltacak!

Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında güvenoyu alacak olan 65. Hükümet, yerli üretim hamlesi için düğmeye bastı. Yerli üretime ağırlık verilmesiyle yaklaşık 400 milyar doların Türkiye'de kalması hedefleniyor.

Amerikalı çip üreticisi Micron'dan 40 milyar dolarlık büyük yatırım

Yarı iletken sektörünün büyük isimlerinden Micron, 40 milyar dolarlık bir yatırım paketi açıkladı.

81 ile yatırım ofisi kurulacak!

Önümüzdeki ay detayları duyurulacak ekonomik reform paketi kapsamında 81 ile yatırım ofisi kurulacak.  Fabrika için arazi tahsisinden ruhsata kadar her türlü işlem tamamlanabilecek.

Katar'dan 15 milyar dolarlık yatırım paketi!

Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Ahmed bin Muhammed bin Casim Al Sani, Türkiye'nin ekonomisine güvendiklerini ve 15 milyar dolarlık yatırım paketi hayata geçireceklerini açıkladı.

OSB'lere gayrimenkul yatırım ortaklıkları kurulacak!

OSB'lere gayrimenkul yatırım ortaklıkları kurma imkanı sağlayan Üretim Reform Paketi sanayiciyi sanayi parseli alma zorunluluğundan kurtarıyor. ASO Başkanı Nurettin Özdebir, konu ile ilgili konuştu.

OSB'lerde 3 yıl yatırım yapmayanın arazisi iptal edilecek!

Üretim Reform Paketi'yle Organize Sanayi Bölgeleri'ne yeni düzenleme geldi. Bölgede yeri olduğu halde 3 yıl yatırım yapmayan yatırımcının tahsisi iptal edilecek.

Yatırım paketi ile Mardin cazibe merkezi olacak!

Yatırım Paketi İle Birlikte Mardin Cazibe Merkezi Olacak Güneydoğu’daki 6 ilde her yıl anahtar teslim 30 fabrika inşa edilecek. Özel sektörün yılda ortalama 328 firmadan 1.6 milyar TL yatırım yapması için yine yılda 536 milyon TL kamu desteği öngörüldü.

Doğu'ya yatırım turu başlıyor!

Başbakan Yıldırım’ın Doğu ve Güneydoğu için açıkladığı teşvik paketi, iş dünyasını harekete geçirdi. Sivil toplum kuruluşları Kurban Bayramı’nın hemen ardından bölgeye heyetler gönderip yatırım imkanlarını araştıracak.

İşte Doğu'ya yatırım yapmak isteyen iş adamları!

Başbakan Binali Yıldırım’ın yatırım ve teşvik paketi, sanayicileri heyecanlandırdı. Birçok işadamı Doğu’ya yatırımı planlarına dahil etmeye başladı. İşadamları ‘Bu teşvikle Doğu’ya yatırım yapmamak elde değil.’dedi.

Diyarbakır'a yönelik yatırım paketi 4 Eylül'de açıklanacak!

Başbakan Binali Yıldırım, bu hafta Pazar günü Diyarbakır'a günübirlik bir ziyaret gerçekleştirecek ve ziyaret kapsamında bölgeye yönelik yatırım paketini açıklayacak.

Yeni yatırım teşvik sistemine ilişkin çalışmalarda sona gelindi!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, yeni yatırım teşvik sistemine ilişkin çalışmaların hemen hemen tamamlandığına dikkati çekti. Ağbal " Yatırımlara önceden yapmadığımız kadar daha fazla teşvik getirecek bir düzenleme paketi hazırladık." dedi.

Yabancılar 2,9 milyar TL'lik yatırım için teşvik aldı!

Yabancılar yılın ilk 5 ayında yeni teşvik paketi kapsamında 2.9 milyar liralık yeni yatırım için teşvik aldı. İki büyük enerji projesi çıktığında rakam 535 milyona geriliyor. Enerji dışında en büyük yatırım 18.3 milyon TL milyar lira...

Mardin'e 170, Diyarbakır'a 120 yeni yatırım başvurusu yapıldı!

Teşvik paketi Güneydoğu'yu hareketlendirdi. Mardin'e 170, Diyarbakır'a ise 120 yeni yatırım başvurusu yapıldı

Mekke'ye 26 milyar dolarlık yatırım yapılacak!

Mekkede çeşitli altyapı yatırımları ve inşaatlardan oluşan toplam 26 milyar dolarlık yeni yatırım paketi açıklandı. Mekke Belediye Başkanı Osama El Bar, Mekkede büyük yeniliklere imza atacaklarını bildirdi

yatırım paketi Haberi

yatırım paketi

AK Parti Diyarbakır Teşkilat Başkanı Mehmet Ali Dündar, Başbakan Binali Yıldırım’ın Pazar günü Diyarbakır’da açıkladığı yatırım paketini değerlendirdi. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanı Binali Yıldırım’ın Diyarbakır’a yaptığı ziyarette milli birlik ve beraberlik projelerini açıklamasından memnuniyet duyduklarını ifade eden Dündar, “Cahit Sıtkı Tarancı Kongre merkezinde yapılan Lansman toplantısı ve valilik önünde projelerin açılışı ve halkımızın yoğun bir katılımıyla miting halinde gerçekleştirilmiştir. Sayın Başbakanımız 23 ili Kapsayan Destek programı 7 merkez için 10 Milyarlık yatırım 67 Bin konut projeleriyle beraber her yıl 40 bin kişiye istihdam sağlayacak 80 Tane fabrika kurulması için ve çağrı merkezleri Bahsedilen illerde kurulmasıyla 25 bin kişiye iş istihdamı sağlanacak bu 7 bölgede yapılacak özel teşebbüsün teşviki amacıyla iş adamlarımıza bu cazibe merkezlerine çekmek için yapılan...