15 / 05 / 2024

Yavuz Ulusoy

Yavuz Ulusoy

Yimsa Yapı Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ömer Demirci, Şevki Şahin, Yavuz Ulusoy ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Yimsa Yapı Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yimsa Yapı Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ömer Demirci, Şevki Şahin, Yavuz Ulusoy ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Esenler Yavuz Selim Mahallesi'nde kentsel dönüşüm uygulanacak mı?

İstanbul'un Esenler İlçesi'nin Yavuz Selim Mahallesi kentsel dönüşüme uğrayacak mı? Esenler Yavuz Sultan Mahallesi kentsel dönüşüm projesi uygulanacak mı? Esenler Yavuz Sultan Selim Mahallesi dönüşecek mi? Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu açıkladı...

Esenler Yavuz Selim Mahallesi'ne günde 1 TL'ye otopark sözü!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Yavuz Selim Mahallesi'ne günde 1 liraya, 7 gün 24 saat, 3 vardiya güvenlikli otopark sözü verdi. Peki Yavuz Selim otoparkı ne zaman açılacak? İşte cevabı...

Yavuz Işık: Hazır beton sektöründe 107 milyon metreküp üretim bekleniyor!

2012 yılında 93 milyon metreküp olan hazır beton üretiminin 2013 yılında 102 milyon metreküpe çıktığım söyleyen Yavuz Işık, bu yıl sonunda üretimin 107 milyon metreküpe çıkacağı öngörüsünde bulundu.

Kenan Yavuz, Socar Türkiye’nin yatırım planlarını açıkladı!

enan Yavuz, kendilerine 2018’e kadar ‘Türkiye’nin ilk 3 sanayi şirketi arasında yer alma’ hedefi belirlediklerini, ancak Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in, “Neden birincilik değil?” diyerek önlerine ‘liderlik’ hedefi koyduğunu söyledi.

Başaran Ulusoy: Türkiye’nin bu yıl ki turizm hedefi 43 milyon turist!

TÜRSAB Başkanı Ulusoy: "Orta Doğu'da ve komşu ülkelerde yaşanan olumsuz gelişmelere karşın Türkiye turizm hedefini tutturacak. 2014 yılı için yaklaşık 43 milyon turist hedefliyoruz ve bu hedefimizi tutturacağız" dedi

Yavuz Erke'nin San-El Mühendislik'teki payları yüzde 0,0089 oldu!

SAN-EL Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılan açıklamaya göre Yavuz Erke'nin San-El Mühendislik'teki payları yüzde 0,0089 oldu.

Seddar Yavuz: Uşak turizmden hak ettiği payı alamadı!

Vali Seddar Yavuz, "İlimiz, tarihi, kültürü, doğal ve turistik varlıklarıyla çok zengin. Uşak'ta bu zenginliğin ortaya çıkarılmasında ve layıkıyla tanıtılmasında yeni fikirlere ve projelere açığız" dedi

Ulusoy Grubu, Vault Karaköy'ü restore ederek otele dönüştürdü!

Osmanlı İmparatorluğu'nun döneminde kurulan tarihi Osmanlı Bankası binasını satın alan Ulusoy Grubu, binayı restore ederek otele dönüştürdü. Vault Karaköy, The House Hotel ile yeni bir stil ve konsept sunuyor.

PAGEV Başkanı Yavuz Eroğlu EuPC İcra Kurulu Üyeliği’ne tekrar seçildi!

PAGEV, Türk plastik sektörünün Avrupa’daki sesi olmaya devam ediyor. Avrupa plastik pazarını elinde tutan EuPC Avrupa Plastik Üreticileri Birliği İcra Kurulu Üyeliği’ne ikinci kez Yavuz Eroğlu getirildi.

Başaran Ulusoy: Turizmde Anadolu açılımı başlıyor!

Türkiye Seyahat Acentalan Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, turizm sektöründeki yeni hedefler ve çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Ulusoy urizm devamlı çalışma ister. Biz her zaman ciddiyiz. Bu ciddiyetimiz devam ediyor" dedi.

Nazım Yavuz: Bitkilendirilmiş çatılar küresel ısınmanın etkilerini azaltıyor!

M.Nazım Yavuz “Bitkilendirilmiş çatılar, oksijen üretimini artırırken, ısı adalarının ve yağış suyu taşkınlarının azalmasını sağlıyor. Ayrıca enerji tasarrufu, yalıtım ömrünü uzatma ve ses yalıtımı gibi faydaları da var” dedi.

Yavuz Can Onarlı: Farklılaşmak gerekiyor!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 6. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Eviya Gayrimenkul Pazarlama Müdürü Yavuz Can Onarlı konuşmasında reklamda farklılaşmanın önemine değindi...

Yavuz Ulusoy Haberi

Yavuz Ulusoy

Yimsa Yapı Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ömer Demirci, Şevki Şahin, Yavuz Ulusoy ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu. 


Yimsa Yapı Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, kara yolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri,...