10 / 05 / 2024

yaver holding hedef

yaver holding hedef

Almanya merkezli Yaver Holding, Türkiye'de 1 milyar dolarlık yatırım yapacak. Holding, ayrıca bilim üniversitesi de kurmayı planlıyor. Holding, bilim ve teknoloji alanında eğitim verecek bir üniversite kurmayı da planlıyor.

Kalyon Holding'den yeni gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul sektörüne Nevbahar Üsküdar projesi ile giriş yapan Kalyon Holding, gayrimenkulde hedef büyütme yoluna gitti. Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu, “Projede 2019’u yüzde 40 satışla tamamlayacağız” diye konuştu.  Kalyoncu, gayrimenkule 3 yılda 300 milyon avroluk yatırım yapa

Tekfen Holding hedef yükseltti!

Tekfen Holding, 2018 üçüncü çeyrekte 448 milyon TL net kâr elde etti. TL'deki değer kaybı ve faiz gelirleri nedeniyle 417 milyon TL net finansman geliri yazması net kârı destekledi. 

Çağdaş Holding İstanbul'da butik otel açacak!

Bodrum’a üs kuran Çağdaş Holding, turizme hızlı girdi. Turgutreis’te Swissotel’i açan grup, ikinci ‘Swiss’ yatırımına başladı. 175 milyon euro’luk proje sonrası hedef Avrupa’da yatırım.

Çağlar Holding Bodrum'da 2'nci Swissotel'ini açıyor!

Bodrum’a üs kuran Çağdaş Holding, turizme hızlı girdi. Turgutreis’te Swissotel’i açan grup, ikinci ‘Swiss’ yatırımına başladı. 175 milyon euro’luk proje sonrası hedef Avrupa’da yatırım.

Rönesans Holding Nijerya'daki projelerini hızlandırdı!

Dünyada 20 ülkede faaliyetlerini sürdüren Rönesans Holding'in Ortadoğu ve Afrika'daki faaliyetlerini üstlenen Rönesans MEA İnşaat, hedef pazar ilan ettiği ülkelerdeki projelere hız verdi.

Dilek Holding Marmaris'te yeni otel açacak!

Dilek Holding, 14 binin üzerinde otelin kullandığı analiz ve itibar yönetimi programı Trust You’yu Türkiye’ye getirdi. Otellerin çorbadan manzarasına kadar her detayının analiz edildiği yazılımla hedef ilk yıl 1.000 otele ulaşmak.

Mutluhan Holding, Maltepe'deki binasını otel yapmayı planlıyor!

Yüksel Seramik’in sahibi Mutluhan Holding, seramikte hedef büyütürken, inşaat işlerine hız verdi. Ömerli’ de villa projesi inşa eden holding, Maltepe’deki binasını da otel yapmayı planlıyor...

Mutluhan Holding otelciliğe adım atıyor!

Yüksel Seramik’in sahibi Mutluhan Holding, seramikte hedef büyütürken, inşaat işlerine hız verdi. Ömerli’de villa projesi inşa eden holding, Maltepe’deki binasını da otel yapmayı planlıyor.

OTI Holding 2019'a kadar turist sayısını 300 bine çıkarmayı hedefliyor!

OTI Holding'in şirketi ODEON Tours Yer Hizmetleri Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) hedef büyüttü.Şirket, halen 56 bin 550 olan turist sayısını 2019'a kadar 5 kat artırarak 300 bine çıkarmayı hedefliyor.

Yaver Holding Avusturya Tren İstasyonu'nun tadilat konseptini gerçekleştirdi!

Dünya standartlarındaki mühendislik şirketi YAVER Holding, Avrupa'da verdiği mühendislik hizmetlerini anlattı. Başarılarındaki sırrın çok uluslu yüksek potansiyeldeki mühendislerine ve International Company sayesinde olduklarını vurguladı.

YAVER Holding 27 Mayıs'ta basın toplantısı düzenliyor!

YAVER Holding Ofisi'nde uluslararası pek çok projeye imza atmış olan YAVER Holding; Total mühendislik anlayışı ve çalışmaları ile hayata geçirdikleri "High Potanciel Engineer" referansları değerli konukları ile paylaşacak...

Yaver Holding İstanbul'a teknik üniversite açacak!

Merkezi Almanya Nürnberg' de bulunan Yaver Holding, Batman ve çevresine enerji yatırımı yapacak. Yaver Holding' in ayrıca İstanbul'a da bir teknik üniversite açma düşüncesi var...

Doğuş Holding Garanti Yatırım Ortaklığı'nın paylarını sattı!

Doğuş Holding, Garanti Yatırım ve Doğuş Otomotiv"in eğ sahip oldukları Garanti Yatırım Ortaklığı paylarını Hedef Girişim Sermayesi'ne satmak için anlaştığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirildi.

yaver holding hedef Haberi

yaver holding hedef

Merkezi Almanya Nürnberg'de bulunan ve mühendislik alanında faaliyet gösteren Yaver Holding, Türkiye'deki yatırımlarını artırma kararı aldı. Bunun için 2018'e kadar 1 milyar dolarlık bütçe oluşturan holding, bilim ve teknoloji alanında eğitim verecek bir üniversite kurmayı da planlıyor. 


ENERJİDE BÜYÜYECEK 

Birçok ülkede enerji başta olmak üzere, sanayi, otomasyon, makine yapımı, altyapı ve sağlık gibi alanlarda faaliyet gösteren Yaver Holding'in, Türkiye'de de yatırımları bulunuyor. Eskişehir lokomotif fabrikasında gaz motoru üretimi yapan holding, enerji alanında Batman'da girişimde bulundu. İstanbul'da hastane ve otel yatırımı olan Yaver Holding'in enerji üretimi çalışmalarının odağında hidroenerji ve yenilenebilir kaynaklarla rüzgâr, gaz ve hibrit enerji santralleri bulunuyor. 


Sabah...