07 / 05 / 2024

Yavuzlar İnşaat MyLife City projesi

Yavuzlar İnşaat MyLife City projesi

Aydın’ın çok merkezi bir noktasında bulunmasına karşılık uzun zamandır atıl kalan Aykonut arazisi, dev bir projeye ev sahipliği yapacak. Yavuzlar İnşaat, MyLife City projesini 550 milyon liralık bir yatırımla hayata geçiriyor.

Yavuzlar Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yavuzlar Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Günaltay tarafından kuruldu.

Yavuzlar Proje İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yavuzlar Proje İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Yavuz tarafından kuruldu.

Özgür Yavuzlar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Yavuzlar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mehmet Özgür Yavuz tarafından kuruldu.

Has Yavuzlar Turizm Gıda İnşaat Tekstil Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Yavuzlar Turizm Gıda İnşaat Tekstil Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hasan Yavuz tarafından kuruldu.

Aydın Mylife City'de örnek daireler yıkılıyor!

Yavuzlar İnşaat'ın Efeler Güzelhisar Mahallesi Torlak mevkinde inşa edilmesi planlanan Mylife City projesinin örnek dairelerin yıkım işlemlerine başlandı.  

Ay Konut'ta yıkım kararı ertelendi!

Aydın Efeler'de Ay-Konut Yapı Kooperatifi'ne ait alanda yer alan Yavuzlar İnşaat'a ait satış ofisi ve örnek dairelerle ilgili alınan yıkım kararı ertelendi.

MyLife City Aydın'da yükseliyor!

Aydın’ın çok merkezi bir noktasında bulunmasına karşılık uzun zamandır atıl kalan Aykonut arazisi, dev bir projeye ev sahipliği yapacak. Yavuzlar İnşaat, MyLife City projesini 550 milyon liralık bir yatırımla hayata geçiriyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Mylife İncity projesi geliyor!

Mylife İncity projesi 500 milyon TL yatırım bedeliyle Aydın’da hayata geçiriliyor. Yavuzlar İnşaat tarafından yükselen proje yaklaşık 1.700 konut ve 120 cadde mağazadan oluşacak. 

Mylife Residence'ta 130 bin liraya 1+1!

Aydın Söke’de hayata geçirilen Mylife Residence Yavuzlar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Mylife Residence'ta yer alan 1+1 daireler lansmana özel 130 liradan satışa sunuluyor.

Yavuzlar Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yavuzlar Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi, Yavuz Timur Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım 2014 tarihinde Beşiktaş, Türkali Mahallesi, Mısırlıbahçe Sokak'ta kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Yavuzlar Grup İnşaat Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yavuzlar Grup İnşaat ve Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Yavuz tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Eylül'de Ümraniye, Muyar Plaza'da kuruldu

Yavuzlar İnşaat MyLife City projesi Haberi

Yavuzlar İnşaat MyLife City projesi

MyLife City, Yavuzlar İnşaat, Aydın'da yeni bir projeye imza atıyor. Adnan Menderes Bulvarı'na 20 metre mesafede yer alacak. Proje, Aydınlıların 20 yıldır Aykonut arazisi olarak bildiği alan ve çevresinde yer alan kentsel dönüşüm alanındaki 46 bin metrekarelik arsada hayata geçirilecek.

Yeni Asır'da yer alan habere göre, MyLife City'de 1538 konut ve 17 bin metrekare ticari alana yer veriliyor.  Projede büyüklükleri 51 ile 149 metrekare arasında değişen 10 farklı tipte konut buluyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon , 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçeneklerine yer verilen proje, 12 ve 15 katlı toplam 30 bloktan meydana geliyor. 

My Life City'de 6 bin 443 metrekare sosyal alan, 67 bin 835 metrekare kapalı otopark, 20 bin 795...