07 / 07 / 2024

Yavuz İnşaat şanıurfa

Yavuz İnşaat şanıurfa

Yaklaşık 45 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve özellikle son yıllarda yaptığı prestijli konutlarla birçok vatandaşı ev sahibi yapan Yavuz İnşaat, İnşaat, Mobilya ve Dekorasyon Fuarına katılan ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü.

İstanbul'daki ünlü konut sitesinin tesisatını paylaşan inşaat mühendisi sordu: 'Müteahhitin sorumluluğu devam eder mi'

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden ünlü bir sitenin su tesisatının halini paylaştı. Sitece ortalama daire fiyatının 10 milyon TL olduğunu belirten Mayk İnşaat, müteahhitin sorumluluğunun devam edip etmeyeceğini de sordu.

Erdoğan Bayraktar’dan, Bayraktar İnşaat’ın kuruluşunun 50’nci yılında tarihi konuşma!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede 205 projeye imza atan Bayraktar İnşaat 50’inci kuruluş yılını kutladı. Bayraktar İnşaat’ın kurucusu Erdoğan Bayraktar'ın gecede yaptığı konuşma yarım asırlık geçmişinin muhasebesi niteliğindeydi.  

Aydın Doğan Yalçındağ kariyerine nerede başladı? Hangi online video kanalını kurdu?

Aydın Doğan Yalçındağ kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Aydın Doğan Yalçındağ ile ilgili merak edilen her şey...

Gram altın şu an yüzde 50 indirimli! 'Altınımıza sıkı sıkı sarılmalıyız o tarihte gram altın 3 bin lira olacak!' 

Yaptığı tahminlerle çok konuşulan ekonomist Tuna Kaya'dan yeni açıklamalar geldi. Kaya, Gram altın şu an yüzde 50 indirimli! 'Altınımıza sıkı sıkı sarılmalıyız o tarihte gram altın 3 bin lira olacak diye belirtti.

Bir sözünüze anında 2.000 TL! Paraf kartınız varsa bu imkanı kaçırmayın

Ekonoinin sıkıntılı zamanlar yaşattığı şu günlerde acil paraya sıkıştığınızda Halkban'ın Paraf kartınız varsa müjde!  Sözünüze Anında 2.000 TL’ye Varan ParafPara nakit alma şansınız var. İşte detaylar

TOKİ Aydın Bozdoğan projesi belli oldu! Ayda 2.280 TL taksitle ev sahibi olun!

TOKİ Aydın Bozdoğan 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Bozdoğan ‘da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Bozdoğan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Bozdoğan sosyal konut projesi...

Altın tehlikeli sularda yüzüyor! 2022'de ekmek yedirmeyecekler! Piyasaların çökmesi an meselesi

Altın yakından takip ediliyor. Altın fiyatlarının normal şartlarda yükselmesi gerekiyordu. Bırakın yükselmeyi gittikçe değer kaybeden altından sonra piyasaların çökmesinin an meselesi olacağını uzman isim açıkladı.

Mesut Yavuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesut Yavuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mesut Yavuz tarafından kuruldu.

My Yavuz İnşaat Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Yavuz İnşaat Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Yavuz, Muhammer Yavuz ve Yusuf Can Yavuz ortaklığında kuruldu.

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Şirketi kuruldu!

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Yenidoğan tarafından kuruldu.

Tek-Art İnşaat'ın 2020 yılı olağan genel kurulu 5 Kasım'da!

Tek-Art İnşaat'ın 2020 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısının 5 Kasım 2021 Cuma günü saat 14.00'da Halkalı Caddesi No:245 Sefaköy/Küçükçekmece/İSTANBUL adresinde bulunan şirket merkezinde yapılmasına karar verildi. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün olağan genel kurulu 19 Eylül'de!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının 13.09.2021 Pazartesi günü, Saat 11:00 de, Yenibosna Köyaltı Mevkii 29 Ekim Cad. Kuyumcukent Sitesi Bahçelievler'de yapılmasına karar verildi. 

Ütopya Turizm İnşaat'ın 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 16 Aralık'ta!

Ütopya Turizm İnşaat'ın gündem maddelerini görüşmek üzere 16 Aralık 2020 Çarşamba Günü Saat 11.00'da 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının, Çankaya Mah. Çankaya Cad. No: 28 /5 Çankaya / ANKARA adresinde bulunan Şirketimiz merkezinde yapılmasına karar verildi. 

Yavuz İnşaat şanıurfa Haberi

Yavuz İnşaat şanıurfa

Yaklaşık 45 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve özellikle son yıllarda yaptığı prestijli konutlarla birçok vatandaşı ev sahibi yapan A. Yavuz İnşaat, İnşaat, Mobilya ve Dekorasyon Fuarına katılan ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü. Babadan oğula iki kuşaktır yaklaşık 45 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve son olarak Karşıyaka Mahallesinde temeli atılarak yapımına başlanan " Hilal Sitesi" projesi gazetemize açıklamalarda bulunan A. Yavuz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Yavuz gösterilen ilgiden duydukları mutluluğu ifade ederek; bu ilgi aslında yıllardır insanlarımıza kaliteden taviz vermeden uygun şartlarda ve zamanında teslim ile ev sahibi yapmanın vermiş olduğu bir güvenin eseridir. İnşallah yıllardır olduğu gibi bundan sonra da ilkelerimizden taviz vermeden insanlarımızı ev sahibi yaparak bu güvene layık olmaya devam edeceğiz" dedi. Vatandaşların yoğun ilgi...