10 / 05 / 2024

yaver

yaver

Almanya merkezli Yaver Holding, Türkiye'de 1 milyar dolarlık yatırım yapacak. Holding, ayrıca bilim üniversitesi de kurmayı planlıyor. Holding, bilim ve teknoloji alanında eğitim verecek bir üniversite kurmayı da planlıyor.

Öztekinler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztekinler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yaver Öztekin tarafından kuruldu.

Şahanlı İnşaat Otomotiv Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahanlı İnşaat Otomotiv Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Yaver Şahin tarafından kuruldu.

Güçlüsan Demir Çelik Kalıp Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güçlüsan Demir Çelik Kalıp Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaver Bozduman tarafından kuruldu.

Yaver Holding Avusturya Tren İstasyonu'nun tadilat konseptini gerçekleştirdi!

Dünya standartlarındaki mühendislik şirketi YAVER Holding, Avrupa'da verdiği mühendislik hizmetlerini anlattı. Başarılarındaki sırrın çok uluslu yüksek potansiyeldeki mühendislerine ve International Company sayesinde olduklarını vurguladı.

YAVER Holding 27 Mayıs'ta basın toplantısı düzenliyor!

YAVER Holding Ofisi'nde uluslararası pek çok projeye imza atmış olan YAVER Holding; Total mühendislik anlayışı ve çalışmaları ile hayata geçirdikleri "High Potanciel Engineer" referansları değerli konukları ile paylaşacak...

Yaver Holding İstanbul'a teknik üniversite açacak!

Merkezi Almanya Nürnberg' de bulunan Yaver Holding, Batman ve çevresine enerji yatırımı yapacak. Yaver Holding' in ayrıca İstanbul'a da bir teknik üniversite açma düşüncesi var...

Yaver Holding Türkiye'ye 1 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Almanya merkezli Yaver Holding, Türkiye'de 1 milyar dolarlık yatırım yapacak. Holding, ayrıca bilim üniversitesi de kurmayı planlıyor. Holding, bilim ve teknoloji alanında eğitim verecek bir üniversite kurmayı da planlıyor.

Yaver Healthcare Türkiye'de anahtar teslim hastaneler yapacak!

Yaver Healthcare, Türkiye pazarına giriyor. Hastane donanımı ve alt yapısı alanında faaliyet gösteren Yaver Healthcare Avrupa'da 17 noktada sağlık, altyapı, sanayi ve enerji alanında hizmet veriyor.

Yaver Çetinkaya Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Şirketi kuruldu!

Yaver Çetinkaya Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak ve Komisyonculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yaver Çetinkaya tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kıvanç Tatlıtuğ, Yalıkavak'tan 800 bin liraya villa satın aldı

Kıvanç Tatlıtuğ'un şansı yaver gidiyor. Bodrum müdavimi olan ünlü oyuncu, Yalıkavak'tan 800 bin liraya süper lüks bir villa satın aldı. Geçen günlerde Tatlıtuğ ile birlikte görülen Azra Akın ise, tekrar birlikte olduklarını doğruladı

yaver Haberi

yaver

Merkezi Almanya Nürnberg'de bulunan ve mühendislik alanında faaliyet gösteren Yaver Holding, Türkiye'deki yatırımlarını artırma kararı aldı. Bunun için 2018'e kadar 1 milyar dolarlık bütçe oluşturan holding, bilim ve teknoloji alanında eğitim verecek bir üniversite kurmayı da planlıyor. 


ENERJİDE BÜYÜYECEK 

Birçok ülkede enerji başta olmak üzere, sanayi, otomasyon, makine yapımı, altyapı ve sağlık gibi alanlarda faaliyet gösteren Yaver Holding'in, Türkiye'de de yatırımları bulunuyor. Eskişehir lokomotif fabrikasında gaz motoru üretimi yapan holding, enerji alanında Batman'da girişimde bulundu. İstanbul'da hastane ve otel yatırımı olan Yaver Holding'in enerji üretimi çalışmalarının odağında hidroenerji ve yenilenebilir kaynaklarla rüzgâr, gaz ve hibrit enerji santralleri bulunuyor. 


Sabah...