07 / 05 / 2024

yatırımla oturma izni

yatırımla oturma izni

Avrupa Ülkeleri, ülkelerine yatırım yapacak iş adamlarını çekebilmek için oturma izni veriyor. Bize daha yakın Avrupa ülkelerinde yaşamak mümkün mü? Sizler için araştırıldı.

Yatırımla en çok göç alan ülkeler belli oldu! Vatandaşlık ve oturum için konut yatırımcılarının gözü o ülkelerde!

Yatırım Göç Programları 2024 raporu belli oldu. Rapora göre yatırımla en çok göz edilen ülkeler açıklandı. Malta, küresel vatandaşlık programlarında üst üste dokuzuncu yılında liderliğini koruyor. 

Altın mı, dolar mı, bitcoin mi, borsa mı? 100 bin TL son 5 senede hangi yatırımla kaç para oldu? 

En mantıklı yatırım aracının hangisi olduğu yatırımcılar tarafından sık sık araştırılıyor. 223,3 bin takipçili Borsa Filozofu X sosyal medya hesabından son 5 senede 100 bin TL'nin hangi yatırımla ne kadar olduğunu tek tek açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

10 bin TL son 2 senede hangi yatırımla kaç para oldu? Dolar, altın ve hisseler...

En mantıklı yatırımın hangisi olduğu yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. 555,9 bin takipçili Borsa İzinde isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından son 2 senede 10 bin TL'nin hangi yatırımla ne kadar olduğunu tek tek açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Altın pasaport: Yatırımla vatandaş olmanın yolu! Konut satın alarak vatandaş olabilirsiniz!

Son zamanlarda Türkiye'de de uygulanmaya başlayan yatırımla vatandaşlık konusu gündemden düşmüyor.  Buna yatırımla vatandaşlık ''altın pasaport'' deniliyor. Peki altın pasaport ne demek, bu uygulamanın arkasında ne var? Programın özellikleri neler?

Ege Yapı'dan İzmir'e 5 yeni proje! 6 milyar TL yatırımla 1.000 yeni konut geliyor! 

İstanbul’da 25 proje hayata geçiren Ege Yapı, şimdide 73 villanın yer aldığı Urla Kekliktepe projesiyle İzmir’e adım attı. Alsancak, Dikili ve Yağcılar’da da proje yatırımları olan Ege Yapı, bin üniteli 5 projesini 6 milyar lira yatırımla hayata geçirecek. İşte ayrıntılar...

Malatya'da 1 milyar TL'yi aşkın yatırımla öncelikle depremzedelerin çalışacağı proje hayata geçirilecek!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Malatya'da 1 milyar TL'yi aşkın yatırımla, ASELSAN öncülüğünde elektronik devreler üzerine öncelikle depremzedelerin çalışacağı projeyi hayata geçireceklerini dile getirdi.

Sakarya'ya 1,5 milyar lira yatırımla yeni baraj projesi

Sakarya'da şehrin alternatif içme suyu kaynağı için 1,5 milyar liralık yatırımla baraj yapılacak.

1915 Çanakkale Köprüsü 2 milyar 545 milyon avro yatırımla tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu merakla beklenen 1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "1915 Çanakkale Köprüsü Projesi'ni 2 milyar 545 milyon avro yatırımla tamamladık." dedi.

The BO Viera 200 milyon dolarlık yatırımla hayat buluyor!

BESA Grup, Bodrum'da geliştirdiği To neo projesi The BO Viera'yı 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçiriyor. Projede yer alan otelin 2022 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Antwell 150 milyon lira yatırımla inşa ediliyor!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Antwell’in yaklaşık 150 milyon lira yatırımla inşa edildiğini ve aralık ayı itibarıyla dairelerin taşınmaya hazır olduğunu belirtti..

Masar İnşaat 425 Milyon TL'lik yatırımla Türkiye'de! 

Suriye'den Suudi Arabistan'a uzanan çok sayıda bölgede dev projeler geliştiren Masar İnşaat rotasını Türkiye'ye çevirdi. 2019’da ilk etapta Düzce ve İstanbul-Pendik ’de yaklaşık 425 milyon TL’lik bir yatırımla iki projeye imza atacak.

Koray Varol Akademi Seyrantepe 10 milyon lira yatırımla açıldı!

Koray Varol Akademi İstanbul Seyrantepe'de 10 milyon TL yatırımla açıldı. Butik okul önümüzdeki 2019-2020 eğitim öğretim yılında anaokulu, ilkokul ve ortaokul düzeyinde eğitim verecek. 

DasDas Metropol İstanbul’da 30 milyon liralık yatırımla açılacak!

İstanbul'da yaklaşık iki yıl önce açılan DasDas, yeni mekanını Metropol İstanbul'da açacak. 300 bin izleyiciye ulaşan kültür, sanat ve eğlence mekanı Metropol İstanbul’a 30 milyon liralık yatırımla giriyor.

yatırımla oturma izni Haberi

yatırımla oturma izni

Avrupa ülkelerinde oturma izni konusuna geri gelecek olursak, Avrupa'da birçok ülke geçtiğimiz yıllarda yaşadığı ekonomik kriz sürecinden çıkışta gelirlerini arttırmak için oturum ve pasaportlarını da bir gelir kapısına çevirdiler. Özellikle ülkelerine yatırım yapacak iş adamlarını çekebilmek için cazip oturum imkanları tasarladılar. Peki, hangi ülkeler ne gibi şartlar sunuyor?


Yunanistan



Kapı komşumuz Yunanistan, 250 bin Euro'luk gayrimenkul yatırımı yaparsanız oturma izni veriyor. Varlığın kaynağını da sorgulanmıyor. Ne olursan ol yine gel diyor. Yunanistan ne vaat ediyor? 5 yılda bir yenilenen süresiz oturum Vizesiz Şengen (Schengen) bölgesinde dolaşım. Komşuda oturum almanız için bekleme süresi: 3 ay.


Macaristan