05 / 05 / 2024

Yavuz Subaşı biyografi

Yavuz Subaşı biyografi

23 Ekim 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Atama Kararı ile Bakanlık Müşavirliğine atandı. Peki, Yavuz Subaşı kimdir?Yavuz Subaşı bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yavuz Subaşı..

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde son durum ne?

İstanbul'un üçüncü köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar hızla devam ediyor. Araçların geçiş yapacağı 59 çelik tabliyeden 22'si yerleştirildi.

Yavuz Işık: İnşaat sektöründe tehlike yok!

THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, "Yakın süreçte sektörümüzü etkileyecek bir tehlike görünmemesine karşın,yatırım fırsatlarını daha iyi değerlendirdiğimiz,sektör bileşenleriyle birlikteliğimizi artırdığımız bir dönem geçirmemiz gerekiyor" dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü 29 Ekim 2015'te açılacak!

Avrupa ve Anadolu yakasını üçüncü kez birbirine bağlayacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde inşaatın yüzde 70’i bitti. Projenin 29 Ekim 2015'te açılması planlanıyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde çalışmaların yüzde 70’i tamamlandı!

Avrupa ve Anadolu yakasını üçüncü kez birbirine bağlayacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde çalışmaların yüzde 70’i tamamlandı. Köprünün her iki yakasında bulunan kuleler 304,5 metreye ulaştı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü çalışmaların yüzde 70’i tamamlandı!

Avrupa ve Anadolu yakasını üçüncü kez birbirine bağlayacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde çalışmaların yüzde 70’i tamamlandı.

Haliç'teki Süleyman Subaşı Camii yeniden inşa edildi!

Haliç kenarındaki yolu genişletme gerekçesiyle yıkılan Süleyman Subaşı Camii, aynı yere inşa edilip ibadete açıldı. Süleyman Subaşı Camii'nde geçtiğimiz Oktay Mehmet cuma günü 60 yıl aradan sonra ilk kez namaz kılındı.

İnşaat Mühendisi Yavuz Gara vefat etti!

Sarıyer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde çalışan İnşaat Mühendisi Yavuz Gara vefat etti.Cenazesi bugün (Çarşamba) Alibeyköy Yeşilpınar Veysel Karani Camisi’nde kılınan öğlen namazının ardından İzmir Dikili’de aile mezarlığına defnedildi.

Yavuz Özcan Parkı yeni cazibe merkezi oldu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yıktığı İl Özel İdaresi eski binası yerine yapılan Kadın Yarı ve Yavuz Özcan Parkı yeni cazibe merkezi oldu.Vatandaşlar yapılan düzenlemeden memnun.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde halatlar monte ediliyor!

Tamamlandığında dünyanın en geniş asma köprüsü olacak Yavuz Sultan Selim Köprüsünde inşaat çalışmaları 24 saat devam ederken, eğik askı halatlarının 1 montajı ve ana kablo optimizasyon çalışmaları sürüyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşaatında son durum!

İSTANBUL'un iki yakasını birleştirecek üçüncü köprü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar 24 saat esasına göre devam ediyor. Avrupa yakasında 4, Asya yakasında 3 tabliye köprüye yerleştirilmiş durumda.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar tam gaz sürüyor!

İstanbul'un iki yakasını birleştirecek üçüncü köprü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar 24 saat esasına göre devam ediyor. Avrupa yakasında 4, Asya yakasında 3 tabliye köprüye yerleştirilmiş durumda..

Yavuz Özcan Parkı Mayıs sonunda açılıyor!

Yavuz Özcan Parkı Mayıs Ay'ı sonunda açılıyor. Çocuk ve Çiçek, Sanat ve Çiçek temalı parkları, vadi içindeki yürüyüş yolları kent merkezine nefes aldıracak proje, Antalya’nın yeni cazibe merkezi olacak.

Antalya Yavuz Özcan Parkı ne zaman açılıyor?

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, yıkılan İl Özel İdare Binasının yerine, Kadın Yarı ve Yavuz Özcan Parkı ile birlikte yaptığı park ay sonunda açılıyor.

Yavuz Subaşı biyografi Haberi

Yavuz Subaşı biyografi

Yavuz Subaşı kimdir?

23 Ekim 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Atama Kararı ile Bakanlık Müşavirliğine atandı. 2014/1074 sayılı Atamam Kararı şu şekilde duyuruldu:


Çevre ve Şehircilik Bakanlığından:

Karar Sayısı : 2014/1074

1 – Açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve + 3600 ek göstergeli Bakanlık Müşavirliğine, Yavuz SUBAŞI’nın atanması 657 sayılı Kanunun 59 ve 60 ıncı maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

2 – Bu Kararı Çevre ve Şehircilik Bakanı yürütür.


Peki, Yavuz Subaşı kimdir?

Yavuz Subaşı, 1961 Balıkesir doğumlu. 1984 Marmara Ü.İ.İ.B.F Mezunu. 1985-1986 aynı okulda Yüksek lisans öğrenimi yaptı. 1994-1999 İstanbul İl Genel Meclis Üyeliği yaptı. 


2001-2006 yıllarında Ak Parti G.O.Paşa İlçe Başkanlığı yaptı. 1990 yılından bugüne kadar serbest muhasebeci mali müşavir olarak kendi bürosunda meslek yaşamı devam etmekte.


Gaziosmanpaşa Hizmet...