02 / 05 / 2024

yatırım zirvesi

yatırım zirvesi

‘Yerinde ve Birlikte Kentsel Dönüşüm' modelleri ile İstanbul ve Türkiye için örnek oluşturan Kartal Belediyesi; 2 Haziran’da “Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım” temalı zirveyle bir ilki daha gerçekleştirdi.

İstanbul Uluslararası Yatırım Zirvesi yarın başlıyor!

İstanbul Uluslararası Yatırım Zirvesi 10-11 Nisan'da yapılacak. Körfez sermayesinin uluslararası yatırım fonları ve yatırımcıları 10-11 Nisan tarihlerinde ' İstanbul Uluslararası Yatırım Zirvesi' nde bir araya gelecek.

İslam Memiş ''9 yılın en zirvesi gelecek'' diyerek yatırımcıları uyardı! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcılar için önemli bir açıklama geldi. Yatırımcılara ''9 yılın en zirvesi gelecek'' diyerek o yatırım aracını işaret etti.  Buna yatırım yapan köşeyi dönecek...

Gayrimenkul Yatırım Zirvesi'nde gayrimenkulde dijital çağ konuşulacak!

Gayrimenkul Yatırım Zirvesi 2021’de tema, Dijital Çağ olarak belirlendi. Gayrimenkul Yatırım Zirvesi 24-25 Haziran'da gerçekleştirilecek.

2020 gayrimenkulde yatırım yılı olacak!

2. Ekonomi ve Yatırım Zirvesi'nde konuşan GYODER Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Gürsel Öngören, "Gayrimenkul sektöründe de son 6 aydır pek çok yabancı kurumsal yatırımcıyla görüşüyoruz. Bu yabancı yatırımcıyı mutlaka çekmek zorundayız'' dedi.

3 milyar dolarlık yatırım için ilk adım atıldı!

İstanbul'da gerçekleşen "Badeer İş Dünyası ve Yatırım Fırsatları Zirvesi"nin sonuç raporu açıklandı. Zirve ile 3 milyar dolarlık yabancı yatırımın Türkiye'ye çekilmesi için ilk adım atıldı.

Badeer İş Fırsatları ve Yatırımları Zirvesi 5-6 Aralık’ta!

Türkiye’de iş kurmak ya da yatırım yapmak isteyenler Badeer İş Fırsatları ve Yatırımları Zirvesi kapsamında 5-6 Aralık’ta İstanbul’da bir araya gelecek. Zirveye 40’dan fazla ülkeden 200’ün üzerinde yabancı yatırımcı katılacak.

Nef'ten Adana'ya yatırım desteği!

İnşaat sektöründe öncü firmalar arasında olan Nef ve Hürriyet Gazetesi tarafından düzenlenen “Ekonomi Zirvesi” Adana’da başladı. 9’uncusu düzenlenen zirvede Adana'ya yatırım çağrısı yapıldı.

Yang Huiyan, Türkiye'ye gayrimenkul yatırımı yapacak!

Çin’in en zengin kadınlarından Country Garden Holdings’in patronu Yang Huiyan kasımda Türkiye’ye geliyor. Uluslararası İşbirliği Platformu’nun düzenlediği Boğaziçi Zirvesi’ne katılacak Huiyan, İstanbul’da yatırım için de proje araştırıyor.

Amad Gayrimenkul’den Kartal Yatırım Zirvesi'ne destek!

Kartal Belediyesi’nin öncülüğünde düzenlenen “Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi”nde, ilçede gerçekleştirilen kentsel dönüşüm sektörün önde gelen aktörlerinin katılımıyla mercek altına alındı.

2. Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi 10 Maysı'ta!

‘Dönüşümde Kartal Modeli’ ile Türkiye’nin en kapsamlı dönüşüm çalışmalarına imza atan Kartal Belediyesi, “2. Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım” zirvesini 10 Mayıs’ta Dragos Arkeolojik Kazı Alanı’nda düzenliyor.

2017 Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi 10 Mayıs'ta!

2016 yılında düzenlendiğinde büyük ilgi gören Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi bu yılda gerçekleşecek. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz önderliğinde düzenlenecek zirve yatırımcı ve uzmanları bir araya getirecek.

Kartal'a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi 10 Mayıs'ta!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, 10 Mayıs 2017 tarihinde Kartal'a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi'ni gerçekleştirecek.

2. Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi 10 Mayıs'ta!

Kartal Belediyesi tarafından Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi'nin 2.'si gerçekleşiyor. Zirve, 10 Mayıs 2016 günü saat 09:00'da düzenlenecek.

Türk işadamları için Nepal'de yatırım fırsat

Nepal Yatırım Zirvesi gerçekleşti. Zirvede, Türk işadamları için yatırım fırsatları anlatıldı. 7 proje öne çıktı.

yatırım zirvesi Haberi

yatırım zirvesi

İstanbul’un son yıllardaki yükselen değeri Kartal, “Yerinde ve Birlikte Kentsel Dönüşüm” modelleri ile İstanbul ve Türkiye için örnek oluşturabilecek bir başarı hikayesinin altına imza attı. Kartal Belediyesi hem bu başarı hikayesini anlatmak, hem de yatırımcılar için bölgenin potansiyelini ortaya koymak adına ‘Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım’ temalı bir dönüşüm zirvesi düzenlendi.


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün ev sahipliğinde, Dragos Arkeolojik Kazı Alanı’nda düzenlenen zirveye bölgedeki yatırımcılar, gayrimenkul sektörünün temsilcileri ve uzmanlar katıldı.



 


Dönüşümde Kartal modeli


Kartal’ın gayrimenkul sektöründe yıldızının her geçen gün parladığının vurgulandığı zirveye destek veren firmalar arasında Dap Yapı, AND Gayrimenkul, DKY İnşaat, İş GYO, FerYapı, Metsan, Teknik...