03 / 05 / 2024

yatırım teşvik bütçesi

yatırım teşvik bütçesi

Konaklama sektörü Ocak-Nisan döneminde 94 yeni proje için 1,32 milyar TL'lik yatırım teşviği alırken, bu bütçenin yüzde 36,4'ü Antalya'da harcanacak.

Altın alanlara Amerika'nın en büyük yatırım bankasından kötü haber!

Amerika Birleşik Devletleri'nin en büyük yatırım bankalarından olan Citi Research, bugün yayımladığı raporda, ons altın için kısa vadeli hedefini düşürdü. İşte detaylar...

2022 yılında hangi sektörlere yatırım yapıldı? En fazla yatırım teşviğini hangi sektör aldı?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı geçen yıla ilişkin yatırım teşvik belgelerini açıkladı. Buna göre, geçen yıl desteklenen yatırımların tutarı yüzde 43 oranında artış gösterirken, 357 binden fazla kişiye ise iş imkanı sağlandı.

Euroesta Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euroesta Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Erhan Uraş tarafından kuruldu.

Tursad Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tursad Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Sadık Topaloğlu ve Ümut Katal ortaklığında kuruldu.

Entaş Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Entaş Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Entaş Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Hayat Geliştirme Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Geliştirme Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamed Abdel Halım  tarafından kuruldu.

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile Bilal Toprak ve Bünyamin Toprak tarafından kuruldu.

Çukurova Havalimanı için 2.3 milyar TL'lik yatırım teşvik belgesi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Nisan 2021'e ait yatırım teşvik belgelerinin olduğu liste Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında açıklandı. Nisan 2021'in en yüksek bedelli teşvik belgesi Mersin ilinde hayata geçirilecek olan Çukurova Havalimanı için verildi. 

Mart 2021'de 1256 yatırım teşvik belgesi verildi!

Çalışmalarına devam eden Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Mart ayında 1256 yatırım teşvik belgesi imzaladı. 

Şubat ayında 943 yatırım teşvik belgesi verildi!

Çalışmalarına devam eden Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Şubat ayında 943 yatırım teşvik belgesine imza attı.

Ocak 2021'de 929 yatırım teşvik belgesi verildi!

Çalışmalarına devam eden Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ocak'ta 929 yatırım teşvik belgesi verilmesine imza attı.

Royal Qent Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Qent Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Kara ve Gürcan Ayaz ortaklığında kuruldu.

Uraz Yatırım İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Uraz Yatırım İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fazlıoğlu tarafından kuruldu.

yatırım teşvik bütçesi Haberi

yatırım teşvik bütçesi

AKTOB Araştırma Geliştirme Birimi'nin (AR-GE) derlediği verilere göre, 1,32 milyar TL'lik yatırım bütçesinin yüzde 36'sı Antalya'da harcanacak. Konaklama sektörü Ocak-Nisan döneminde 94 yeni proje için 1,32 milyar TL'lik yatırım teşviği alırken, bu bütçenin yüzde 36,4'ü Antalya'da harcanacak. AKTOB Araştırma Birimi'nin derlediği verilere göre 4 aylık dönemde, komple yeni yatırımlar için alınan teşviklerle, 5 bin 273 kişiye de is imkanı yaratılacak. Bu istihdamın yüzde 35,3'ü Antalya'da, yüzde 14'erlik dilimleri de İstanbul ve Aydın'da oluşturulacak. Diğer yandan yeni tesisler tamamlandığında 22 bin 742 adet yeni yatak faaliyete geçecek. Bu yatakların yüzde 36'sı Antalya'da, yüzde 14,'sı Aydın ve yüzde 13,1 'i de İstanbul'da yapılacak. 


Antalya Ekspres...