04 / 05 / 2024

Yavıız Selim Madenli kimdir

Yavıız Selim Madenli kimdir

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, Mersin'de Suriyelilerin çeşitli isimler adı altında açtıkları bürolarda emlakçılık yaptıklarını söyledi.

Selim Taylan yurt dışında nerede okudu? Ne iş yapıyor? Hangi alanlarda çalıştı?

Özderici GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Türk iş insanı Selim Taylan ne iş yapıyor? Selim Taylan kimdir? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte merak edilenler...

Evim Şahane programıyla tanınan meşhur Mimar Selim Yuhay hayatının aşkıyla evlendi

Televizyon ekranlarında yayınlanan Evim Şahane programıyla geniş kitleler tarafından tanınan mimar Selim Yuhay hayatını Burcu Yuhay soyadını alan kız arkadaşıyla birleştirdi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün yüzde 51 hissesi IC İÇTAŞ’a devrediliyor!

Yavuz Sultan Selim’in işletmesinden çekilen İtalyanlardan sonra bu defa bir kötü haber de Fransızlardan geldi. Buna göre Fransız devi Egis, hissesini ortağı IC İÇTAŞ’a devretmeye karar verdi.

 Yavuz Selim Tetik, Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Hakan Erdem'in işbu kararımız ile görevden azline, Yavuz Selim Tetik'in Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi.

Özderici GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Özderici GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye adayı olarak, Mehmet Ali Güneysu ve Selim Taylan'ın belirlenmesine oy birliği ile karar verildi.

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'den deprem konutları açıklaması!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmirli depremzedelerin kalıcı konutlara kavuşması için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. 

Emlakçılardan ev almak isteyenlere çağrı!

Emlakçılar, kamu bankalarının düşük faizli kredi vermeye başlamasından sonra fırsatçılık yaparak ev fiyatını yükseltenlere tepki gösterdi. Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, faiz oranlarda yaşanan tarihi fırsatın kaçırılmaması gerektiğini söyledi.

İzmit'teki o otopark devredildi!

İzmit Belediyesi Encümeni toplandı. Encümene İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Cem Güler öncülük etti. Karabaş Mahallesi Hafız Selim Efendi Sokak 1044 Ada 111 nolu parseldeki otopark encümen onayıyla devredildi…

Bursa Yavuz Selim Ortaokulu'nun inşaatı tam gaz!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Yavuz Selim Ortaokulu’nun inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü için yaklaşık 1.5 milyar lira ödeme!

Yavuz Sultan Selim ve Kuzey Çevre Otoyolu’na, yılın ilk yarısı için araç geçiş garantisi kapsamında devletin yapacağı ödeme tutarı büyük ölçüde belli oldu. Temmuz ayının son haftasında işletmeci şirkete, 1 ile 1.5 milyar TL arasında bir ödeme söz konusu.

Selim Taylan, Özderici Varlık Kiralama Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağlı ortaklığı olan Özderici Varlık Kiralama'nın yeni Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Selim Taylan oldu...

Gebze'de 40 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

Gebze'nin Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallesi’nde ikamet eden yaklaşık 4 bin vatandaşı ilgilendiren 40 yıllık tapu sorunu Milletvekili İlyas Şeker’in çalışmalarıyla birlikte çözüme kavuşuyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne raylı sistem geliyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Sultan Selim Köprüsü üzerinde bir de raylı sistem yapacağız. Proje bitmek üzere. Yakın da onun da ihalesini başlatacağız." dedi. 

Yavıız Selim Madenli kimdir Haberi

Yavıız Selim Madenli kimdir

Suriyelilerin 500 TL üzerinden çok sayıda ev kiraladıklarını ve bu evlere ikinci el eşya koyarak fahiş fiyatlara kiraladıklarını anlatan Madenli, Suriyelilerin bahane edilerek Mersin'de emlak fiyatlarının yükselmesine de tepki gösterdi. 



KİRALIK EV KALMADI 

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavıız Selim Madenli, kentte son yıllarda konut fiyatlarında yaşanan artışların nedenlerini yazılı bir açıklama yaparak anlattı. Mersin in emlak piyasasındaki en büyük özelliğinin "ucuz ve en kaliteli evler" olduğunu vurgulayan Madenli, ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye gelen Suriyeliler ile birlikte bunun değiştiğini anlattı. Kente yeni gelen öğrenci ve memurların ev bulmakta zorlandıklarına dikkat çeken Madenli, "Mersin'de kiralık ev kalmadı. Kira sezonu dışında eskiden kiralık evler elimizde şişerdi. O günler şimdi geride kaldı. Mersin'de yaklaşık bin 180 emlakçı var. Yüzde 80'inin elinde kiralık ev bulunmuyor"'...