05 / 05 / 2024

Yatırım Yapacaksan Sinpaş

Yatırım Yapacaksan Sinpaş

45 yıldır yenilikçi projeleriyle gayrimenkul sektörünün öncüsü haline gelen Sinpaş, ev sahibi yapmayı sürdürüyor. Firma 2019 yılının son çeyreğinde projelerini 0,75 vade oranıyla tüketiciye sunuyor.

Sinpaş GYO yeni gayrimenkul yatırım ortaklığı kuracak!

Sinpaş GYO'nun Marmaris'teki taşınmazların, kısmi bölünmesi suretiyle, paylarının tamamı şirkete ait olan yeni bir gayrimenkul yatırım ortaklığı kurulacak.

Konut yeniden yatırım aracı olarak ön plana çıkıyor!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Seba Gacemer yaptığı açıklamada, bu yıl dövizin çok fazla getiri sağlamadığını ve konutun yeniden yatırım aracı olarak ön plana çıktığını söyledi.

Sinpaş Finans Şehir güçlü yatırım potansiyeli sunuyor!

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, Sinpaş Finans Şehir projesi hakkında bilgi verdi. Yatırım değeriyle ön plana çıkan Sinpaş Finans Şehir'in lokasyonu dolayısıyla da tercih sebebi olduğunu ifade etti. 

Queen Central Park'ta yüksek kira çarpanı ile cazip bir yatırım fırsatı!

Sinpaş GYO imzası taşıyan Queen Central Park projesinde teslimlerin 2018 yılın Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Yüksek kira çarpanı ile cazip bir yatırım fırsatı sunan proje İstanbul Avrupa Yakası Bomonti'de inşa ediliyor.

Özben Örs: Arsa yatırımı kazandırır!

Arazi ve iş geliştirme üzerine uzmanlaşmış Özben Örs arazi almanın püf noktalarını paylaştı. Örs "Vehbi Koç'un dediği gibi, "Yatırım yapacaksanız arsa alın, altındır, üstüne bina yaparsanız gümüş, içine kiracı koyarsanız teneke olur" dedi.

Hülya Avşar: Ankara’da yatırım yapabilirim

Sinpaş Yapı'nın reklam yüzü olan Hülya Avşar, tanıtım için Ankara’ya geldi. Kızı Zehra ile birlikte firmanın reklamlarında yer alan Avşar, Ankara’da yatırım yapabileceğini ifade etti.

Kuzu Grup'tan 2 milyar 700 milyon dolarlık yatırım: Sea Pearl!

Kuzu Grup ve Qatar Diyar, Sinpaş Holding ve Eksim Holding'in ortak olduğu Kat Gayrimenkul tarafından 2 milyar 700 milyon dolar yatırım bedeliyle İstanbul Ataköy'de inşaatına başlanan Sea Pearl projesi Ortadoğu'da görücüye çıktı...

Sinpaş GYO İncek Blue projesi için 90 milyon TL yatırım yaptı!

ANKARA’nın sayfiye bölgesi İncek’te ilk markalı projeyi 2 yıl önce hayata geçirdiklerini söyleyen Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, yeni projeleri İncek Blue için 90 milyon TL yatırım yaptıklarını belirtti...

Servet Gayrimenkul 19 Mart'ta Frankfurt'daki dev yatırımı ile ilgili toplantı düzenliyor!

Sinpaş Holding'in iştiraki ve ticari gayrimenkule odaklanan Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Frankfurt'daki dev yatırımı ile ilgili 19 Mart 2014 Çarşamba günü saat 10:30'da Shangri-la Bosphorus'da toplantı düzenliyor

Ömer Faruk Çelik: Gayrimenkul en güvenilir yatırım aracı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, faizler, döviz, hammadde, borsa ve altın piyasasında yaşanan dalgalanmaların yatırımcıları gayrimenkule yatırım yapmaya yönelttiğini söyledi.

Getirisi sabit yatırım araçlarına yönelin!

Sinpaş GYO'nun 'Modern Buluşmalar' paneline katılan Prof. Dr. Alkin, yatırım araçları ile ilgili tavsiyelerde bulundu. Altında riskin giderek arttığının altını çizen Alkin, getiri sabit yatırım araçlarına yönelmeyi tavsiye etti..

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

Yatırım Yapacaksan Sinpaş Haberi

Yatırım Yapacaksan Sinpaş

Bu zamana kadar 61 projede 10 binlerce konut üreten Sinpaş 45 yıldır yatırımlarına hız verdi. Her biri farklı konseptlerde geliştirilen ve şu an satışta yer alan tüm projelerini avantajlı bir vade oranı ile satış sağlıyor.

‘Yatırım Yapacaksan Sinpaş’tan’, ‘Yuva Kuracaksan Sinpaş’tan’ başlıklarıyla tanıtılan kampanya da ‘Ev Alacaksın Sinpaş’tan’ sözüyle hem ev sahibi olmak isteyen müşteriye hem de gayrimenkul yatırımcılarına 0,75 vade oranıyla sesleniyor.

45 yıllık istikrar!

Geliştirdiği tüm özgün projeleriyle 45 yıl boyunca istikrarla büyüyecek kazanılan sayısız ödülle Sinpaş’ın hem marka hem de finansal kimliği büyüyecek hem de istihdam ve ekonomik kalkınmada aktif role sahip olacak Türkiye’yi değerlendiriyor. Birbirinin tekrarı olmayan Sinpaş projeleri yatırımcısına kalkınma sağlayarak proje geliştirdiği lokasyonlarda da bölgeyi geliştiriyor.

Sinpaş’ın algısı: GÜVEN

Üreten ve yatırımlar hızla süren Sinpaş GYO, inşaat sektöründe yarım yüzyıla yaklaşan deneyimin,...