19 / 05 / 2024

Yavuz Başkutlu

Yavuz Başkutlu

Başkutlu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Başkutlu tarafından 40 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Kartal, Yunus Mahallesi, Subay Sokak 'ta kuruldu.

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

THBB Başkanı Yavuz Işık: İstanbul'da 90 bin adet tabut bina var!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık fahiş fiyata beton satılmadığını söyleyerek kötü niyetlilerin olabileceğini söyledi. Işık,  Ayrıca İstanbul'da 90 bin tane tabut bina olduğunu ve hemen dönüştürülmesi gerektiğine dikkat çekti.

Ahmet Cüneyt Yavuz yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? İş hayatına ne zaman başladı?

Arzum Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ahmet Cüneyt Yavuz hangi üniversitede okudu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Ahmet Cüneyt Yavuz ile ilgili merak edilen her şey...

Yavuz Işık, yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 24 Haziran'da yaptığı 34. Olağan Genel Kurulunda yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerini açıkladı. Yavuz Işık, Yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Başkurum Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Başkurum Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Yavuz Baş tarafından kuruldu.

Yavuz Işık, Avrupa Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türk Hazır Beton Sektörü, Avrupa’ya liderlik etmeye devam ediyor. Türkiye Hazır Beton Birliği'nin (THBB) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, yeniden Avrupa başkanlığına seçildi.

Yavuz Işık, yeniden Avrupa Hazır Beton Birliği Başkanlığına seçildi!

Türkiye Hazır Beton Birliğinin Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, dünyada hazır beton alanındaki en büyük uluslararası kuruluş olan Avrupa Hazır Beton Birliğinin Başkanlığına yeniden seçildi.

Yavuz Metal Ortadoğu'da ihracata başlayacak!

İnşaat sektöründe paslanmaz çelik ürünler temin eden Yavuz Metal, ihracata Ortadoğu ülkelerinden başlamayı hedefliyor. Firma, bu yıl makine parkuruna yatırım yapacak.

Yavuz Işık, THBB Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi!

Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu, yapmış olduğu görev dağılımında Yavuz Işık’ı yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Halit İnci’yi Başkan Vekilliği'ne, Cemalettin Danış’ı da Muhasip Üyeliğe seçti.

Trabzon Beşikdüzü OSB'nin 2017 bütçesi kabul edildi!

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesi Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı Vali Yücel Yavuz başkanlığında yapıldı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantı yolları meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantı yollarına ve köprü ve gişelerde uygulanan cezalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Yalım sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Yavuz Sönmez ve Çağrı Kutlu'dan kişiye özel mobilya!

Yavuz Sönmez ve Çağrı Kutlu, uzun yıllar özel sektörde elde ettikleri bilgi ve birikimi kendi yetenekleriyle birleştirip mobilya sektöründe farklı bir yatırıma imza attı.

Yavuz Işık, Avrupa Hazır Beton Birliği Başkanı oldu!

Güvenli ve dayanıklı yapıların inşası, standartlara uygun beton üretilmesi ve kullanımı için çalışmalarını sürdüren Türkiye Hazır Beton Birliği'nin Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, Avrupa Hazır Beton Birliği Başkanı seçildi.

Yavuz Başkutlu Haberi

Yavuz Başkutlu

Başkutlu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Başkutlu tarafından 40 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Kartal, Yunus Mahallesi, Subay Sokak'ta kuruldu. 


Başkutlu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat - Taahhüt 1. Şirket her türlü inşaat taahhüt işlemleri yapar. 2.  Her türlü havuz inşaatı ve istimlak duvarları yapmak. 3. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, yurtiçi ve yurtdışında resmi ve özel inşaatlar yapmak. 4.Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların, inşaat işleri, park ve bahçe düzenlemeleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar idare binaları  gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demiryolları,...