23 / 07 / 2024

yavuz yücebıyık kimdir

yavuz yücebıyık kimdir

Vakıflar Kastamonu Bölge Müdürü Yavuz Yücebıyık yaptığı açıklamada, bölge bazında 2000-2013 yıllarında 119 tarihi eseri onardıklarını belirterek, restorasyon işlemine 23 milyon 311 bin lira harcandığını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

Mahmut Karabıyık kimdir? Ne mezunu?

Yeni Gimat GYO'nun yönetim kurulu üyeleri arasında yer alan Mahmut Karabıyık kimdir? Mahmut Karabıyık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Yılmaz Küçükçalık Kimdir? Yılmaz Küçükçalık evli mi bekar mı?

Yılmaz Küçükçalık kimdir? Yılmaz Küçükçalık’ın mesleği nedir? Yılmaz Küçükçalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Karabıyık kimdir?

Yeni Gimat GYO ve Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Karabıyık kimdir? Mahmut Karabıyık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mahmut Karabıyık'ın biyografisi...

Türkiye'nin en büyük millet bahçesi Kayseri'de inşa ediliyor!

Kayseri'de inşaatı başlayan ve 2 yılda tamamlanacak olan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sabah Gazetesi'nden Yavuz Donat, Türkiye'nin en büyük millet bahçesini kaleme aldı.

Sakarya'da yıkım kararı verilen okullara ilgili açıklama!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Sakarya'da yıkım kararı verilen okullara ilgili ''Karar 22 Ocak'ta İl Milli Eğitim Müdürlüğüne geldi. 24 Ocak'ta öğle saatlerinde boşaltma işlemi başlıyor, deprem akşam saatlerinde oluyor'' dedi.

Ekrem Yüce kimdir?

Ekrem Yüce, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Peki Ekrem Yüce kimdir? Ekrem Yüce bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Tekirdağ Büyükşehir'den 30.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Yavuz Mahallesi'ndeki 7 bin 646 metrekare büyüklüğündeki garajı ihale ile satıyor. İhale 22 Kasım'da gerçekleşecek...

Hüseyin Avni Aker Stadı yıkılıyor!

Trabzon Valisi Yavuz: "Avni Aker Stadı'nın temsili yaşatılması için uygun bir bölümü yıkılmadan bırakılacak ve hatıraların yaşatılmasına vesile olacaktır" dedi.

Atatürk Kültür Merkezi yıkılmalı!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Yavuz Donat bugünkü yazısında 19 Mayıs Stadı ve Atatürk Kültür Merkezi'nin yıkımıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

3 katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi en kısa sürede yapılacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, Osmangazi Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bunun en önemli örnekleri olduğunu belirterek, "3 katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin de ihalesine en kısa sürede çıkacağız." dedi.

Kadir Topbaş: Büyük ölçekteki projelerimiz bitmek üzere!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılışını değerlendiren Kadir Topbaş, "Dünyada bazı özellikleriyle önde gelen 3. köprümüzün açılışını yaptık. Yine büyük ölçekte bitmek üzere olan projelerimiz var." dedi.

3. köprü ile Türkiye, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacak!

Yıllık sadece işgücü ve yakıttan 1.8 milyar dolar katkı sağlayacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü hizmete girdi. Ticareti hızlandıracak 3. Köprü ile Türkiye, 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma hedefine bir adım daha yaklaştı.

yavuz yücebıyık kimdir Haberi

yavuz yücebıyık kimdir



Vakıflar Kastamonu Bölge Müdürü Yavuz Yücebıyık, bölge bazında 2000-2013 yıllarında 119 tarihi eseri onardıklarını belirterek, restorasyon işlemine 23 milyon 311 bin lira harcandığını söyledi.


Yücebıyık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölge müdürlüğünün 1998'de kurulduğunu anımsatarak, ecdat yadigarı eserlere sahip çıkmaya gayret gösterdiklerini anlattı.


Kastamonu, Zonguldak, Karabük ve Bartın'a hizmet veren bölge müdürlüğünün, yoğun çalışmalar gerçekleştirdiğine işaret eden Yücebıyık, şöyle konuştu:


"Bölge bazında 2000-2013 yıllarında 119 eser onardık. Bu restorasyon işlemine 23 milyon 311 bin lira harcandı. Projesi çizilen eski eser sayısı 159. Kastamonu ayağına baktığımız zaman 13 yılda onarılan 79 tarihi esere 20 milyon 700 bin lira harcama yaptık. Projesi çizilen tarihi eser sayısı ise 122. Diğer illerimizde de çeşitli çalışmalar yaptık ancak Kastamonu, sahip olduğu potansiyel açısından ilk sırada geliyor."


Kastamonu'da hamam, konak,...