20 / 05 / 2024

Yavuz Taş

Yavuz Taş

CHN Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Taş, Hamza Badem, Okan Taş, Yavuz Taş tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Eylül'de kuruldu

Yavuz Aydın'dan kira tepkisi: 3+1 evlere 12 bin TL'den fazla isteniyor, 17 bin TL asgari ücretli kirayı nasıl ödesin?

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, hayat pahalılığını Meclis gündemine taşıdı. Aydın, 3+1 evlere 12 bin TL'den fazla istendiğine, vatandaşların kiraları da ödemekte zorluk çektiğine vurgu yaptı. İşte Aydın'ın o açıklaması...

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Kuruldu!

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Pendik’te 750.000.00 TL sermaye bedeliyle Adem Kuru, Ömer Keleş ve Yavuz Bayraktar ortaklığıyla kuruldu.

Şehzadem Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Taşımacılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehzadem Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Taşımacılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Yavuz tarafından kuruldu.

Kazıtaş İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazıtaş İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Yavuz Yazıcı tarafından kuruldu.

Kazıtaş İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazıtaş İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Yavuz Yazıcı tarafından Pendik'te kuruldu.

Yavuz Zemin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yavuz Zemin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Kızıloğlu tarafından kuruldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün yüzde 51 hissesi IC İÇTAŞ’a devrediliyor!

Yavuz Sultan Selim’in işletmesinden çekilen İtalyanlardan sonra bu defa bir kötü haber de Fransızlardan geldi. Buna göre Fransız devi Egis, hissesini ortağı IC İÇTAŞ’a devretmeye karar verdi.

Yavuz Oğuz Gıda Oto İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yavuz Oğuz Gıda Oto İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş’ta Yavuz Burak Dağcı tarafından açıldı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nun satışında sona gelindi!

2021'in ilk büyük satışı için geri sayım başladı. IC İçtaş, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Kuzey Çevre Otoyolu'nun yüzde 51'inin satışı için Çinliler ile yürüttüğü görüşmeleri imza aşamasına getirdi.

İzmir'de depremzedeler için ev taşıma ücretleri sabitlendi!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger yaptığı açıklamada, İzmir'de nakliye firmalarının depremde hasar görmüş binalardan taşınma için alacakları ücretlerin sabitlendiğini belirtti.

Selim Köşger'den, deprem mağdurlarına kira ve taşınma için başvuru çağrısı!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, hasar tespit komisyonları tarafından tespit edilen orta ve ağır hasarlı ev sahiplerinin kira ve taşınma başvurularını kaymakamlıklardaki ve mahallelerdeki irtibat ofislerine yapabileceğini belirtti.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne 1,5 milyar TL, karayollarına 7 milyar TL ödeme!

Karayolları, 2019'un ikinci yarısında Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu’ndan öngörülen sayıda araç geçmediği için işletmeci IC İçtaş İnşaat–Astaldi konsorsiyumu ICA’ya, garanti kapsamında 1.6 milyar lirayı aşkın ödeme yaptı...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde hisse devrine vize!

Rekabet Kurulu, Astaldi S.P.A'nın, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki hisselerinin IC İçtaş'a devrinin izne tabi olmadığı kararını verdi...

Yavuz Taş Haberi

Yavuz Taş

CHN Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Taş, Hamza Badem, Okan Taş, Yavuz Taş tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 9 Eylül'de kuruldu.


CHN Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Arsa ve araziler almak satmak üzerine binalar inşa etmek Konusu ile ilgili mühendislik hizmetleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


CHN Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bahçelievler, Yenibosna Zafer Mahallesi, Beydağı Sokak,...