03 / 05 / 2024

yatırımla değerlenen bölgeler

yatırımla değerlenen bölgeler

Ulaşım, kentsel dönüşüm, ofis projeleri ve yeni üniversite yatırımlarıyla yatırımcısına gelecek vadeden bölgelerin değeri gün geçtikçe artıyor. İşte yatırımcılar için gayrimenkul tüyoları...

Altın pasaport: Yatırımla vatandaş olmanın yolu! Konut satın alarak vatandaş olabilirsiniz!

Son zamanlarda Türkiye'de de uygulanmaya başlayan yatırımla vatandaşlık konusu gündemden düşmüyor.  Buna yatırımla vatandaşlık ''altın pasaport'' deniliyor. Peki altın pasaport ne demek, bu uygulamanın arkasında ne var? Programın özellikleri neler?

278 millet bahçesinin yatırım değeri 16 milyar TL!

Çevre Bakanı Kurum, 278 millet bahçesinin yatırım değerinin 16 milyar TL olduğunu açıkladı. Bu tutar, aralarında Çevre, İçişleri, Enerji dahil olmak üzere 7 bakanlığın 2021 yılı bütçesinden fazla. 

Trabzon Moloz Bölgesi'nin çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yaptığı açıklamada, Moloz Bölgesi'nin çehresi yeni yatırımlarla değişeceğini söyledi.

Masar İnşaat 425 Milyon TL'lik yatırımla Türkiye'de! 

Suriye'den Suudi Arabistan'a uzanan çok sayıda bölgede dev projeler geliştiren Masar İnşaat rotasını Türkiye'ye çevirdi. 2019’da ilk etapta Düzce ve İstanbul-Pendik ’de yaklaşık 425 milyon TL’lik bir yatırımla iki projeye imza atacak.

Koray Varol Akademi Seyrantepe 10 milyon lira yatırımla açıldı!

Koray Varol Akademi İstanbul Seyrantepe'de 10 milyon TL yatırımla açıldı. Butik okul önümüzdeki 2019-2020 eğitim öğretim yılında anaokulu, ilkokul ve ortaokul düzeyinde eğitim verecek. 

Kayseri Kocasinan'ın çehresi yatırımlarla değişiyor!

Göreve geldiği günden bu yana Kocasinan’ı adım adım gezerek sıkmadık el, almadık gönül bırakmayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan'ın çehresinin yatırımlarla değiştiğini söyledi.

Sakarya Arifiye yeni yatırımlarla değerleniyor!

AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Ali Başar ve Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye'nin yeni yatırımlarla değerlendiğini söyledi.

Systemair HSK’dan 15 milyon euro yatırımla yeni fabrika!

Systemair HSK, 15 milyon euro yatırımla yeni fabrikasını açtı. Fabrika, yüzde 30 Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası fonu, yüzde 70 de öz sermayeyle hayata geçirildi. 

AGT Ağaç,  Antalya'ya 120 milyon euro yatırımla 2. fabrikasını açıyor!

Türkiye'nin ilk 500 şirketi arasında yer alan AGT Ağaç Sanayi ve Tic. A.Ş., ekonomik açıdan zor günlerin yaşandığı dönemde, Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 120 milyon Euro yatırımla ikinci fabrikasını açmaya hazırlanıyor. 

Büyükçekmece Celaliye'nin çehresi yeni yatırımlarla değişiyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Büyükçekmece Belediyesi Celaliye'nin çehresi yeni yatırımlarla değiştiriyor.

Akıllı ev sayısı 800 milyon dolar yatırımla 2.7 milyona çıkacak!

Türkiye’de tam olarak yaşayanların hayatına girmeyen akıllı ev sistemi herkes tarafından biliniyor. Samsung Türkiye Başkan Yardımcısı Gürsoy, "2022’de akıllı ev sayısı 800 milyon dolar yatırımla 2.7 milyona çıkacak” dedi.

Şırnak'ın çehresi yeni yatırımlarla değişiyor!

Tarihinin en büyük yatırımlarının hayata geçirildiği Şırnak'ın çehresi hayata geçirilen yeni yatırımlarla değişiyor.

Beşikdüzü Osb'de yatırımcılara 3. bölge açılıyor!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırımcılara 3. bölgenin açılacağını açıkladı.

yatırımla değerlenen bölgeler Haberi

yatırımla değerlenen bölgeler

Küçükyalı yatırım için uygun 


İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Küçükyalı semti; ulaşım, kentsel dönüşüm, ofis projeleri ve yeni üniversite yatırımlarıyla yatırımcısına gelecek vadediyor. Uğun fiyatla, yüksek getirili yatırımyapılabilir. 


Beykoz'a Marina Geliyor


Beykoz merkezde yer alan Beykoz Kaymakamlığı ve Beykoz Belediyesi'nin ön kısmında marina yapılması planlanıyor. Proje ile ilgiİi çalışmalar sürüyor. Projenin inşaatına ne zaman başlanılacağı belli değil. Marina içinde ticaret alanları ve otel de yer alacak. 


Sütlüce - Kasımpaşa tüneli bitiyor mu?

Sütlüce ile Kasımpaşa'yı birleştirecek karayolu tünelinin bu yılın ilk yarısında tamamlanması planlanıyor. Tünel, Taksim, Şişhane, Galata, Karaköy ve Unkapanı yönünden gelecek araçların 1. çevreyolu bağlantılarını...